A+ A-

Mindennapi történet

SMS hangja hasított bele a csendbe. Nyár volt, az irodai asztal ragadt a ráfolyt verítéktől, s bár munkaidő volt, D. órák óta egy fényképet nézegetett. Csendben, szomorúan és könnyes szemmel.
Aztán a telefonjáért nyúlt. Szenvtelenül nyomkodta a gombokat, azt hitte, egy újabb képet kapott a barátnője előző heti esküvőjéről.
- Na mi újság, hercegnőm? Felétek is meleg van? - állt az üzenetben, melyen meglepődött. Nem a barátnője írta azt, hanem T., akinek a fotóját nézegeti, Isten tudja, mióta...
Hirtelen erő támadt benne, könnyei felszáradtak arcáról és mosolygott. És félt. Bátorságát összeszedve válaszolt az előbbire:
- Gyere le hozzám, megmutatom, milyen meleg van errefelé! Egyedül leszek a hétvégén... - szólt a válasz. Soha nem csinált még ilyet, hogy ilyen nyíltan és őszintén kínálja fel magát egy férfinak, főleg egy olyannak, aki már nagy fájdalmat okozott neki. A viszonzatlan érzelmek hűvös elutasítását, a sírás kísérte szavak meg nem értését. Tudta, ha a történet ott folytatódik, ahol hetekkel azelőtt abbamaradt, ő lesz a vesztes.
Kisvártatva újabb SMS érkezett, de tudta, mi áll benne. Ismerte annyira T.-t, hogy biztos lehessen abban, ennek az ajánlatnak nem fog ellenállni...
- Este hatkor indul a következő vonat hozzád. Nyolcra érkezem majd vele, kérlek, gyere ki elém. T. - elolvasta. S úgy döntött, kimegy elé.
A munkából hazaérve elővette az összes olyan eszközt, melytől kinézetében történő javulást várt. A sminkkészlet darabjai, a hajszárító, a hajlakk és a parfüm ott sorakoztak mind előtte. A ruháját is jó előre kiválasztotta, hiszen már kora délutántól azon gondolkodott, mit visel majd, ha T. elé megy. Felöltözött.
- Azt hiszem, így jó leszek. Ha mégsem, a következő vonattal már mehet is haza... - beszélt magában a hatalmas tükör előtt.
A vasútállomásig tartó út maga volt számára az örökkévalóság: minden kanyar és minden egyenes szakasz végeláthatatlan hosszúnak tűnt akkor. S ahogy a busz végre begördült a célhoz, ő elsőként szállt le róla. Kiválasztott magának egy padot, arra ült le, s várta a kedvesét.
Hűvösre fordult már a szeptemberi este, fázott. Összehúzta magán a könnyű nyári kabátot, melynek résein átfújt a szél. Haja az arcába szállt, s gémberedett ujjaival csak lassan tudta azokat kisimogatni onnan. Sötét is volt, alig látott: hunyorogva figyelte az információs tábla feliratait: „Gyors vonat érkezik a 2. vágányra, 20 óra 14 perckor.
- Ez már az ő vonata lesz! Biztos éhes, egész nap nem is evett, hiszen félútról hozzám fordult vissza - gondolta magában, s gyorsan bement a közeli boltba szendvicset, csokit s némi üdítőt venni a fiúnak.
A szerelvény lassan gördült be a sínpárra. Még lassabb volt a leszálló emberek tömege, akik, mintha nem is szeretnék elhagyni a melegebbnek tűnő vagonokat, megálltak a lépcsőkön. Aztán hirtelen a tömegből kitűnt T.
- Szia!
- Szia! Hogy utaztál?
- Köszi, jól. De büdös vagyok, mert nem tudtam mosdani, viszont egész nap a tűző napon dolgoztam.
A lány boldog volt. Örült, hiszen újra láthatta, ki annyira hiányzott neki, magához ölelhette azt a testet, melyet oly hosszú ideje kíván. Lecsukott szemmel szívta magába a fiú bőrének fanyar illatát. S elindultak. Együtt, a lányhoz.
