A+ A-

Wren és Meggi

Részlet Sherrilyn Kenyon: Engedd szabadon az éjszakát című könyvéből
Marguerite kinyitotta a kocsija ajtaját, és kiszállt. Wren ott állt az autónak a felé eső oldalán, mielőtt egyáltalán esélye lett volna kivenni a táskáját.
- Majd én viszem - mondta halkan Wren.
Olyan gyorsan mozgott, hogy az már gyakorlatilag emberfeletti volt...
Maggie bólintva benyúlt, hogy kivegye a virágokat és a csokoládét, hogy bevigye őket a házba. Wren követte a verandára, majd hátra maradt, míg kinyitotta az ajtót, és beengedte magukat.
Maggie elment, hogy lerakja a virágokat a kis asztalkájára. Mielőtt egyáltalán felegyenesedhetett volna, Wren már mögötte állt. Arcát a hajába temette, és mélyen belélegezte, mintha ízlelgetné őt. Sosem érzett ilyesmit korábban. Érezte a férfi teljes hosszát a hátsó felének nyomódni. Marguerite igazán beleborzongott a cselekedet érzékiségébe.
Azon kapta magát, hogy nekidől Wrennek, miközben a férfi karja körbefonja, hogy szorosabban ölelje. Ebben a pozícióban Maggie félreérthetetlenül érezhette Wren erekcióját a csípőjénél. Wren hatalmas, erőteljes férfi volt.
- Van olyan jó illatod, hogy megegyelek - suttogta a fülébe Wren.
Marguerite nem tudott válaszolni, miközben egész teste lángolt a férfi jelenlététől. Kezét Wren alkarjára fektette, és végigrajzolta a dzsungeljelenetes tetoválást, amin egy fehér tigris áll lesben a magas fűben, amely végigfutott Wren bal karjának hosszán. Annyi erő és tekintély volt a karjában, hogy attól Maggie gyengének érezte magát.
Remegett tőle. Sosem ismert egyetlen olyan férfit sem, aki ezt éreztette vele.
Wren megfordította a karjában, hogy szembenézzen vele. Halvány türkiz szeme szexi és felvillanyozó volt. Kezébe vette Maggie arcát, és vadul megcsókolta.
Marguerite magához ölelte Wrent, miközben a testében minden egyes hormon sisteregni kezdett. Életében sosem volt még ennyire felizgulva. Sosem volt tudatában ennyire egyetlen férfinak sem. Wren nyelve a sajátjának szegeződött, miközben még közelebb szorította izmos, kemény testéhez. Kemény mellbimbói a férfi mellkasának súrlódtak, emiatt felnyögött az érintkezéstől, és a kielégíthetetlen vágytól, hogy megérintse a Wrent anélkül, hogy a ruhájuk elválasztanák őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 v-ir-a 2013. 08. 2. péntek 23:07
ez egy fantasy műből való, erre rájöttem, de nagyon nincs eleje se vége ....hmm végülis ide ez is "jó" ezek szerint...
csak ki kell másolni egy könyvből.....
#7 x124 2013. 08. 2. péntek 20:56
Jó!
#6 sipospista 2013. 08. 2. péntek 12:17
szuper
#5 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 12:09
Jó.
#4 genius33 2013. 07. 31. szerda 13:38
Kellemes smile
#3 gibbon2 2013. 07. 31. szerda 09:51
Jó!
#2 papi 2013. 07. 31. szerda 05:38
Egész jó.
#1 Törté-Net 2013. 07. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?