A+ A-

Életem legforróbb puncija

Errefelé igen sokat lehet olvasni puncikról, pinákról és egyéb elnevezéssel illetett női alapszervről, melynek szinte állandó, eposzi jelzője a FORRÓ. Erről jutott szembe egy igaz történet fiatalkoromból. A történet annyira igaz, hogy még a helyszínt és a szereplő nevét sem változtattam meg. Aligha valószínű, hogy egy 60 felett nagymama ezen a helyen kóricáljon, és felismerje fiatal énjét.
Tehát, a házban, ahol felnőttem, lakott velünk szemben egy csonka család, anya és lánya. Szüleim, különösen anyám, összebarátkoztak velük. Gyakran összejártunk beszélgetni, kártyázni, sőt jobb műsor esetén tévézni is. Hja, azok a régi szép idők, amikor még voltak jó filmek és műsorok! A lányról egyelőre annyit, hogy bár aránylag jól nézett ki, egyáltalán nem tekint(h)ettem nőnek, hiszen megismerkedésünk idején én úgy 17 voltam, és ő 3 évvel idősebb. Én pisis gimnazista, ő nagy egyetemista. Fel se tűnt, hogy nő.
Néhány évvel később történt az alábbi történet. Közben ő nagyon szerencsétlenül férjhez ment, és szinte pillanatok alatt elvált, és hazaköltözött.
Hideg tél volt akkoriban, nagyon megfázott, és magas lázzal otthon kellett maradnia, miközben anyját a munkája elszólította. Bizonyos volt, hogy csak késő este ér haza. Én - akkorra már egyetemista - viszonylag korán értem haza, és anyám lelkemre kötötte, hogy nézzek át Marihoz, hogy van. Lelkiismeretesen teljesítettem a kérést, és átmentem délután hozzá.
Mit mondjak, pocsékul nézett ki. Láza magasra szökött, és elfogyott a Kalmopyrin. Nekünk ugyan volt másik gyógyszerünk otthon, de az paracetamolos volt, így azt nem szedhette be, mert allergiás volt rá. Mit tegyek? Még emlékezetem, hogy gyerekkoromban, gyógyszer híján, vizes borogatással, prizniccel csillapították a lázam. Ezt ajánlottam neki, hátha most is segít. Bágyadtan beleegyezett a dologba. Kimentem a fürdőszobába, és egy törülközőt langyos vízbe mártottam, majd bevittem a szobába. De hogy rakjam fel? Mondtam neki, hogy gombolja ki a pizsamája elejét, hogy a mellkasára rakhassam. Szó nélkül engedelmeskedett, de paplan alatt csinálta, hogy ne lássam meg. Amikor ráterítettem, egy pillanatra megvillant a cicije, de nem is figyeltem rá, csak később jutott eszembe. Ilyenkor várni kell, és 10-15 percenként cserélni a borogatást. Nagyon hatásos módszer, mint az később kiderült. Eközben dumáltunk mindenről, illetve többnyire csak én beszéltem, ő hallgatott. Én, ahogy egy beteg biztatására szokás, melléültem egy székre, és megfogtam a kezét, míg ő behunyt szemmel feküdt.
Úgy a harmadik csere után, láthatóan, illetve hallhatóan jobban lett, mert már ő is válaszolgatott. Nekem - miközben lelkesen váltogattam a törülközőt - feltűnt, hogy már nem takargatja magát olyan elővigyázatosan. Sőt, tulajdonképpen vissza se takarta magát a csere közben. És az a cici tényleg helyes volt. Pici, piros gombos, mely a hideg víz hatására szépen meredezett. Igyekeztem nem oda figyelni, ez mégsem illik kukkolni egy kiszolgáltatott beteget. De nem észrevenni nem tudtam. Láza rendesen lement 38° alá, és élénkebben társalogtunk is. Kérdezem, hogy akkor most már minden rendben van-e, de ő azt mondta, folytassuk még, nagyon jó a hatása. Beszélgetés közben ismét a kezére tettem a kezem. Nem tolta el. Tovább dumáltunk. Egyszer csak ezt vettem észre, hogy a kezem közelebb húzza magához a paplan alá. Nem értettem semmit, és még mindig nem gondoltam semmire, csak akkor, amikor a kezem a derekánál a bőréhez ért. Finoman kinyújtottam egy ujjam, és megsimítottam a bőrét. Ezt nem lehetett félreérteni. Nem tiltakozott, hagyta. Kis idő múltán egy mély lélegzetet vett, és kezemet a hasára vonta.
Hiába minden, ezen a ponton nekem is megvilágosodott a dolog. Eddig eszembe se jutott, de talán a csalódásából vigasztalásra várt, és én kéznél voltam. És hát, miért ne? Még hízelgett is nekem egy nálam idősebb nővel lenni.
Szép lassan eleresztettem a kezét, és önálló útra indultam. Kis köröket írtam le a gömbölyded hasin egyre nagyobb átmérővel. Másik kezemmel megsimogattam a homlokát, majd lejjebb az ajkait. Kezem finoman behatolt a borogatás alá a kis helyes cicikhez. Fölé hajoltam, és lágyan megcsókoltam. Egy szót, pisszenést sem adott egyikünk sem. Miközben átbujt kezem a pizsamanadrág gumija alatt lassan elértem a bozótosig. (Akkoriban a nők csak a hónaljukat borotválták. Hja legendás idők!) Nem igyekeztem. Lassan borzolgattam a szőrt, miközben a szájam szájáról a cicikre irányítottam. Ehhez természetesen a priznictől meg kellett szabadulnom, így végre kedvemre nézegethettem is. Nézegettem, szopogattam felváltva. Közben kezemmel elértem az alsó ajkakig. Végigsimítottam a vágaton. Ekkor hallatszott az első hang, egy sóhaj, a simogatás kezdete óta.
- Jó neked? - kérdeztem.
- Igen - szólt nagyon halkan.
- És ezt akarod?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 vakon54 2017. 09. 3. vasárnap 22:37
Én nemtudnék egylázas nővel kupakolni.
#22 RAVETRAIN 2015. 09. 5. szombat 14:27
Ahogy olvastam, én is lázas lettem tőle. 10p
#21 Ulysses 2015. 08. 1. szombat 20:43
Meg egy másik régi kedvenc! A betévedő új olvasóknak nagyon ajánlom.
#20 tomi19 2014. 04. 2. szerda 16:47
Tetszett 10 pont.
#19 Ulysses 2014. 01. 9. csütörtök 12:48
Nah, írok ide pár sort, hogy a fórumban kerüljön ismét terítékre. Talán akad pár olvasó, aki - hozzám hasonlóan - a hozzászólások alapján válogat olvasnivalót. Kicsit sajnálom, hogy végül nem 10 pontot adtam, mert azóta annyi silány írás került ki, hogy ez világít közöttük. Paja, írj még!
#18 Mikey 2013. 12. 18. szerda 22:46
Én nem szoktam ilyen "folytasd!" jellegű közhelyeket írni, de ez annyira - egyébként élénk, kellemes - bevezető szagú rövid leírás volt, hogy folytatásért kiált! wink
#17 tiborg 2013. 12. 15. vasárnap 01:08
Feltoltes,letoltes nem ciki. Olvasasa elvezetes idotoltes
#16 Paja 2013. 12. 13. péntek 11:04
Feltöltöttem a javított kiadást. Remélem hamarosan nem lesznek benne hibák. Mindenkitől elnézést kérek.
#15 Törté-Net 2013. 12. 12. csütörtök 16:53
Kedves Paja!

