A+ A-

A mélyalvó

Fordítás
Eredeti történet: Heavy Sleeper
Tim részegen mászott fel a lépcsőn a szülei házában a régi szobájába. Mosolygott magában, mert tudta mi vár rá. Lassan nyitotta ki a nyikorgó ajtót és szinte beesett a szobába. Egy nyirkos nyári éjszaka volt, a szoba estére mindig felmelegedett. Levette a pólóját és az ágya lábához dobta. Aztán a szoba másik oldalára nézett. A nővére Lori aludt a saját ágyában. A hasán aludt a takarója fölött. A nagy, kerek fenekét épp hogy takarta a szűk bugyija, szinte kérette magát, hogy Tim leskelődjön.
Az ilyen esték voltak Tim kedvencei gyerekkorában. Utálta a meleget, de imádta a következményét. Amikor ilyen volt az időjárás, a nővére sose viselt pizsamát, inkább csak egy rövid topban és bugyiban aludt. Tim benyúlt a nadrágjába, hogy megigazítsa a növekvő péniszét. Szinte felfalta a szemével nővérének testét és elkezdte lassan verni a farkát.
Az, hogy Tim és Lori közös szobában éltek, különösebben sosem aggasztotta a szüleiket. Egy viszonylag kis házban éltek, így nem volt elég hely, hogy kettőjüknek külön szobájuk legyen. Így, mikor nyáron hirtelen mindkettőjüknek hely kellett, hogy aludhassanak, természetesnek tűnt, hogy újra megosszák a régi szobát.
Lorinak nem volt hová mennie. Érettségi után találkozott egy már akkor sikeres férfival és gyorsan össze is házasodtak. Az élete lényegében a lehető legjobb volt: egy gazdag férj, egy szép ház és még egy cseléd is, aki a házat takarította. Azonban Lori rájött, hogy a férje több nővel is megcsalta, köztük a legjobb barátnőjével Tracyvel. Így munka, diploma és kiemelkedő képességek nélkül Lorinak nem volt más lehetősége, mint visszaköltözni a szüleihez.
Tim, aki két évvel volt fiatalabb, mint nővére harmadéves volt egyetemen. Nyaranta, amikor nincs egyetem mindig hazaköltözött. Amire nem számított, hogy nővérét is otthon találja. Kívülről úgy tűnhetett, mintha nem is foglalkozna vele, pedig nem is lehetett volna boldogabb.
Közös szobában lakni a nővérével Timnek kamaszként olyan alkalmakat nyújtott, amit máshol keresve se találhatott volna. Talán a szülei fel sem fogták, hogy egy hormonoktól túlfűtött, perverz kamasz egy szobában egy alig idősebb lánnyal sose jó ötlet, még ha rokonok is. Tim valószínűleg a lehető legrosszabb testvér volt a földön, még sem kerültek külön. Ezek után tehát nem is annyira megborzongató, hogy mindig is vonzódott nővére után. és az, hogy egy szobán osztoztak túlságosan is csábító volt. Éjszakánként gyakran feküdt és hallgatta, ahogy Lori maszturbál a szoba másik végében. Mindig is elég buja lány volt, így akaratlanul is tovább növelte öccsének szexuális vágyát, habár azt hitte, hogy sose vette észre.
Tim gyakran turkált nővére fehérneműi között, a finom anyaggal gyakran maszturbált is. Néha használt bugyikat talált a nővére szekrényében, ettől csak jobban kívánta. A számítógép webkamerájával gyakran megleste, ahogy Lori átöltözik. Néha, ha szerencséje volt, még azt is elkapta, ahogy a nővére használja az egyik vibrátorát. Tim régen felfedezte, hogy Lorinak nagy gyűjteménye volt a játékszerekből az ágya alatt egy dobozban. Volt minden alakú és méretű. Volt ott valósághű műpénisz és vibrátor, sőt még egy kis análplug is.
Tim tényleg egy kis perverz kistesó volt. De ez mind csak gyerekes játék volt ahhoz képest, hogy mit csinált amikor Lori aludt. Egy nap Tim rájött, hogy Lori nagyon mély alvó volt, még az se keltette fel, ha az ágyát rángatta Tim. Tim ki is használta ezt. Az ágyában várt míg Lori el nem aludt. Azután, miután elég bátorságot gyűjtött, odament nővére ágyához és meglökte, hogy tesztelje alszik e. A java csak ezután kezdődött.
Tim felhúzta a pólóját és a csupasz testét tapizta. Megfogdosta a mellét, végigvezette a kezét a fenekén és még a farkát is odadörgölte ahova csak akarta. Mindig nagyon elővigyázatos volt, mindig nagyon lassan csinálta, bármit is csinált, habár Lori még csak meg se mozdult sose. Néha az ujját a puncijának ajkaihoz érintette. Sose merte, hogy egy ujját igaziból is benyomja.
Ez egy leírhatatlan érzés volt Tim számára, mikor nővérének testét fedezte fel. Az érzés, hogy nővére bármikor felkelhet és, hogy nővérének tudomása sincs arról, hogy mit tesz vele jobban felizgatta, mint bármi más.
Lori nagy feneke volt Tim kedvence. A legtöbbet a puha fenekével foglalkozott: simogatta, markolgatta. Nézni, ahogy mozog a feneke elég volt, hogy átlépje a határt. Gyakran alvó nővérére élvezett. A fenekére, a lábaira, a feszes melleire, az arcára, lényegében bárhova ahova csak kedve tartotta. Lori még akkor sem ébredt fel, amikor az öccse az arcára élvezett. Gond nélkül aludt tovább, míg Tim visszaöltöztette. Reggelre a spermát letörölte a takarója, vagy megszáradt annyira, hogy azt higgye, hogy csak a nyála folyt ki. Tim sose bukott le.
Így, elég részegen, kicsit megizzadva a nyirkos levegőtől Tim meztelenre vetkőzött és megállt nővére ágyánál. Lenézett rá és egyből érezte, hogy kezd megmerevedni. Még mindig izgalomba jön nővére testének látványától.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2018. 01. 14. vasárnap 05:43
Jó kezdet,folytasd.
#9 A57L 2014. 03. 12. szerda 06:10
Nem olyan rossz történet.
#8 papi 2013. 07. 6. szombat 17:40
Csupa agyalgás az egész
#7 genius33 2013. 07. 5. péntek 20:10
Gyengeeee...
#6 sztbali 2013. 07. 5. péntek 13:28
Nem egy igazi történet. A kategóriát is elvétetted, mert ez a maszturbációhpz tartozik; szerintem.
#5 papi2007 2013. 07. 5. péntek 12:51
én nem élvezte el
#4 Martianyu 2013. 07. 5. péntek 11:12
Most ez mi ?
#3 veteran 2013. 07. 5. péntek 09:21
Nagyon gyenge.
#2 Rinaldo 2013. 07. 5. péntek 07:17
Legalább seggbe baszta volna.
#1 Törté-Net 2013. 07. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?