A+ A-

Lányommal Kenyában 3. rész

Másnap átaludtuk a napot. Már délután volt, amikor Ági ébresztett minket. Csak egy kis bikini volt rajta, amikor betoppant. Elmesélte, hogy a partról szökött meg a férjétől, aki nem vett észre semmit az éjszakai dolgokból, de Edit férje balhézik, hogy árulja el, merre volt és kivel. Beszélgettünk, miközben mi egymás után lezuhanyoztunk. Először Dórika, aztán én. Mikor visszamentem a szobába, láttam, hogy Ági Dórika meztelen testét simogatja, a melleit csókolgatja és a kislányom, kéjesen teszi szét a lábait, a puncijánál matató keze előtt. Ágin sem volt már semmi. Szép bronzbarna teste hozzásimult a lányomhoz.
- Na de lányok! Nem bírtok magatokkal? - kérdeztem egy kicsit meglepődve, bár átvillant rajtam, hogy mit műveltünk Ágival, egymással az éjjel.
- Ne haragudj, de annyira szép a lányod, és annyira üde, fiatal! Tudod, hogy én szeretem a lányokat is. És Dórikának sem volt kifogása, azt mondta, hogy ő is szokta csinálni a barátnőjével. - válaszolta és arcát Dórika lábaközé fúrva, nyalni kezdte a punciját. Az én kislányom kéjesen nyögdécselt, majd megfordulva, ő is nekiesett Ági puncijának.
Nem mondom, izgató volt a két lányt nézni, ahogy egymást nyalták, falták, ujjazták, de én mégiscsak jobban szerettem férfival csinálni. Néztem őket, közben a minibárból hideg sört ittam másnaposság ellen. Éreztem, ahogy az alkohol a fejembe száll én is megkívántam a szexet. Az éjszaka eseményei jutottak eszembe és éreztem, hogy benedvesedek. Finoman magamhoz nyúltam.
A lányok közben kielégítették egymást, és ők is sörözni kezdtek. A pasikról és a nagy kefélésekről dumálgattunk. Ági azt kérdezte, hogy máskor is szoktunk-e grupizni. Mondtam, hogy én régebben sokszor csináltam, de a lányommal együtt csak nemrég kezdtük, az ő fiújával és az én barátommal, négyesben. Pontosabban már a férjem is beszállt, és Dórika barátnője Rebeka is. Úgyhogy az utóbbi időben már néha hatosban szexelünk. Áginak ez nagyon tetszett. Elmesélte, hogy van egy nagyon klassz szeretője, egy fiatal, szépfarkú srác, akivel el szoktak járni bulizni és ha akarjuk mi is kipróbálhatjuk a társaságot, ha majd visszamegyünk Pestre. Dórikának persze egyből tetszett az ötlet, de bevallom nekem is. Felírtuk egymás telefonszámát és megdumáltuk, hogy ez ügyben keressük majd egymást otthon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 11. 12. kedd 05:47
Nem rossz.
#6 tiborg 2013. 10. 6. vasárnap 09:39
Mas irotol mas izu pecsenye,de talalas jo!!!
#5 papi 2013. 10. 4. péntek 12:08
Kicsit kusza .
#4 Geridebrencen 2013. 10. 4. péntek 10:05
előzmény?
#3 veteran 2013. 10. 4. péntek 08:56
Kissé sok egyszerre.
#2 Rinaldo 2013. 10. 4. péntek 07:58
Megkapták a ribancok.
#1 Törté-Net 2013. 10. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?