A+ A-

Fiúszerelem 3. rész

Idegen ötlet alapján
Hétfőn már feszülten várta az ugratásokat, meg a gúnyolódásokat, de én persze nem szóltam senkinek. Ő sem említette nekem a kettőnk között történteket, a hét közepén láthatóan fellélegzett, csütörtökön pedig már megint éppen olyan normálisan beszélgettünk, mint ha semmi sem történt volna, aztán eljött a péntek, amikor estére újra kettesben maradtunk. A koleszban reggel elromlott a fűtés, egész nap dolgoztak rajta, de este a szobánkban még fogvacogtató hideg fogadott bennünket. Szerencsére a vizes-blokk külön rendszeren volt, ezért fürdéskor előbb jó alaposan átmelegítettük didergő testünket a forró zuhany alatt - megint külön -, azután melegítőben feküdtünk le. Gondosan becsavartuk magunkat a paplanunkba és lámpát oltottunk, de Zsolti hamarosan megszólalt:
- Kavics, én kurvára fázom! Megengednéd, hogy melléd bújjak? Úgy legalább melegítenénk egymást is! - kérlelt halk, esdeklő hangon.
- Hát persze, gyere gyorsan! - fordultam oldalt, és felemeltem a takarómat, Zsolti pedig jó szorosan befészkelte magát az ölembe, magunkra húztuk az ő paplanját is, én meg átkaroltam, így már tényleg nem fáztunk. Egyszer csak éreztem, hogy hozzám simuló teste hevesen reszketni kezd.
- Hé, hát neked mi bajod van? - kérdeztem aggódva, de ő nem válaszolt, csak szaggatott lélegzését hallottam a sötétben, azt hittem, sír. Tiszta szívemből megsajnáltam, mert tényleg elég szemét módon viselkedtem vele, lágyan megsimogattam az arcát, ettől előbb kifulladva levegőért kapkodott, aztán felkapcsolta az éjjeli lámpáját, hirtelen megragadta a kezemet, erővel a takarója alá húzta és legnagyobb megdöbbenésemre, a csípőjére fektette.
Annyira hihetetlennek tűnt az egész, hogy meg sem mertem mozdulni, erre lejjebb húzta a kezemet az ágyéka felé. Nagy levegőt vettem, és egyenesen a lába közé nyúltam, a kezem közben beleütközött a mereven álló fütykösébe, meglepett, hogy egyáltalán nem tiltakozik a mozdulatom ellen. A nadrágon keresztül megfogtam, erre Zsolti nagyot sóhajtott, a keze mozgása elárulta, hogy a takaró alatt kioldja a melegítőalsó kötőjét, széthúzza a nadrág derekát, majd hanyatt fordult és a szemét lehunyta. Abban a pillanatban a kezemet a nadrágjába csúsztattam, alsónadrág nem volt rajta, így tenyerem akadálytalanul siklott végig az ágyékán és a markomba zártam kőkemény furkóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 gaborthefirst 2013. 06. 26. szerda 00:05
nyomott
#4 gaborthefirst 2013. 06. 26. szerda 00:04
Ez a történet jó is lehetett volna, de a szereplők hol túl lettek idealizálva, pl a 'kisgyerek' olyan szöveget nyomou le, hogy azt még Casanova is megirigyelte volna. smile Hol meg infantilis az árázolásuk pl tornagyakorlatokat csináltak. Szenvedélyes szex helyett... Nagyon furcsa ez a történet és ettől élvezhetetlen. És a végén miért kellett elmagyarázni mit olvastam???
#3 genius33 2013. 06. 25. kedd 22:14
Nem volt ez rossz nyes hehe.
#2 Rinaldo 2013. 06. 25. kedd 06:49
Csak rá vette a kis csávot.
#1 Törté-Net 2013. 06. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?