Fiúszerelem 3. rész

Szavazás átlaga: 7.08 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2013. június 25.
Hossz: 42 293 karakter
Elolvasva: 1 511 alkalommal
Idegen ötlet alapján
Hétfőn már feszülten várta az ugratásokat, meg a gúnyolódásokat, de én persze nem szóltam senkinek. Ő sem említette nekem a kettőnk között történteket, a hét közepén láthatóan fellélegzett, csütörtökön pedig már megint éppen olyan normálisan beszélgettünk, mint ha semmi sem történt volna, aztán eljött a péntek, amikor estére újra kettesben maradtunk. A koleszban reggel elromlott a fűtés, egész nap dolgoztak rajta, de este a szobánkban még fogvacogtató hideg fogadott bennünket. Szerencsére a vizes-blokk külön rendszeren volt, ezért fürdéskor előbb jó alaposan átmelegítettük didergő testünket a forró zuhany alatt – megint külön –, azután melegítőben feküdtünk le. Gondosan becsavartuk magunkat a paplanunkba és lámpát oltottunk, de Zsolti hamarosan megszólalt:
– Kavics, én kurvára fázom! Megengednéd, hogy melléd bújjak? Úgy legalább melegítenénk egymást is! – kérlelt halk, esdeklő hangon.
– Hát persze, gyere gyorsan! – fordultam oldalt, és felemeltem a takarómat, Zsolti pedig jó szorosan befészkelte magát az ölembe, magunkra húztuk az ő paplanját is, én meg átkaroltam, így már tényleg nem fáztunk. Egyszer csak éreztem, hogy hozzám simuló teste hevesen reszketni kezd.
– Hé, hát neked mi bajod van? – kérdeztem aggódva, de ő nem válaszolt, csak szaggatott lélegzését hallottam a sötétben, azt hittem, sír. Tiszta szívemből megsajnáltam, mert tényleg elég szemét módon viselkedtem vele, lágyan megsimogattam az arcát, ettől előbb kifulladva levegőért kapkodott, aztán felkapcsolta az éjjeli lámpáját, hirtelen megragadta a kezemet, erővel a takarója alá húzta és legnagyobb megdöbbenésemre, a csípőjére fektette.

Annyira hihetetlennek tűnt az egész, hogy meg sem mertem mozdulni, erre lejjebb húzta a kezemet az ágyéka felé. Nagy levegőt vettem, és egyenesen a lába közé nyúltam, a kezem közben beleütközött a mereven álló fütykösébe, meglepett, hogy egyáltalán nem tiltakozik a mozdulatom ellen. A nadrágon keresztül megfogtam, erre Zsolti nagyot sóhajtott, a keze mozgása elárulta, hogy a takaró alatt kioldja a melegítőalsó kötőjét, széthúzza a nadrág derekát, majd hanyatt fordult és a szemét lehunyta. Abban a pillanatban a kezemet a nadrágjába csúsztattam, alsónadrág nem volt rajta, így tenyerem akadálytalanul siklott végig az ágyékán és a markomba zártam kőkemény furkóját.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 20 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.08 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
g
gaborthefirst
2013. június 26. 00:05
#5
nyomott
1
g
gaborthefirst
2013. június 26. 00:04
#4
Ez a történet jó is lehetett volna, de a szereplők hol túl lettek idealizálva, pl a 'kisgyerek' olyan szöveget nyomou le, hogy azt még Casanova is megirigyelte volna. 🙂 Hol meg infantilis az árázolásuk pl tornagyakorlatokat csináltak. Szenvedélyes szex helyett... Nagyon furcsa ez a történet és ettől élvezhetetlen. És a végén miért kellett elmagyarázni mit olvastam???
1
genius33
2013. június 25. 22:14
#3
Nem volt ez rossz 😀 hehe.
1
R
Rinaldo
2013. június 25. 06:49
#2
Csak rá vette a kis csávot.
1
T
Törté-Net
2013. június 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1