A+ A-

Külföldön lazábban

Csak azért választottuk ezt a masszázsszalont, mert közel volt a hotelünkhöz. A harmadik napja mentünk el mellette nap, mint nap és valahogy felkeltette az érdeklődésünket, no és a vágyunkat, és hát hol máshol, ha nem egy idegen országban, Olaszországban próbálnánk ki az erotikus masszázs remélt előnyeit.
Gyors döntés után már ott is álltunk este a szolgáltatóház előterében, ahol az aznapi akciók és lehetőségek közt keresgéltünk egy "infós" hölgy részéről készségesen átnyújtott fotókkal illusztrált katalógusszerű füzetben. All a carte. Viccesnek találtuk a helyzetet. Nem termékeket, hanem személyek közül és szolgáltatások soraiból kellett választani. De, sajnos jött a csalódás, hogy a ma esti (hétköznapi) választék meglehetősen szűk, és hát az utolsó itt töltött esténk volt, nem volt sok lehetőségünk.
Pároknak ma estére csak egyféle lehetőség volt...2 férfi masszőz, biszex felhanggal. Kedvesemet ugyebár ez nem zavarta és gyorsan rá is mutatott a fotó alapján, egy szimpatikus 40-es sármos, "tipikus" olasz férfira. A döntés adott volt, és nem is állt szándékomban választani. Pontosabban végigfutott egy "meghátrálok" gondolat, de hát ez "csak" masszázs és inkább bevállalom, mintsem, hogy addig tétlenül üldögéljek az előtérben, amíg a feleségemet kényeztetik. És egyébként is...
Kacér mosoly és utolsó csók, majd bevezettek a folyosóról nyíló egyik közepes helyiségbe, ahol külön-külön ágyhoz irányított a hölgy. Ha ismertem volna az olasz nyelvet, talán rákérdeztem volna, hogy ő miért nem vállal? - De nem tettem.
Egy helyiségben voltunk, de középen elválasztva egy sokat sejtető paravánfal állt, mely a hátsó megvilágításnak köszönhetően éles körvonalrajzot engedett sejtetni, hogy mi történik a túloldalon. Gondolom, nem véletlenül!
Párom kontúrját néztem, ahogy leül az ágya szélére, int nekem a paravánon át és a számára kijelölt kis szekrény és szék mellett lassan vetkőzni kezd. Tudta, hogy nézem, így báját kihasználva kissé rájátszva szabadult meg ruháitól. Már ez, önmagában férfias vágyakat indított el bennem, miközben én is levetettem ruháim nagy részét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Rinaldo 2013. 08. 27. kedd 14:21
Jó.
#2 genius33 2013. 08. 27. kedd 10:11
Elmegy smile 7 pötty.
#1 Törté-Net 2013. 08. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?