A+ A-

Kelepce 2. rész

Ismét kezdődött elölről, csak most osztálytársnőm ült a fejemre, és a fekete teste fogadta be ismét merev hímtagom. Ismét azok az érzések, görcsök, fájdalmak, forróság. Ismét ugyanaz az izzó gyötrelem, mely annyira jólesett, annyira élveztem.
Nem tudom, hogy hova lett a szőke és a vörös, de nem is érdekelt. Mintha mellbimbóim és köldököm nyalogatták volna. Ismét jött a "tüzelés", az izzó szenvedés, a fullasztó kín. Testem szinte lángolt. A fülemben érzett nyomástól azt hittem, hogy berepednek a dobhártyáim, és agyvérzést kapok. Éreztem, ahogy erősen megdagadt hímtagom a fekete testében szorításba került.
Fájt, és tetszett. Testem összes, e részhez csatlakozó izma és zsigere lendületben, mozgásban és "akcióban" volt. Kábult voltam, szinte önkívületben. Üvöltöttem volna, ha tudtam volna. Szinte körülírtan éreztem prosztatámat a testemben. Olyan volt mintha heréim is sajognának. A levegő hirtelen forróbb, fülledtebb és jellegzetesen szúrós szagú lett. Nem tehettem semmit. A fekete alapos kezelésbe vette férfiasságom, miközben a fejemen ülő osztálytársnőm levizelt.
Éreztem a nedvességet az arcomhoz tapadó pólón, majd a bőrömön is. Nem igazán örültem, mert erről nem volt szó. És a másik három lányról sem! De ha már így alakult... hogy tulajdonképp kelepcébe csaltak.
Teljesen elaléltam. Testem rángott, már amennyire tudott, mert nem tudatos mozgásról volt szó. Még mindig intenzíven szorította magába hímvesszőm a fekete, miközben osztálytársnőm leszállt a fejemről. Térdei fájdalmasan nyomták karjaimat. A korbács végével csiklandozta a mellem és a hasam. Tulajdonképpen csak a végeivel cirógatta lágyan a testem. Csiklandozott. Időnként ütött a fekete hátára is.
Nagy levegőt vettem, de eléggé kellemetlen volt a vizelettől átitatódott pólón keresztül. Majd osztálytársnőm a fejemre nyomta a pólót. Fuldokolni és vonaglani kezdtem. Nekem örökkévalóságnak tűnt, mire levegőhöz hagyott jutni. Fekete épp felkelni készült rólam, mikor osztálytársnőm elengedte a pólóm. Majd lehúzta a fejemről. Még láttam, ahogy a fekete terpeszben ül fölöttem, majd feláll. Leszáll az ágyról és elmegy. Helyét átvette megint a szőkeség és a vörös. Ismét a nyelvüket használták. Nyaltak mindent, amit értek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 1. szerda 17:06
Engem érdekelne a visszavágó.
#5 vakon54 2017. 11. 1. szerda 13:14
Ráfázott a szexelésre a csávó.
#4 genius33 2013. 08. 15. csütörtök 20:52
Hát érdekes smile
#3 veteran 2013. 08. 15. csütörtök 12:15
Melléfogott a baszással.
#2 Rinaldo 2013. 08. 15. csütörtök 07:54
Jól ráfázott a baszásra.
#1 Törté-Net 2013. 08. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?