A+ A-

Fiúszerelem 4. rész

Idegen ötlet alapján
A legközelebbi hazautazáskor aztán már magammal hoztam a kedvencemmé vált vibrátoromat is, négyszemközt megmutattam Zsoltinak, elmondtam, hogyan használom, de arra kértem, hogy ne szóljon róla senkinek. Ettől kezdve nehezen lehetett bírni vele, türelmetlenül várta a hétvégét, mert borzasztóan felgyújtotta a képzeletét a segédeszköz. Amikor péntek délután végre kettesben maradtunk, mohón vetette rá magát, kikapta a kezemből, forgatta, nézegette, hajlítgatta, kipróbálta a rezgését, láthatóan nagyon tetszett neki és alaposan beindult. Legelőször is elmagyaráztam, utána a fürdőben meg is mutattam neki, hogyan kell előtte megtisztálkodni, ahogy Feritől tanultam, aztán gyorsan bezárkóztunk a szobánkba.
Levetkőztünk, én az ágyra feküdtem.
- Gyere - fogtam meg Zsolti kezét - ülj ide, megmutatom, hogy szoktam használni.
Zsolti törökülésben mellém ült, én pedig közepes fokra állítva a rezgést, elkezdtem játszani a vibrátorral.
- Így szoktam felizgatni magam - mondtam, és elkezdtem ingerelni a mellbimbóimat, a golyóimat, meg a makkomat, és amikor a farkam már keményen állt, a kézápoló krémes tégelyt vettem elő.
- Jó alaposan be kell krémezni a vibrit, meg a lyukadat is, akkor nincs gáz! - mutattam, aztán széttárt combjaimat felhúztam a mellkasomig, majd a legnagyobb fokozatra állítva a rezgést a nyílásomhoz illesztettem a hegyét:
- Most már indulhat az élvezet! - azzal lassan feldugtam a végbelembe, elkezdtem ki-be húzgálva mozgatni, közben szorosra zárt tenyerem a fitymámra feszült.
Zsolti tágra nyílt szemmel nézte a játékomat, a látványtól nagyon begerjedt, lihegett, egészen közel hajolva figyelte, hogyan mozgatom a zümmögő vibrátort a testem mélyében, miközben a nyálkássá vált makkomon egyre sebesebben csúszkál föl-le a bőr, és önkéntelen mozdulattal a tenyerébe zárta a farkát. Én is pillanatokon belül nagy izgalomba jöttem, vonaglottam, hangosan nyögtem a gyönyörtől, a lábam beremegett, a záróizmom szorosan rátapadt a vibrátorra, hevesen ágaskodó farkam pattanásig feszült, és amikor nagyokat rándulva elsült, ragacsos masszával terítve be a hasamat, Zsolti is elélvezett izgalmában.
Amikor lecsillapodva letöröltük testünkről a kielégülés nyomait, kérdően ránéztem, de mohón csillogó tekintete elárulta, hogy mennyire várja már a játék kezdetét.
- Annyi eszem lehetett volna, hogy szerezzek egy kis fertőtlenítőszert - mondtam bosszúsan - de szerintem ez is elég lesz - azzal a kézmosónál forró vízzel meg szappannal nagyon alaposan megmostam, aztán szárazra töröltem a vibrátort.
- Feküdj ide - mutattam Zsoltinak, aki szófogadóan hanyatt feküdt, én pedig kényelmesen mellé telepedtem. A vibrivel végigsimogattam a mellbimbóit, majd a zacskójára tettem, a golyóit nyomogattam óvatosan, többször lassan végigcsúsztattam a farkán, és a makkját kezdtem ingerelni.
- Te, Kavics, hát ez kurva jó! - mondta elakadó lélegzettel. A játéktól nagyon hamar bekövetkezett a merevedése, lihegni kezdett az izgalomtól, akkor elővettem a törölközőjét.
- Most fordulj hasra és nyisd szét a lábaidat, de ezt előbb terítsük alád! - kértem, és amikor Zsolti engedelmeskedett, bekrémeztem a vibrátort, meg végbélnyílása környékét, bal kezemmel gyengéden szétfeszítettem a feszes domborulatokat, a vibrátort a záróizom szirmaihoz illesztettem, és óvatosan tágítva a nyílást, a hegyét nagyon lassan benyomtam a testébe. Zsolti teste összerándult.
