A+ A-

Egy Spanyol lebujban jártunk 2. rész

Még az előző események hatása alatt álltam, de gondolataimban már azon töprengtem, hogy mikor maradtam egyedül. Továbbra is sokan sétálgattak a közbenső folyosón, halk andalító zene, és félhomály. Megpróbáltam a magasságom kihasználni, és elnézni megannyi ember feje felett, de nem láttam kedvesem megszokott hajviseletét sehol sem. Szemem elkalandozott, néhány kevésbé fedett női dekoltázson, ölelkező vagy csókolózó páron. Elindultam a terem vége felé. Tudatosan benéztem a kabinokba. Ezen az oldalon a sok fehér függöny mögé belesve, megannyi ruhátlan nő feküdt vagy ült. Jó néhány szoba üres volt, vagy láttam férfiakat maguk közt, vagy éppen segédeszközökkel felszerelt fülkéket is.
Egy szabad fülke ajtajában találtam rá, épp egy férfi karjaiban. Pontosabban kissé rátámaszkodott az üres pamlag szélére, és úgy tűnt élvezettel tűrte, ahogy egy ismeretlen férfi derekát hátulról átölelve nyakát csókolgatja.
Megérezhette, hogy ott vagyok, mert hátrasandított, finom kaján mosollyal. A pasi napbarnított bőrű, kb. velünk egykorú, sportosabb fehér nadrág, fehér ing volt rajta. Mindketten és jómagam is besodródtunk fülkébe. Már egy másik idősebb férfi is bent tartózkodott, aki bátortalanul kezével becézgetni kezdte a pamlagra támaszkodó nőm karjait. Nem volt zavaró, inkább izgató érzés, ahogy egymás szemébe néztünk, miközben a két férfi bátrabban kezdte simogatni kedvesem. Hátrahajtva fejét csókolózott a férfival, és jólesően nyugtázta felfedező idegen kezeket hasán, nyakán, dekoltázsán. Eközben a mackósabb alkatú, úr lassan kibontotta a blúzán a gombokat és nézte elősejlő fehérneműbe rejtett kebleket.
Megremegtél, ahogy az első tenyerek érintették bőrödet hasadon, derekadon. Kezeket éreztél, már szoknyád alatt combodon, csípődőn.. A férfi tenyerek elkalandoztak formás fenekedre, és már nem volt titok más számára se, hogy mit viselsz ruhád alatt.
Ráhasaltál az ágyra, és újabb leheletet éreztél nyakadon, combodon. Szoknyád pár percig a hátadra hajtva pihent, de hamarosan érezted, ahogy a lábadon végigcsúszva a földre esik. Megbabonázva néztem és éltem át szituációt, hogy idegen férfikezek birtokolnak, kényeztetnek. Nem érezted tolakodónak, de érezted minden érintésen, hogy akarnak, meg akarnak kapni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 08. 15. szombat 07:11
gyenge!
#5 gibbon2 2013. 08. 7. szerda 08:13
Jó nagyon!
#4 Pavlov 2013. 08. 7. szerda 06:32
Tele van helyesírási hibákkal. Keveredik benne az E/3 és az E/2. A percek számolása teljesen fölösleges. Jó sok átolvasás kellett volna, mielőtt beküldöd.
#3 Rinaldo 2013. 08. 7. szerda 06:28
Jó.
#2 papi 2013. 08. 7. szerda 04:57
Nagyon jó
#1 Törté-Net 2013. 08. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?