A+ A-

Vera a közösben 7. rész

Az én drága Veronikámnak van egy olyan nehezen érthető szokása, hogy képes irdatlan ideig készülődni, amikor megyünk valahová. Mintha a tükör előtt, vagy a fürdőszobában eltűnne az időérzék, és nem lennének érvényesek a téridő szabályai. Ezekre a szabályokra ilyenkor sok noszogatással kell felhívni a figyelmét. Az olyan forró nyári napokon, mint amilyen Akkor is volt, ez különösen igaz volt, mert izzadósan rotyogó lakásunkban nehéz volt felfrissíteni magunkat, kiváltképp, hiszen egyikünk sem az a nádszál.
- Töltött galamb vagyok - kókadozott Vera a tükör előtt, és kényelmetlenül igazgatta magán a könnyű, igencsak sokat sejtető ruházatát. A szexi fehérneműjére csak könnyű pántos felsőrészt, és egy vékony "közepes" szoknyát vett (a minit az alakja miatt nem szereti). Én hátulról finoman átöleltem, és gyendég puszival a nyakán bíztattam, hogy készüljön már el végre. A "töltött galamb" szexuális hasonlatára meg sem próbáltam rájátszani, pedig tudtam, ezen az estén a "töltött" kifejezés messzemenően igaz lesz.
Némi tanakodás után eldöntöttük ugyanis, hogy visszamegyünk abba a swinger klubba, ahol a múltkor Laciékkal jártunk. Csakhogy most nélkülük, teljesen egyedül, magunkra utalva, belekóstolva ebbe a világba segítség és útmutatás nélkül. Egész héten készültünk rá, napokkal előtte is szinte már csak erről beszéltünk... Vajon milyen lesz, vajon kik lesznek ott? Izgatottan érkeztünk, a csendes, fákkal szegélyezett utcában már kellemesen hűlt az esti levegő. Szándékosan később, jóval nyitás után mentünk oda, hogy ne kelljen a kapu előtt kínosan, másokkal együtt toporogva várni a kezdeti időpontot... Ezt a helyzetet mindenképp szerettük volna elkerülni. Odabent már mindenki lazább.
Befizettük a befizetendőt, majd fehérneműre vetkőzve találkoztunk az öltözők előtt. Én már ekkor megkívántam Verát, az egész hely, a hangulatvilágítás, az ütemes zene és a jólesően fülledt légkör hamar beindította a hormonjainkat. Verával kart karba öltve ültünk le a bár környékén egy kis hűsítőt iszogatva. Meglepetésünkre nem sokan voltak, egy ideig se nem jöttek, se nem mentek emberek, elég csendes estének tűnt a dolog. Az viszont egyből feltűnt, hogy az egyik sötét sarokban egy idősebbnek tűnő, nagydarab úr üldögél és iszogat magában. Verával csak pár percig beszélgettünk, amikor az úr felállt, és hozzánk lépett az italával.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2013. 11. 10. vasárnap 13:05
Kicsit elgyengült.
#8 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:36
Nem rossz.
#7 papi 2013. 07. 10. szerda 10:21
Kezd erőltetetté válni a történet, kéne egy jó befejezés.
#6 v-ir-a 2013. 07. 9. kedd 23:03
nem is tudom, nem akarlak megbántani gabriel1981, de nekem ez a rész a színvonal esését hozta:-(
biztos van aki ezt szereti, de nem tudom elképzelni Vera és a párja közti szerelmet már
nem érezni a sorok közt a kettőjük közti szikrát...
ugye érted mire gondolok?
#5 genius33 2013. 07. 8. hétfő 19:13
Ez jó volt. smile
#4 Rinaldo 2013. 07. 8. hétfő 12:32
Jó kis kurva,jól szét kúrják mindig.
#3 zsuzsika 2013. 07. 8. hétfő 11:26
Szeretem ezt a sorozatot.
#2 papi2007 2013. 07. 8. hétfő 08:27
jók a történetek
#1 Törté-Net 2013. 07. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?