A+ A-

A falakon túl

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
A középiskolás lányok már a múlté, a régi barátokkal is egyre kevesebbszer, egyre rövidebb időre találkozunk, bár addig ne panaszkodjunk míg anyukánk mossa a ruháinkat. Gábor öreg barátom, már másfél éve összebútorozott az egyetemi kollégiumban Andival, így csak futó percekre látjuk egymást. A múlthéten hívott, hogy a városunkban lesz egy verseny, ahol rendezőként segédkeznek majd, s ugyan lesz központi szállásuk, azért este inkább nálunk vendégeskednének. Szerencsére ennek semmi akadálya sem volt, a barátnőm kollégiumában sikerült megszervezni, hogy két egymás melletti szobában legyen helyünk, a többiek éppen hosszú hétvégét tartottak otthon.
Gabiék szombaton délután jöttek fel hozzánk, fáradtak voltak, kicsit koszosak, amint megmutattuk a szobájukat ők már siettek is lezuhanyozni. A kollégiumban két szoba alkotott egy - egy lakrészt, mindkettőben három ággyal, s a két szobához tartozott egy kis fürdőszoba is. Gabit utoljára kosárlabda meccseinken láttam törölközőbe csavarva, azóta nem sokat változott, magas, izmos fiú. Andival talán egyszer voltunk strandon, onnan volt egy fürdőruhás emlékképem róla, persze így törölközőben, mint egy miniruhában szexisebb volt. Domborulatai, ringó járása szemet szúrt, persze szőkés vöröses fürtjei is tetszettek.
A barátnőmmel róluk beszélgettünk, hogy mennyire rendes, udvarias srác a Gabi, az Andi milyen jól néz ki. Érdekes, hogy ő nem kedvelte a világos bőrű lányokat, úgyhogy védelmére keltem: "ugye a fehérség is milyen szép tud lenni" Ő ezt kihívásnak tekintette, vihogva fenyegetett, hogy leborotválja a bajszomat, ha még egy pillantást merek vetni Andira. Éppen lecsendesedett mire közelebb húzódva arról beszélt, hogy már két éve csak velem van, nem is emlékszik arra az egy kalandjára, hogy milyen is lehet egy másik fiúval. "Érzelmek nélkül sekély" - válaszoltam gyorsan - "bár technikailag biztosan érdekes." - tettem hozzá. "Érzelem túlcsordulásod van?" - kérdeztem, de mielőtt válaszolhatott volna, Gabi kilépett a fürdőből. Egészen frissnek látszott, legalább is iménti önmagához képest: "Mindjárt jövök" - dobott egy mosolyt felénk. Mondtam is a páromnak, hogy mennyire feldobta a melegvíz, vagy egy kis fürdő szex, mintha a törölköző alatt erősen dudorodott volna valami. Neki csak egy "Áááá..." - ra tellett, hiszen Andi lépett felénk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 11. 22. vasárnap 06:01
Közepes!
#3 A57L 2014. 05. 9. péntek 07:34
Jó lett.
#2 v-ir-a 2013. 06. 8. szombat 23:44
tök jó az ilyen szitu smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?