A+ A-

Autóban

Korábban már volt "kalandom" férfiakkal, de egyiknél sem történt semmi . Mindig megijedtem, amikor szexre került volna a sor, bár vágytam rá, de sohasem vettem a számba, vagy engedtem, hogy belém hatoljon bárki, amíg...
Egyik alkalommal egy avatóünnepségen vettem részt, bár a részt venni kifejezés elég erős, itt is mint mindig a háttérbe húzódva figyeltem az eseményeket. Abban volt más a helyzet, hogy azt vettem észre, hogy egy férfi engem figyel, és mintha szemezni próbálna velem, párszor összeakadt a tekintetünk, megállapítottam, hogy normális külsővel van megáldva, de mindig elfordítottam a fejem. Aztán, ahogy ott álldogáltam, elmentem a svédasztalhoz, ott is mellém sodródott, és véletlenül hozzáért a kezemhez, meg mintha végigsimított volna a fenekemen is, de abban a tömegben ez bármikor előfordulhatott. Én nem álltam meg beszélgetni senkivel, csendben visszahúzódtam enni.
Kicsivel később el is indultam hazafelé, kisétáltam a közeli parkon át a buszmegállóhoz.
Egyszer csak a buli helyszíne felől felbukkant egy fehér kétajtós autó, és elég közel hozzám lelassított majd megállt. Én értetlenül figyeltem, hogy vajon mit csinál a sofőr, majd látom, hogy az autó megfordul halad pár métert, majd újra megáll, vészvillogó ki, és álldogál. Gondoltam is magamban, ez teljesen értelmetlen vajon mit csinál. Ekkor érkezett egy busz, nem az enyém, így egyedül maradtam a megállóban, erre az autó elindult és beállt elém a buszmegállóba. Én először azt gondoltam, hogy biztos a helyes utat keresi, így hát benéztem az ablakon, és ott ült az az úr a buliból. Leengedte az ablakot, és azt kérdezte: Elvihetlek egy darabon? majd kinyitotta az ajtót, én pedig egy kis hezitálás után beszálltam mellé.
Mielőtt elindultunk volna kezet nyújtott, Zoli vagyok mondta, örülök, hogy itt vagy. Elindulás után, minden sebességváltásnál megérintette a combomat, én meg egyre inkább remegve gondoltam rá, hogy vajon mit akarhat tőlem, véletlen-e vagy vajon fel akar szedni. Így hát elhúztam a lábamat és a kezemet a lábamra tettem. A következő pirosnál már tudtam, hogy mit akar, mert a távolság ellenére simított végig rajtam, és a kezemen nyugtatta az övét. Mikor elindultunk, azt kérdezte, volt már ilyen kapcsolatod? Én pedig elmondtam neki az eddigi eseteket, hogy mindig megijedtem, és hogy meddig jutottam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 szuszoka199601 2014. 03. 29. szombat 23:37
bizonyosan volt visszatapsolás
ami kicsit zavart, h síkosító nélkül, durr bele bumm, és az milyen gyönyör... csak ez zavart, a többi nem egész jó volt
#6 papi 2013. 12. 4. szerda 05:24
Egész jó
#5 v-ir-a 2013. 12. 3. kedd 21:36
bizonyosan volt visszatapsolás nyes
ami kicsit zavart, h síkosító nélkül, durr bele bumm, és az milyen gyönyör... csak ez zavart, a többi nem egész jó volt smile
#4 veteran 2013. 12. 3. kedd 15:48
Minden bizonnyal sokszor.
#3 Rinaldo 2013. 12. 3. kedd 11:08
Elmegy.
#2 Oszab 2013. 12. 3. kedd 07:44
Igen
#1 Törté-Net 2013. 12. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?