A+ A-

Öregcsaj

Jól érezte magát, jó volt az élete volt férje gyerekei munkája igazi enyém a világ hangulatban volt, ami nem meglepő. Ismerte magát ilyenkor. Nem volt már mindennapos amikor a férjével ilyen tartalmas volt az éjszakája, de tagnap felülmúlták önmagukat, még ha belegondolt akkor is megmozdult benne valami.
Reggel a szerelők is megérezték a hangulatát mert csüngtek rajta szinte érezte ahogy végignyalták a szemükkel, szerette ilyenkor magát, mert ilyenkor tapadtak rá a tekintetek, még a kocsit se sajnálta annyira otthagyni a szerelőnél.
Így legalább emberek között lehetett és élvezhette az együttlétet ebben a hangulatban még a nyári melegben zsúfolt villamos is elviselhetőbb volt, pláne hogy kedvére flörtölgethetett. Szerette amikor a fiatalok heves bimbózó szexualitásukban megörülnek egy kivillanó idomért. Kedvenc játékai közé tartozott. Eez a félénk barnahajú srác
már harmadszor pillant a ruhája karkivágásába jó lesz pozíciót váltani, mert még megtámadja.
Most legalább azt az édes kis mini ruhás csajszit nézi az persze nem nagyon veszi észre.
Még nem ismeri a flört örömeit, fiatal még, bár ez pici kis bijou - bijou ruha nem vall zárkózottságra, meg tudom érteni a fickókat miért szeretik úgy a nyarat.
Férjem is mindig megújul így nyaranta, tegnap megtapasztaltam mennyire is...
Szegény kislány nem megérezte, hogy nézem elbambultam egy kicsit.
Egy gyors zavart tekintet, milyen édes zavarodott, következő tekintet ez már egyenesen a szemembe szinte megszólal, keményen állja provokatív tekintetemet, lehet hogy lebecsültem ez egy igazi "kisdög", pláne ahogy végignéz: na milye van az öregcsajnak.
Lehet, hogy rosszal kezdtem? Kezdek kicsit zavarba jönni, ezta tekintetet ma már érezte a szerelőktől, hogy is van ez biztos túl vagyok pörgetve, ha így van akkor sem kéne így betojni.
Szerencsére volt már hasonló helyzetben, akkor nagyon élvezte a hogy uralkodott akkori torna tanárnőjén, még a gimnáziumban... Amikor rájött akkor még nem ijedt meg semmitől, 17.évesen még csak az az érdekes, hogy valakinél kapás legyen, ez meg akkora kapás volt hogy csak úgy zenget.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 04. 1. szombat 18:29
egész jó
#6 listike 2014. 10. 1. szerda 15:25
Jó.
#5 A57L 2014. 03. 3. hétfő 05:43
Nem rossz.
#4 papi 2013. 05. 3. péntek 07:49
Nagyon jó
#3 tiborg 2010. 04. 25. vasárnap 05:35
Jol megirty leszbi sztori! Elveztem..8ev utan talan irsz meg hasonlot??!!
#2 sihupapa 2008. 11. 23. vasárnap 03:07
kurva jóóóóó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?