Ha újra feltöltöd és a megjegyzésbe beírod, hogy az ennek a fennlévő történetnek a javítása, akkor kicseréljük. smile

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
#14 Paja 2013. 12. 12. csütörtök 12:52
Az átnézésben igazatok van. Nem tudom, hogyan lehetne újra feltenni.
De a mit a hangulatról írtok, ha ezt Mari is olvasná, az lenne a bizsergető!
#13 Ulysses 2013. 12. 11. szerda 19:13
Tényleg jó. Töröm a fejemet, mi fogott meg benne. Az egyszerűsége, a természetessége? Nem tudom megfogalmazni, csak az az egy gondolat kering bennem, hogy jó. Igen, én is rövidnek érzem, de csak azért, mert szívesen olvastam volna tovább, élveztem volna az írás hangulatát. Azért így is kerek a történet, találó a cím, elevenek a szereplők. (Egy átolvasást még elbírt volna a szöveg.) 9 pont
#12 utazo 2013. 12. 11. szerda 17:20
nem rossz
#11 Ickx 2013. 12. 11. szerda 16:17
Jó, és életszagú ahogy a kollégák is írják.
9p
#10 listike 2013. 12. 11. szerda 15:13
Nem hogy jó, kiválló.
#9 Paja 2013. 12. 11. szerda 13:03
Köszönöm!
#8 zsuzsika 2013. 12. 11. szerda 10:57
Jó.
#7 Sierra 2013. 12. 11. szerda 09:16
Szerintem jó lett! Csepp humorral fűszerezve igazán kellemes reggeli olvasmány smile
#6 veteran 2013. 12. 11. szerda 08:08
Nagyon jó.
#5 Rinaldo 2013. 12. 11. szerda 07:35
Nagyon jó.
#4 A57L 2013. 12. 11. szerda 06:21
Nem rossz.