- Én vagyok a legboldogabb a világon - súgta maga elé D. út közben. - Csodálatos éjszakánk lesz, fülledt és gyönyörű, izgalmas és lassú.
Halkan kopogtak a lépteik, D. igyekezett felvenni szíve választottjának ritmusát, s abban az ütemben sétálni, melyet ő diktál. Ő. Csak ő...
Így értek el lassan a kapuig, majd a ház bejáratáig. Beléptek. D. lehajolt, hogy cipőjét kioldozza, de kezei remegtek. Zavarban volt, s egyszerre érezte magát izgatottnak, talán nevetett is kicsit magán, mert úgy viselkedett, mint 14 éves korában a legelső randevúján. A gondolatot T. szakította félbe, aki ujjaival lenyúlt D. arcához, megfogta azt az állcsont alatt, s felemelte magához. Mindketten meglepődtek a félelmen, T. viccesen meg is jegyezte:
- Nem a szüzességedet kérem!
- Hát, azt már nem tudom neked adni...
A fiú mosolygott, gyengéden megcsókolta, majd karjaiba vette remegő párját.
- Olyan jó ez most így... - rebegte D. elfúló hangon, s belefúrta arcát a szerelme nyakába.
- Gyere...
A szobába mentek. Úgy kapaszkodtak egymásba, mint két gyerek. Nyelveik édes játékot játszottak, épp csak érintve egymást, néha egymás ajkaiba haraptak. A lányt felhevítette a fiú húsának íze, ahogy gyönyörű szája csak az övé volt, s egyre követelőzőbbek lettek csókjai.
- Azt hiszem, meleged van, szerintem nincs szükséged ezekre a ruhadarabokra - s azzal a mozdulattal T. vetkőztetni kezdte partnerét. Kínzóan lassan gombolta ki a blúzt, a lány libabőrös karján és hátán szántottak végig türelmes ujjai. A melltartót is lassan oldotta le, csak a pántjait lehúzva, s az így felszabadult vállakat kezdte csókolgatni. Kedvese hátrafeszítette fejét, szemeit lehunyta és finoman karmolászta szerelme hátát a pólója alatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2014. 12. 17. szerda 07:17
Nem rossz.
#12 listike 2013. 12. 22. vasárnap 13:10
Édes-keserű.
#11 gaborthefirst 2013. 07. 5. péntek 23:15
Virával egyetértek. Nagyon szép történet. Köszönöm Dija, még akkor is, ha fáj a vége. Ezt a hibát sikerült elkövetnem, hát, még nem voltam tökéletes, mint most. Utólag meg könnyű okosnak lenni, szóval nagyon nem bánkódom, elb@sztam, ez van. Az ember tanul a hibáiból... máskor majd mást b@szok el! smile
#10 genius33 2013. 07. 4. csütörtök 05:13
Tetszett smile
#9 papi 2013. 07. 3. szerda 19:59
Egész jó
#8 sztbali 2013. 07. 3. szerda 18:53
Kicsit gyenge.
#7 sikamika 2013. 07. 3. szerda 15:44
nem rossz.
#6 v-ir-a 2013. 07. 3. szerda 14:16
elírtam "szeretkezés"
#5 v-ir-a 2013. 07. 3. szerda 14:15
ez nagyon jó volt a szeretkem...zés leírása teljesen felizgatott
a vége pedig ....hmm a vége.... na igen arról nem írok, mert nem tudom most megfogalmazni :-(
10 pont
#4 Rinaldo 2013. 07. 3. szerda 13:40
Megérdemli minek fut olyan szekér után aki nem veszi fel.
#3 omar 2013. 07. 3. szerda 13:17
Nem mindennapi,annál sokkal unalmasabb.
#2 veteran 2013. 07. 3. szerda 09:18
nagyon gyenge
#1 Törté-Net 2013. 07. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?