Külföldön lazábban

Szavazás átlaga: 5.97 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2013. augusztus 27.
Hossz: 12 547 karakter
Elolvasva: 1 046 alkalommal
Csak azért választottuk ezt a masszázsszalont, mert közel volt a hotelünkhöz. A harmadik napja mentünk el mellette nap, mint nap és valahogy felkeltette az érdeklődésünket, no és a vágyunkat, és hát hol máshol, ha nem egy idegen országban, Olaszországban próbálnánk ki az erotikus masszázs remélt előnyeit.
Gyors döntés után már ott is álltunk este a szolgáltatóház előterében, ahol az aznapi akciók és lehetőségek közt keresgéltünk egy "infós" hölgy részéről készségesen átnyújtott fotókkal illusztrált katalógusszerű füzetben. All a carte. Viccesnek találtuk a helyzetet. Nem termékeket, hanem személyek közül és szolgáltatások soraiból kellett választani. De, sajnos jött a csalódás, hogy a ma esti (hétköznapi) választék meglehetősen szűk, és hát az utolsó itt töltött esténk volt, nem volt sok lehetőségünk.
Pároknak ma estére csak egyféle lehetőség volt... 2 férfi masszőz, biszex felhanggal. Kedvesemet ugyebár ez nem zavarta és gyorsan rá is mutatott a fotó alapján, egy szimpatikus 40-es sármos, "tipikus" olasz férfira. A döntés adott volt, és nem is állt szándékomban választani. Pontosabban végigfutott egy "meghátrálok" gondolat, de hát ez "csak" masszázs és inkább bevállalom, mintsem, hogy addig tétlenül üldögéljek az előtérben, amíg a feleségemet kényeztetik. És egyébként is...
Kacér mosoly és utolsó csók, majd bevezettek a folyosóról nyíló egyik közepes helyiségbe, ahol külön-külön ágyhoz irányított a hölgy. Ha ismertem volna az olasz nyelvet, talán rákérdeztem volna, hogy ő miért nem vállal? – De nem tettem.
Egy helyiségben voltunk, de középen elválasztva egy sokat sejtető paravánfal állt, mely a hátsó megvilágításnak köszönhetően éles körvonalrajzot engedett sejtetni, hogy mi történik a túloldalon. Gondolom, nem véletlenül!
Párom kontúrját néztem, ahogy leül az ágya szélére, int nekem a paravánon át és a számára kijelölt kis szekrény és szék mellett lassan vetkőzni kezd. Tudta, hogy nézem, így báját kihasználva kissé rájátszva szabadult meg ruháitól. Már ez, önmagában férfias vágyakat indított el bennem, miközben én is levetettem ruháim nagy részét.
Vetkőzős jelenetet követően, miközben alsóban álltam kissé tétlenül, mindkettőnkhöz bejött egy-egy a fotóról talán ismerősnek vélt férfi.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.97 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2020. november 20. 03:35
#4
Ez sem ragadott meg.
1
R
Rinaldo
2013. augusztus 27. 14:21
#3
Jó.
1
genius33
2013. augusztus 27. 10:11
#2
Elmegy 🙂 7 pötty.
1
T
Törté-Net
2013. augusztus 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1