A+ A-

A mélyalvó

Fordítás
Eredeti történet: Heavy Sleeper
Tim részegen mászott fel a lépcsőn a szülei házában a régi szobájába. Mosolygott magában, mert tudta mi vár rá. Lassan nyitotta ki a nyikorgó ajtót és szinte beesett a szobába. Egy nyirkos nyári éjszaka volt, a szoba estére mindig felmelegedett. Levette a pólóját és az ágya lábához dobta. Aztán a szoba másik oldalára nézett. A nővére Lori aludt a saját ágyában. A hasán aludt a takarója fölött. A nagy, kerek fenekét épp hogy takarta a szűk bugyija, szinte kérette magát, hogy Tim leskelődjön.
Az ilyen esték voltak Tim kedvencei gyerekkorában. Utálta a meleget, de imádta a következményét. Amikor ilyen volt az időjárás, a nővére sose viselt pizsamát, inkább csak egy rövid topban és bugyiban aludt. Tim benyúlt a nadrágjába, hogy megigazítsa a növekvő péniszét. Szinte felfalta a szemével nővérének testét és elkezdte lassan verni a farkát.
Az, hogy Tim és Lori közös szobában éltek, különösebben sosem aggasztotta a szüleiket. Egy viszonylag kis házban éltek, így nem volt elég hely, hogy kettőjüknek külön szobájuk legyen. Így, mikor nyáron hirtelen mindkettőjüknek hely kellett, hogy aludhassanak, természetesnek tűnt, hogy újra megosszák a régi szobát.
Lorinak nem volt hová mennie. Érettségi után találkozott egy már akkor sikeres férfival és gyorsan össze is házasodtak. Az élete lényegében a lehető legjobb volt: egy gazdag férj, egy szép ház és még egy cseléd is, aki a házat takarította. Azonban Lori rájött, hogy a férje több nővel is megcsalta, köztük a legjobb barátnőjével Tracyvel. Így munka, diploma és kiemelkedő képességek nélkül Lorinak nem volt más lehetősége, mint visszaköltözni a szüleihez.
Tim, aki két évvel volt fiatalabb, mint nővére harmadéves volt egyetemen. Nyaranta, amikor nincs egyetem mindig hazaköltözött. Amire nem számított, hogy nővérét is otthon találja. Kívülről úgy tűnhetett, mintha nem is foglalkozna vele, pedig nem is lehetett volna boldogabb.
Közös szobában lakni a nővérével Timnek kamaszként olyan alkalmakat nyújtott, amit máshol keresve se találhatott volna. Talán a szülei fel sem fogták, hogy egy hormonoktól túlfűtött, perverz kamasz egy szobában egy alig idősebb lánnyal sose jó ötlet, még ha rokonok is. Tim valószínűleg a lehető legrosszabb testvér volt a földön, még sem kerültek külön. Ezek után tehát nem is annyira megborzongató, hogy mindig is vonzódott nővére után.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 03. 12. szerda 06:10
Nem olyan rossz történet.
#8 papi 2013. 07. 6. szombat 17:40
Csupa agyalgás az egész
#7 genius33 2013. 07. 5. péntek 20:10
Gyengeeee...
#6 sztbali 2013. 07. 5. péntek 13:28
Nem egy igazi történet. A kategóriát is elvétetted, mert ez a maszturbációhpz tartozik; szerintem.
#5 papi2007 2013. 07. 5. péntek 12:51
én nem élvezte el
#4 Martianyu 2013. 07. 5. péntek 11:12
Most ez mi ?
#3 veteran 2013. 07. 5. péntek 09:21
Nagyon gyenge.
#2 Rinaldo 2013. 07. 5. péntek 07:17
Legalább seggbe baszta volna.
#1 Törté-Net 2013. 07. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?