A+ A-

Szapphó Társaság - Hárman párban

Lori úgy érezte, mintha lebegne. Mintha magas sarkú cipője nem is lenne a lába alatt, hanem csak a puszta levegőre nehezedne rá. Az egyik karjával gyengéden átkarolta Susan derekát, a másik ujjait pedig a lány ujjai közé fonta.
Olyan volt, mintha az örökkévalóságig tartana ez a pillanat, mégis éppen csak egy lélegzetvételnyit. Tekintete Susan tengerkék szemeibe fúródtak, és úgy érezte, elveszik a gyönyörűségtől.
Sokban emlékeztette ez a lány az anyjára, de valahogy mégis teljesen más volt. A szemeiben ugyanaz a láng égett, mint Carmenéiben. Ugyanaz a mindent elemésztő tűz, amely mindig magához vonzotta Lorit. De ebben a lányban volt valami féktelen dinamika is, ami Carmenből hiányzott. Vagy már rég kiveszett.
Ahogy táncoltak, Lori úgy érezte, mintha a fellegekben járna. Alig tudta megállni, hogy ne csókolja meg most rögtön a lányt, és húzza félre az egyik szobába. Még a keze is remegett, amikor egy kissé lejjebb csúszott, hogy rásimuljon Susan fenekére. A lány csak elmosolyodott, és suttogott valamit, de Lori nem értette. A lila köd úgy elhomályosította minden érzékét, hogy válaszként is csak egy bárgyú mosolyt tudott megereszteni.
Mire észbe kapott, már csak azt vehette észre, ahogy Susan kisiklik a karjai közül, és egy másik nővel folytatja a táncot. Lori kezei lehulltak a teste mellé és egy ideig csak bámulta a tőle lassan távolodó Susant.
- Minden rendben, Lori? - zökkentette ki végül egy hang a merengéséből.
Ahogy hátra fordult, Slon érdeklődő és kicsit talán gondterhelt arcát pillantotta meg. A fekete lány valamelyik sivatagi néger törzs leszármazottja volt és ő maga is tökélyre fejlesztette a rezzenéstelen és semmit mondó arckifejezést. Lori mindig igyekezett valami érzelmet belelátni, de néha olyan volt, mintha csak egy álarc bámulna rá. Csodálta ezt Slonban, de néha kicsit idegesítette is.
Kinyitotta a száját, hogy válaszoljon, de aztán mégis becsukta és egy pillanatra visszapillantott oda, ahol az előbb még Susan táncolt, de a lány már nem volt sehol.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 04. 22. kedd 05:48
Egynek elmegy.
#5 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 06:03
Elmegy.
#4 sipospista 2013. 07. 25. csütörtök 08:53
nem rossz megy a pont
#3 papi 2013. 07. 24. szerda 14:36
Nem rossz
#2 genius33 2013. 07. 24. szerda 11:25
Nekem tetszett.
#1 Törté-Net 2013. 07. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?