A+ A-

Második élményem

A következő napokban rendszeressé vált, hogy nevelőapám bejött a szobámba és a számba adta a farkát. Nem volt rossz, csak én többet akartam, és nagyon úgy tűnt, hogy ezt tőle nem fogom megkapni. Próbáltam rávenni, hogy dugjon meg igazán, annyira vágytam az ölelésére, csókjaira, arra, hogy hozzám tapadjon, belém hatoljon, és igazi nővé tegyen. Teltek, a percek, órák és napok és én lassan teljesen elvesztettem a fejem. Soha nem hittem és most sem gondolom, hogy nimfomániás lennék, de akkoriban csak a szexre tudtam gondolni. Néztem a vendégeinket, hagytam, hogy titokban megsimogassanak, rácsapjanak a fenekemre, megpróbáltam flörtölni velük, de valami mindig közbejött. Ott voltak még osztálytársaim, haverjaim, vagy akár - kis túlzással - bármely falumbéli férfi, de én nem akartam lekötni magam egy helybelivel. Olyanra, pasira vágytam, aki jön, kefélünk egy jót és elmegy, hogy soha többé ne lássam. Még az is megfordult a fejembe, hogy egy éjjel kiállok az útra a többi lány mellé, de tudtam, hogy a stricijük biztos hazazavarna és beárulna anyámnak. Így marad az erdő mélye, ahol nyugodtan sétálhattam meztelenül várva, hogy eljöjjön a hercegem. Ahogy mondani szokták, elkezdtem "keresgélni a bajt". Legtöbbször este értem haza, András, ha éppen még ébren volt, morgott valamit, de amúgy békén hagyott.
Aznap reggel későn ébredtem és úgy döntöttem, hogy mégis otthon maradok és pihizek. Pechemre egy hatalmas busz fékezet a panziónk előtt és a turisták hangos ricsajt csapva betódultak az előtérbe. Mivel tudtam, ilyenkor mi következik, gyorsan felráncigáltam magamra a ruhámat és ellógtam mielőtt nevelőapám befogott volna felszolgálni.
Az erdőben, madárcsicsergéssel nyakon öntött csend fogadott. Már a szoknyámat készültem levenni, amikor megzörrent valami a hátam mögött. Kiáltani sem tudtam, átkaroltak és befogták a számat.
Hallottam, hogy az egyik megszólal:
- Nem rossz mi?
- Ha nyugton maradsz, még végzünk veled nem lesz semmi bajod. Ha nem kinyírunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:30
Egész jó.
#6 genius33 2013. 08. 13. kedd 19:37
Jöhet a harmadik is nyes
#5 sikamika 2013. 08. 9. péntek 21:39
ez is jo lehetne hosszabb . . . várom a folytatást . . .
#4 Andreas6 2013. 08. 9. péntek 20:12
Akármennyire is szexmániás a lány, ki az a hülye, aki elhiszi, hogy egy nő - különösen ha szűz - élvezi, ha megerőszakolják? A még nagyobb hülye, aki kitalálta.
#3 Rinaldo 2013. 08. 9. péntek 12:32
Egy fasz helyet 2-töt kapott és már nem szűz.
#2 papi 2013. 08. 9. péntek 05:32
Egész jó
#1 Törté-Net 2013. 08. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?