A+ A-

Szigeten 3. rész - Hazatérés

A három ember napokig hánykolódott a tengeren. Az éhség és a szomjúság teljesen el gyengítette őket és ők egyre többet aludtak. Ám egyszer egy nagy hajó hangos kürtjének éktelen zajára ébredtek. Ezek után sorsuk már jóra fordult, a hajó orvosai el látták őket és miután már kicsit jobban érezték magukat azonnal a túlélők felkutatására kérték a hajó kapitányát aki azonnal kelet felé irányította hajóját. Jól ismervén ezeket a vizeket tudta ebben a körzetben három sziget van ahol lehetnek túlélők. A keresés sikerrel zárult és a négytagú családon kivül még 2 másik embert is sikerült megtalálniuk.
A biztonságot adó otthon ajtaján átlépve a család minden tagja egyet értett azzal hogy a repülővel való utazást egy ideig kerülni fogják. A két testvér napokig a szobájában kuksolt, Tom vetette bele magát először az életbe és próbált visszatérni már megszokott dolgaihoz. Nelly gondolataiban mindig csak az apjával töltött idő járt, és nem tudta hogyan legyen ezután. Míg Mike szintén nem tudta hogyan mondja el feleségének mi történt amíg Nellyvel volt együtt. Természetesen Katie is az események hatása alatt volt még, de saját magán meglepődve visszatérő gondolatai nedvessé tették punciját.
Mike és Katie kerülték egymást, mindkettőjüket bűntudat gyötörte. Az elkövetkezett pár hét nyomasztóan telt aminek Mike kezdeményezése vetett véget. Javasolta hogy töltsék a hétvégét a tőlük nem messze a hegyekben lévő házukban, ahol ki tudnak kapcsolódni és az idáig halogatott de most már elkerülhetetlenné vált beszélgetésen át tudnak esni. Nelly és Tom már el ígérkeztek arra a hétvégére így ők nem tudtak el menni.
A hétvége:
Nem úgy alakult ahogy el terveztem szerettem volna ha a gyerekek is el tudnak jönni és meg tudjuk végre beszélni hogy mi történt és hogy ki miként élte meg életének valószínűleg legmeghatározóbb kalandját.
Mindenesetre úgy döntöttem hogy ha már így alakult a nejemmel mindenképpen meg kell beszéljem mit éltünk át az idő alatt és el mondjam neki mi történt köztem és Nelly közt. Erre ki dolgoztam egy kisebb tervet miként tudnám ezt a legkedvezőbb körülmények közt megtenni. Érkezésünk után rögtön neki estünk a feladatoknak ami lényegében a takarításból állt mivel nagyon rég nem használtuk már a házat. Késő délutánra végeztünk a rend rakással, azután egy tusolás amit az udvaron tűz rakás követett nyárson sütéssel és borozgatással.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 09. 7. hétfő 07:12
Nem rosz!
#8 listike 2014. 09. 9. kedd 13:08
Nem jó.
#7 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:33
Elég jó.
#6 sipospista 2013. 09. 9. hétfő 12:01
nem rossz megy a pont
#5 veteran 2013. 09. 4. szerda 10:27
Ellett sietve.
#4 Rinaldo 2013. 09. 4. szerda 07:08
Jó.
#3 papi 2013. 09. 4. szerda 05:02
Ez még nincs befejezve.
#2 genius33 2013. 09. 4. szerda 04:15
Hát egynek elmegy...
#1 Törté-Net 2013. 09. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?