A+ A-

Negyedik élményem

A történtek nagyon felzaklattak, régen egyszerűnek tűnt minden. Mióta lefeküdtem Andrással hirtelen olyan zavarossá vált az életem. Mint, amikor elkezdesz futni lefelé egy lejtőn, eleinte, még tudod irányítani a sebeségedet, aztán meg csak rohansz egyre gyorsabban, és az jár a fejedben, hogy mi fog történni, ha megbotlasz és elesel. Nem mintha bármit is megbántan volna! De a dolgok egyre jobban kicsúsztak az irányításom alól, csak sodródtam az élvezetek tengerén (ugye milyen költőien tudok fogalmazni?) és bármilyen furcsának is hangzik, de nem tudtam eldönteni, hogy a szexet élvezem e jobban, vagy azt, hogy olyan dolgokat merek csinálni, melyekre a legtöbb korombéli lány még gondolni sem mer.
Aznap telezabáltam magam dinnyével és egész este jártam a budira. Valamikor éjjel, miután elintéztem menetrendszerű folyó ügyeimet eszembe jutott, hogy még van egy adag fagyi a hűtőben. Miközben kanalaztam, mintha nyögést hallottam volna. Persze ez nálunk nem lett volna szokatlan, de most a pincénkből jött, oda meg általában nem engedjük be a vendégeinket. Mivel a házunkat tervező építészmérnök nem volt teljesen józan, amikor elkészítette a tervrajzot, olyan avangard megoldásokat is alkalmazott, mint például a pincénk lejárata: rögtön kettőt is tervezet, az egyik a kertre nyílt, a másik meg a konyhába, de ez utóbbit nem szoktuk használni, mert olyan keskeny és meredek lépcsők vezettek le, hogy anyám életveszélyesnek minősítette. Szép csendesen felnyitottam a padlóba vágott ajtót és lemásztam a sötét mélységbe. Három pókháló és egy nagyot reccsenő bogár elpusztítása után elém tárult az a látvány, ami valószínűleg egy nálamnál kevésbé edzett lány számára évekig tartó pszihológiai kezeléssel járt volna.
Nem égett a villany, pincénket a polcokra rakott imbolygó fényű mécsesek világították meg. A terem közepén egy padhoz kötözve anyámat pillantottam meg. A hátán feküdt, lábait természetellenesen nagy terpeszbe kényszerítették a vastag kötelek, karjait feje fölött bilincselték össze, mellein csipeszek lógtak. Amikor "megérkeztem" Fanni éppen fölé hajolt és egy hosszú, vörös gyertyából forró viaszt cseppentett a testére, miközben Helga egy jégdarabbal körözött a mellbimbóinál. Anyám egyre hangosabban nyögött. Az arcát nem láttam, de a puncija mintha nedvesen csillogott volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 15:31
Folytatást, folytatást, folytatást!!!

Idáig 10 Pont!
#6 A57L 2013. 12. 20. péntek 05:59
Nem rossz.
#5 genius33 2013. 09. 7. szombat 06:53
Hm jóóóó ez nyes
#4 hairy_pussy 2013. 09. 6. péntek 06:26
10p
várom a folytatást
#3 Rinaldo 2013. 09. 6. péntek 06:18
Lásuk a folytatást.
#2 papi 2013. 09. 6. péntek 05:06
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 09. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?