- Teljesen lazulj el, jó mélyeket lélegezz, és főleg ne szorítsd össze a lyukadat, amíg be nem csúszik, akkor egyáltalán nem fáj! - figyelmeztettem. Így is történt, ezért nagyon könnyen sikerült bevezetni a vibrátort, akkor teljes fokozatra állítottam, visszahúztam, majd megint benyomtam, és elkezdtem folyamatosan mozgatni a testében, közben igyekeztem a hegyét mindig a hasa irányába fordítani, hogy minél erősebben ingereljem a prosztatáját. A játékom fantasztikus hatással volt rá, mert néhány pillanat múlva már vadul nyögött és zihált, az egész teste hevesen rángatózott és görcsösen vonaglott, a csípőjével döfködő mozgásba kezdett majd izgalma hamarosan csaknem az önkívületig fokozódott, olyan hangos, szinte fájdalmas jajgatásba kezdett, hogy hallatára teljesen ledöbbentem, ijedtemben azonnal be akartam fejezni a játékot, de Zsolti elhaló hangon könyörgött, hogy folytassam. Most már teljes lendülettel nyomkodtam a teste mélyébe a vibrátort, a feneke olyan szorosan feszült köré, hogy alig bírtam mozgatni, minden behatoláskor nagyot nyögött, aztán az arcát a párnájába fúrva egy óriásit kiáltott, teste megfeszült, a hangja hörgésbe fulladt, de olyan sokáig nyöszörgött, hogy azt hittem, valami baja történt. Amikor karcsú teste utolsó görcsös rándulása is elcsitult, és elernyedve összeroskadt a fáradtságtól, óvatosan kihúztam teste mélyéből vibrátort, erre lassan hanyatt fordult. A törölközőjén hatalmas, nyálkás folt tanúskodott az imént átélt csodálatos élvezetről, a hasa is nedvesen fénylett a magjától, mely összecsomósította a fanszőrét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 author04 2013. 07. 17. szerda 08:23
Kedves sipospista!
Következő történeteim már nem homo kategóriába tartoznak, remélem, nem okoznak csalódást. Kösz és üdv!
#6 sipospista 2013. 07. 16. kedd 21:46
szuper megy a pont
#5 gaborthefirst 2013. 07. 15. hétfő 00:27
Amennyiben az informátor (helyesen inkább forrás vagy ötletgazda) sem ismerne magára az írás alapján, ahogy azt állítod, akkor azok miatt a bizonyos saját eszközeid miatt lett ez a történet borzalmas rózsaszín nyáladzás. Inkább éltél volna vissza a bizalmával - már ha ez visszaélés - és azt írtad volna le ami valójában történt, mert ekkor talán élvezhető lett volna a története. És így talán lett volna valami kis értelme annak a szerencsétlen szenvedésének.
#4 author04 2013. 07. 11. csütörtök 21:12
Kedves genius33!
Az "idegen ötlet alapján" jelzésű írásaim alapját nem a saját élményeim, vagy a fantáziám képezik, hanem mások valósan megélt történeteit adom vissza - persze a saját eszközeimmel - úgy, hogy adott esetben az informátorom sem ismerne magára az írás alapján, mert nem szokásom mások bizalmával visszaélni, tehát ennyiben valóban saját alkotásnak tekinthetők. Elismerésedet köszönöm, sajnálom, hogy az eredeti 2. és 3. részt nem olvashattad, de mivel pedofil elemeket tartalmaznak - főhősöm 13 éves korában élte át a testi szerelmet egy nála 6 évvel idősebb fiúval - inkább kértem a szerkesztőségtől az említett részek törlését az olvasók - mellesleg teljesen jogos - felháborodása miatt, pedig ezek érthetőbbé teszik Kavics szerencsétlen sorsának további alakulását. Elismerésedet Kavics nevében - akinek a későbbi sorsáról semmi információm nincs immár majd' 20 éve - is köszönöm. Üdv.
#3 genius33 2013. 07. 11. csütörtök 19:05
Kellemes nyes
#2 Rinaldo 2013. 07. 9. kedd 13:27
Meg kapta amire vágyot.
#1 Törté-Net 2013. 07. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?