A+ A-

300 km

Egy olyan történetet szeternék elmesélni, amely tavaj nyáron esett meg velem. Teljesen véletlen ismerkedtem meg egy 40 - es hölggyel. Akkor még a legmerészebb álmaimban se gondoltam mi lesz abból, hiszen én majd tíz évvel fiatalabb vagyok. Elég messze, vagy 300 km - re lakunk egymástól ezért eleinte csak mail, majd telefonon is napi kapcsolatban kerültünk. Megtudtam róla sok mindent és o is rólam. Mindketten magányosan éltünk és hasonló elképzeléseink voltak az életrol, a szexrol.. Neki két gyermeke volt és így a találkozásunkat semleges helyre kellett terveznünk. Én vállaltam a dolgot magamra. Végül Vác mellett döntöttünk. Meg is beszéltük a találkozót, és végre elérkezett a "nagy" nap.
Remego gyomorral utaztam végig az országon, ráadásul aug. 20 - a lévén egy csomó vonat nem is úgy közlekedett, ahogy én kíírtam a menetrendbol. Késtem is több mint egy órát. De aggodalmam, hogy nem vár majd az állomáson senki, alaptalannak bizonyult. Szakadt az eso, ezért füstbe ment az a tervem, hogy szépen sétálunk, belemelegedünk a dolgokba. Nem tudom ki mennyire ismeri azt a város, de elég nehezen találtunk szállást. Végül egy taxit fogtunk és az vitt el egy panzióba. Ez olyan ketto körül lehetett..
Kicsit megszárítkoztunk, beszélgettünk mindenféle semleges dolgokról, kortyolgatva egy pohár pezsgot. Aztán eléggé ki lévén "éhezve" mindketten, hamar a szex mezejére léptünk. Soha nem tapasztalt hevességgel hámozott ki a ruháimból, markolta meg szerszámomat. És kért, hogy mindent csináljak vele, amikrol beszéltünk. Elso meglepetésembol felocsudva én is elkezdtem vetkoztetni, de az elore kitalált menetet nem tudtam véghezvinni, mivel a holgy olyan hevesen kívánta, hogy belé hatoljak, és szinte húzta a puncija felé a szerszámomat, hogy késobbre halasztottam a nyalakodás minden fajtáját. Megvallom, nagyon jó volt benne.
Követelodzo, ugyanakkor odaadó volt a pinnusa. Hamar el is jutottunk a csúcsra. Elso aktusunk révén egyikünk se várta, hogy pont egyszerre, de elég jól sikerült az idozítés. Eloször o élvezett el, de mondta, hogy ki ne húzzam, addig, amíg nem érzi magában a nedvemet. Kicsit rásegítettem kézzel is, hogy érezhesse. Ez után egy jól megérdemelt zuhanyozás, majd egy vacsora várt bennünket. Egy kiadósabb séta után újra az ágy felé vettük az utunkat. Ekkor már nem engedtem magam leteperni és mondtam, hogy most pedig csak nyugi, aztán majd jöhet o is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2018. 01. 14. vasárnap 10:00
Zsuzsika mien tanárvagy megkérdeszhetem?
#7 feherkalman1 2017. 05. 23. kedd 18:38
Egynek el megy.
#6 feherfabia 2016. 01. 22. péntek 03:21
Tetszett!
#5 zsuzsika 2015. 01. 12. hétfő 10:10
Közepes,a helyesírásról nem is beszélve.
#4 A57L 2014. 05. 2. péntek 06:11
Egész jó.
#3 v-ir-a 2013. 01. 20. vasárnap 09:33
nem rossz...
#2 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 12:02
kzepes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?