A+ A-

A játék

Adott hozzá két versenyző: mondjuk két rabszolga motoros teljes motoros felszerelésben (egyrészes bőrruha, bukósisak, motoros csizma), kivéve kesztyű. És a szükségek "kiegészítők": kötelek, és két darab kézre való hagyományos bilincs.
A versenyzők legyenek az egyszerűség kedvéért Egyeske és Ketteske. A játék lényege: ki kell szabadulniuk a fogságból.
- Egyeske "teli" bukósisakot visel magán, kezei hátra vannak bilincselve, kötéllel gúzsba kötve úgy, hogy bokáit a csuklókkal összekötő kötél át van hurkolva a vállakon és hóna-aljakon, és a csuklókhoz van kötözve; valamint csuklóit egy plusz kötél köti vállaihoz, a lapockák közötti csomóhoz. Továbbá szájában pecekkel hason fekszik.
- Ketteske olyan bukósisakot visel, melynek nincs rostélya, és szája előtt is szabad, valamint gúzsba kötve ő is a hasán fekszik. Hátrabilincselt kezei a vállaihoz van kötözve úgy, hogy a csomó a lapockák között van; tehát semmilyen körülmények között sem érheti el azt, és a bokát a csuklókkal összekötő kötélen több csomó van a háton, és a vállaknál is.
A svédcsavar az, hogy a Ketteske bilincseinek kulcsa Egyeske teli bukósisakjában vannak; és Egyeske bilincseinek kulcsai pedig Ketteske bukósisakjában vannak. Vagyis egyik sem tud kiszabadulni a másik kiszabadítása nélkül. Vagy mégis?
Egyeske nem nagyon tud segíteni Ketteskének, legfeljebb ha oldalára fordul úgy, hogy háttal legyen Ketteskének, és ujjaival valahogy az őt fogva tartó csomókat kibontja. Ketteske viszont a fogaival ki tudja bontani Egyeskét fogva tartó csomókat. Eleinte Egyeske és Ketteske nehezen lendül akcióba, mert egyrészt saját magukat próbálják kiszabadítani. Ez a csomók elérhetetlensége miatt nehéz. Másrészt, ahhoz hogy egymás csomóit kioldozzák, ahhoz oldalukra kell feküdniük, ráadásul egymásnak háttal. Vagyis, közös mozgáskoordinációt igényel a dolog, ráadásul Egyeske és Ketteske együttműködését nehezíti az, hogy Egyeske nem tud beszélni a pecek miatt, és úgysem hallanák egymást a bukósisakok végett. Így előbb-utóbb Egyeske rákényszerül arra, hogy fejét -különösen száját- valahogy Ketteske csomóihoz manőverezze. Vagy megpróbál először gúzsba kötötten térde állni és ráhajolva Ketteskét fogva tartó csomóit a fogaival kibontani; vagy miután oldalára dőlt, valahogy rákúszik Egyeske hátára. Egy idő után Ketteske felismeri, hogy Egyeske részbeni szabadulása nélkül ő sem fog szabadulni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.96 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 11. 1. szerda 09:38
Szeríntem aranyos írás az egyeske és ketteske megszólítással.
#8 zsuzsika 2015. 01. 8. csütörtök 07:42
Ez nagyon gagyi.
#7 A57L 2014. 03. 10. hétfő 05:33
Nem értem ezt a történetet.
#6 papi 2013. 08. 8. csütörtök 14:42
Egy ilyen történet csak beteg elme szüleménye lehet. Vizsgáltasd meg magad.
#5 Rinaldo 2013. 08. 8. csütörtök 12:29
Baromság.
#4 t2006 2013. 08. 8. csütörtök 08:58
Ebben mi a jó?!
#3 gerontofil 2013. 08. 8. csütörtök 04:43
Pontban,maximum hármaska.
#2 gerontofil 2013. 08. 8. csütörtök 04:41
Mi ez a sz*r?
#1 Törté-Net 2013. 08. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?