Második élményem

Szavazás átlaga: 8 pont (98 szavazat)
Megjelenés: 2013. augusztus 9.
Hossz: 6 258 karakter
Elolvasva: 4 878 alkalommal
A következő napokban rendszeressé vált, hogy nevelőapám bejött a szobámba és a számba adta a farkát. Nem volt rossz, csak én többet akartam, és nagyon úgy tűnt, hogy ezt tőle nem fogom megkapni. Próbáltam rávenni, hogy dugjon meg igazán, annyira vágytam az ölelésére, csókjaira, arra, hogy hozzám tapadjon, belém hatoljon, és igazi nővé tegyen. Teltek, a percek, órák és napok és én lassan teljesen elvesztettem a fejem. Soha nem hittem és most sem gondolom, hogy nimfomániás lennék, de akkoriban csak a szexre tudtam gondolni. Néztem a vendégeinket, hagytam, hogy titokban megsimogassanak, rácsapjanak a fenekemre, megpróbáltam flörtölni velük, de valami mindig közbejött. Ott voltak még osztálytársaim, haverjaim, vagy akár – kis túlzással – bármely falumbéli férfi, de én nem akartam lekötni magam egy helybelivel. Olyanra, pasira vágytam, aki jön, kefélünk egy jót és elmegy, hogy soha többé ne lássam. Még az is megfordult a fejembe, hogy egy éjjel kiállok az útra a többi lány mellé, de tudtam, hogy a stricijük biztos hazazavarna és beárulna anyámnak. Így marad az erdő mélye, ahol nyugodtan sétálhattam meztelenül várva, hogy eljöjjön a hercegem. Ahogy mondani szokták, elkezdtem "keresgélni a bajt". Legtöbbször este értem haza, András, ha éppen még ébren volt, morgott valamit, de amúgy békén hagyott.
Aznap reggel későn ébredtem és úgy döntöttem, hogy mégis otthon maradok és pihizek. Pechemre egy hatalmas busz fékezet a panziónk előtt és a turisták hangos ricsajt csapva betódultak az előtérbe. Mivel tudtam, ilyenkor mi következik, gyorsan felráncigáltam magamra a ruhámat és ellógtam mielőtt nevelőapám befogott volna felszolgálni.
Az erdőben, madárcsicsergéssel nyakon öntött csend fogadott. Már a szoknyámat készültem levenni, amikor megzörrent valami a hátam mögött. Kiáltani sem tudtam, átkaroltak és befogták a számat.
Hallottam, hogy az egyik megszólal:
– Nem rossz mi?
– Ha nyugton maradsz, még végzünk veled nem lesz semmi bajod. Ha nem kinyírunk.
– Megérteted?
– Igen – nyögtem
Láttam, hogy kár is ellenkeznem. A magasabbik letolta a nadrágját, odatérdelt az arcomhoz, és a faszával elkezdte verni az arcomat. Minden ütését éreztem. Hirtelen megfogta és belerakta a számba. Elkezdett szabályszerűen szájba dugni. Próbáltam minél jobban kitátani a számat és a nyelvemmel irányítani, nehogy a fogaimhoz érjem. Féltem, de ugyanakkor izgató is volt. Társa ezalatt lehúzta a szoknyámat és a bugyimat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8 pont (98 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2013. december 19. 06:30
#7
Egész jó.
1
genius33
2013. augusztus 13. 19:37
#6
Jöhet a harmadik is 😀
1
sikamika
2013. augusztus 9. 21:39
#5
ez is jo lehetne hosszabb . . . várom a folytatást . . .
1
Andreas6
2013. augusztus 9. 20:12
#4
Akármennyire is szexmániás a lány, ki az a hülye, aki elhiszi, hogy egy nő - különösen ha szűz - élvezi, ha megerőszakolják? A még nagyobb hülye, aki kitalálta.
1
R
Rinaldo
2013. augusztus 9. 12:32
#3
Egy fasz helyet 2-töt kapott és már nem szűz.
1
p
papi
2013. augusztus 9. 05:32
#2
Egész jó
1
T
Törté-Net
2013. augusztus 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1