A+ A-

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága - A Szürke herceg 1. fejezet - Bellára várva

Miután Charlie Swan, Forks város rendőrfőnöke visszatért az ebédszünetről, ki sem mozdult az irodájából. A januári csípős hideg egész elviselhetővé tette számára aznap a belső körletes foglalatoskodást. Nem történt fontosabb esemény, csak egy bejelentés apró csínytevés miatt, amit pár suhanc követetett el; egy ittas vezető előállítása; illetve az ivóban kellett B. C.-t megakadályozni abban, hogy verekedésbe keveredjen egy átutazó alakkal, aki elég forró flörtölésbe kezdett a barátnőjével. Egy álmos kisváros rendőrfőnökének lenni nem túl nagy kihívás, de Charlie mindig is inkább a dolgok nyugisabb részét kedvelte.
Az asztalán fekvő utolsó jelentés feldolgozása után rádión értekezett a járőröző beosztottjával. Joe elmondása szerint eseménytelen volt a szolgálata, így Charlie onnantól kezdve már a másnapi teendőire koncentrált.
A naptárára pillantott. 2 meghallgatási időpont volt feljegyezve holnap délelőttre, és egy figyelmeztető bejegyzés a jövő hétre vonatkozóan: Bella
A rendőrfőnök még most is fejcsóválva mosolyodott el. A 17 éves lánya, akit a volt neje, Renee nem egész két éves korában magával vitt - önszántából költözik vissza hozzá.
Hát, így mennek ezek a dolgok! - summázta magában Charlie. Ő mindig is úgy érezte, hogy csak kívülről szemléli az emberek őrült kapkodását, a dolgok közötti ide-oda cikázást. Renee eleinte nagyon szerette benne ezt az állandóságra törekvést. Charlie teljes ellentétje volt a nő állandóan másfelé ficánkoló lelkének. Renee a nyughatatlan energia, míg ő a masszív tartás. Talán egy nagyvárosban minden másként alakult volna, de egy kisvárosban biztos, hogy nem vonzzák egymást az ellentétek.
Kilépve a múltelemző gondolataiból, az elkövetkező feladataira koncentrált. Egy kicsit át kell bútoroznia Bella szobáját: az ágyat nagyobbra cserélni, íróasztalt venni, egy nagyobb olvasó lámpát is be kell szerezni. Be kell ugrania Billy Black-hez, megnézni, hogy állnak a furgon rendberakásával.
Miután Charlie eldöntötte, hogy aznap intézni kezdi a dolgokat, az ügyeletesnek megadva az elérhetőségeit távozott a rendőr örsi irodájából. A helyi bevásárlóközponthoz hajtott, és a szinte üres parkolóban a bejárati ajtóhoz legközelebbi helyen állt meg. Az üzlethelységben pár helybélit üdvözölve ért oda a lakberendezési részleghez. Elsőnek az ágyat szerette volna kiválasztani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2015. 03. 30. hétfő 22:11
Végül csak sor került erre is...
Félve írok véleményt, mert az eredetit nem ismerem. Az egyik Alkonyat filmből láttam részletet. Nem tudom, mennyi származik az eredeti könyvből, és mennyi az, amit te tettél, írtál hozzá. Mert a "semleges" (feltételezem, ez a könyvből van) részben is láttam olyan hibákat, amiért amatőr írói honlapon ledorongolás jár: redundancia, időváltogatás, számnevek számjegyes írása. A központozás viszonylag jó, de az amúgy nekem sem erősségem.
Az akció részekkel kapcsolatban egyetlen megjegyzésem van. Nekem furcsa, mikor a testrészeket csak magukban említed. Mintha különálló tárgyak lennének. Nézzünk egy példát! "Charlie nyelve a csiklóra tévedt. " Én úgy írtam volna, hogy a nő csiklójára. Persze nem mindenhol szükséges ez.
Az alábbi esetben nagyon is jó így: "Charlie a formásan mozgó fenékre pillantott, majd „egy életem, egy halálom” elhatározással... "
A történet egészére vonatkozóan nehezen tudok bármit mondani. Mivel nem vagyok az alapmű rajongója, így ez az átdolgozás is csak egy átlagos írás az én szememben. Az én kedvenceim az életből ellesett, vagy megtévesztésig valószerű történetek. De ez nem a szerző "hibája"! Ugye, az a bizonyos ízlés dolga...
#13 v-ir-a 2013. 12. 13. péntek 22:32
Jó ez smile én személy szerint szeretem az Alkonyat sorozatot..ebben a formában is biztos tetszeni fog smile
várom a következőt smile
10 pont
#12 PPBS88 2013. 12. 13. péntek 12:07
"Én mindig megpróbálom részletesen leírni az akciók mozdulat sorait." Így is kell!! Ettől lesz egy történet velős,szaftos és ami a legfontosabb,hihetőbb! Bár nem olvastam el ezt a történetet,mert a címkékbe a "családi" rész hiányzik,de ezzel én 1000%-ig egyetértek.
#11 Peter Hun 2013. 12. 13. péntek 10:56
XXIII.István: Lehet, hogy villámolvasással, tízezer karakter / sec sebességgel zagyvaság az egész.
Én mindig megpróbálom részletesen leírni az akciók mozdulat sorait. Úgy, ahogy azt magam előtt látom.
A hozzászólásokat olvasva, azért van akinek követhetőek az írásaim.
"Egy kép többet mond, mint ezer szó." Ez a régi kínai mondás az erotikus jelenetek leírása kapcsán abszolút igaz.

A fentiek értelmében, ha engem kérdezel, légyszí, kerüld a történeteim olvasását!

Köszönöm az együttműködést!
#10 XXIII.István 2013. 12. 13. péntek 10:21
Még mindid nem tudom eldönteni, hogy az itt, nagy többségben található stílus paródiáit írod vagy tényleg csak így tudsz fogalmazni. Kérlek "homályosíts fel", mert, ha az utóbbi a helyzet, akkor megkímélném magam a további olvasástól!
#9 Peter Hun 2013. 12. 13. péntek 08:49
feherfabia: A Twilight Saga egészének erotikus verzióját szándékozom megírni.
#8 Andreas6 2013. 12. 13. péntek 07:12
Nekem nem tetszett.
#7 Rinaldo 2013. 12. 13. péntek 06:58
Szuper.
#6 listike 2013. 12. 13. péntek 06:46
Tetszett. Várom a folytatsást.
#5 feherfabia 2013. 12. 13. péntek 06:13
Jó!Folytatás?
#4 A57L 2013. 12. 13. péntek 05:48
Nem rossz.
#3 papi 2013. 12. 13. péntek 05:32
Egész jó
#2 utazo 2013. 12. 13. péntek 03:19
nem rossz
#1 Törté-Net 2013. 12. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?