A+ A-

Konditeremben

Történt velem egy számomra is meglepő, de annál is izgatóbb eset.
Hetero vagyok egy kis bi beütéssel, legalább is így gondolom főleg az eset óta. 25 éves vagyok. Még sosem voltam fiúval, de nem is akarok, bármennyire is vágyom rá. Masztizás közben sokszor előfordult, hogy srácokra gondoltam, ez mindig attól függött, hogy milyen hangulatban voltam.
Előfordult, hogy felizgatott egy meztelen férfi látványa, amikor sex képeket nézegettem.
Egy ilyen esetet mesélek most el:
A látvány az, ami hatott rám.
Kondizni járok, ha nem is gyakran és rendszeresen. Egy edzés alkalmával, éppen gyúrtam, amikor egy fiú jött be az edzőterembe. Már láttam régebben ott, de most pont összetalálkoztunk. De jó gondoltam, legalább nem edzek egyedül. Csak köszöntünk egymásnak. Jóképű gyerek volt, meg kell hagyni.
Amikor edzett, láttam a dagadó izmait, mellizmát, bicepszét a pólója dudoraiból és lenyűgözött az alakja. Nem elég, hogy jóképű még izmos is. De tudom irigyelni az ilyen embereket.
Már tudtam, hogy nagyon tetszik. Próbáltam is elhessegetni a gondolataimat, nehogy a férfiasságom megmutatkozzon és bőszen edzettem tovább.
Körülbelül akkor végzett az edzéssel, amikor én is szándékoztam abbahagyni. Hát gondoltam, hogy le ne maradjak valamiről (főleg a teste látványáról), én is abbahagytam és mentem az öltözőbe utána.
Ő már akkor javában tusolt, amikor odaértem. Gyorsan levetkőztem és utánamentem a zuhanyzóba.
Egymás mellett levő zuhanyzóban voltunk és a zuhanyzók között átlátszó plexi volt. De miközben mentem a zuhanyzóba végigmértem: izmos felsőtest (engem ez izgat fel igazán), nem is gondoltam, hogy póló nélkül ilyen jól néz ki. Hát már akkor bizsergés futott át rajtam, kiszáradt a torkom, nyelni se tudtam, a szemem lejjebb tévedt és megláttam a gyönyörű farkát. Huuu gondoltam, de leszopnám. Gyorsan bementem a zuhanyfülkébe és miközben ő zuhanyzott, le se tudtam a szemem venni róla. Csak úgy szánkázott a szemem rajta. Közben kezdtem merevedni. Gyorsan hidegre állítottam a vizet, hogy lehűtsem magam. De nem sikerült, úgyhogy gondoltam, ha hamar túl leszek rajta, akkor majd lelankad, ezért szépen verni kezdtem a farkam, miközben őt stíroltam. Próbáltam hangtalanul és úgy csinálni, hogy ne lássa meg és ne halja, mi történik mellette. Elég gyorsan elmentem. Mire kijöttünk a zuhanyzóból már nem is látszott rajtam...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.05 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Kereső 2013. 01. 1. kedd 11:22
Kispöcsű, gagyi fantáziálása. Szánalom.
#2 Gróf úr 2008. 02. 27. szerda 11:08
Gagyi.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?