A+ A-

Kelepce 1. rész

Harmincvalahány évesen interneten társat keresni... nem épp a krisztusi korhoz való. Vagy mégis? Ki tudja. Én mindenesetre ehhez folyamodtam.
Hja, kérem... ha az embernek igényei vannak... melyek eltérnek a megszokottól.
Hosszasan leveleztünk egymással a Neten. Nekem is meg volt a maga "szokásostól eltérő" igényem, Neki is. Jó ideig csak a "nickname" jelentette az ismeretséget. Eléggé kötött az időbeosztásom, így eléggé macerás volt összehozni a személyes találkozást. Személyleírása nem sokat mondott: barna haj, kék szemek, átlagos testalkat és a többi. Korombéli lány. Aki az e-mailek szerint egyedül érzi magát a világban. Kiszolgáltatott, és ezért szereti, ha valaki neki lesz kiszolgáltatott. Én csak némi eltévelyedés keretében sodródtam át az élet eme kiszolgáltatott világába. Csak összehoztuk a személyes találkozót.
Az volt ám a meglepetés. Milyen kicsi a világ! Rég nem látott osztálytársnőm volt a gimiből. Ő ismert meg engem. A kapcsolat tartamát illetően nem maradtunk semmi konkrétumban, csak nagyoltan egyeztettünk.
Megkötöz... elhallgattat... és bizonyos korlátok között azt tesz velem, amit akar.
"Kiszolgálja magát"... de ha lehet, facsarjon ki az élvezetek keretében.
Eljött a nap. Sose gondoltam volna azt, ami történt. Tavaszi illat volt a belváros hatalmas forgalma ellenére is. Már nem volt tél, de még tavasznak sem mertem volna nevezni ezt a hűvöset. Mindenesetre eléggé könnyen öltöztem: szabadidőruha, póló és sportcipő. Valami hasonló volt a kívánsága. Órát lehetett volna igazítani mindkettőnkhöz. Nem messze lakott, az egyik mellékutcában. Elindultunk, kézen fogva egymást ezen a tavaszi reggelen. Útközben összefutottunk az egyik barátnőjével. Bemutatkozás után kiderült, hogy "állítólag" a lakáson maradt a táskája. Így jött velünk. Nem ilyen nagy társaságban képzeltem a "randit", de hát... mentünk.
A lakásra érve újabb két lány fogadott. Isteniek voltak a focimezre hasonlító pólókban, rövid sportnadrágban, és sportcipőben. Bekísértek a nagyszobába, és leültünk az asztalhoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sipospista 2013. 07. 20. szombat 21:08
nem rossz megy a pont
#7 genius33 2013. 07. 16. kedd 17:03
Hehhe nyes
#6 Rinaldo 2013. 07. 16. kedd 14:46
Jó rá fázott a suttyó.
#5 papi2007 2013. 07. 16. kedd 08:31
nekem inkább fordítva jönne be
#4 papi 2013. 07. 16. kedd 06:22
Nem nagy durranás
#3 gaborthefirst 2013. 07. 16. kedd 02:50
törté-net: ez nem s/m történet ezért nem s/m kategóriába tartozik. Ez a történet szexuális erőszakot (rape) ír le, ezért nem s/m kategóriában lenne a helye, mert a kettő messze nem ugyanaz. A nem megfelelő kategorizálás miatt már megint nem tudja az olvasó, hogy mit kap a pénzéért, csak amikor már elolvasta ... és akit ez a téma rosszul érint?! Tessék már végre tartalmuknak megfelelően kategorizálni a történeteket! Miért nem hoztok létre az ilyen történeteknek pl rape kategóriát, miből áll???
#2 gaborthefirst 2013. 07. 16. kedd 02:22
Nem a baleset végett fáj. Mert nem a baleset céljából fáj (a végett célhatározó), hanem a baleset miatt fáj, a balesetből kifolyólag, abból az okból, hogy balesetet szenvedett (a miatt okhatározó). Öreg hiba. Ezt leszámítva jó írás, tetszett. Nagyon bírnám, ha velem is megtörténne. Az más tészta, hogy ha mi páran egy nővel tennénk ilyet, kapnánk fejenként úgy 8-9 év letöltendőt... Te kapsz 9 pontot. Várom a folytatást, kösz, üdv!
#1 Törté-Net 2013. 07. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?