A+ A-

Szörfözni érdemes

Gyakran barangolok a Net - en, mindig izgalommal tölt el, ha rábukkanok egy - egy érdekes dologra. Így történt ez egy angol nyelvű page - en is, amikor "csevegés" közben gyanús lett egy társ. Rövid időn belül kiderült, hogy azonos anyanyelvet beszélünk, ettől kezdve átváltottunk erre a kommunikációs eszközre. Bár a többiek nem igazán respektálták, nagyon jó érzés volt magyar szöveget olvasni a sok angol között. De ez csak a kezdete volt egy csúcsérzésnek.
Hosszas "chat" - etelés után úgy döntöttünk, hogy ezt folytatni kell, de már nem angolszász környezetben, hanem "itthon", élesben. Levél levelet követett, már ismertük egymás titkait, kedvenc dolgait, szorongásait, erotikus örömeit, fantáziálásának legvágyóbb részleteit. Eljött az idő, hogy ki kellett lépnünk a virtualitásból, találkoznunk kellett.
Egy budapesti motelszoba adta a helyet. Nem volt valami fényűző, sem hangulatos, de lehetőség volt. A lelkünk már sokszor összeforrt, de testünk még égett a vágytól. Szinte remegtem, amikor benyitott az ajtón, a lágyan kiejtett sziától bizsergést éreztem mindenemben. Ez a hang, ez a test, ez az ölelés; ezt nem tudja a Net.
Ettől kezdve nem hangzott el szó, csak élveztük egymás közelségét, testünk összefonódását. Eszeveszetten estünk egymásnak, tudva, mit kíván a másik. Pillanatok alatt lekerült rólunk minden ruha, s mire észhez tértem, már hason feküdve éreztem hátamon nyelve siklását, ahogy végigszántja bőrömet a tarkómig. Kezével feszes fenekemet gyúrta, míg sikamlós nyelve letapogatta fülem minden apró részletét, nyakam ívét és hirtelen leszánkázott gerincemen, be a vágatba. Felemelte csípőmet, lassan széthúzta térdelésben levő lábaimat és belefeledkezett lyukam kényeztetésébe. Furcsa, új, elképesztően izgató érzés volt ez. Ő volt az első, aki körbe - körbe járatta nyelvét, egyre mélyebbre hatolva szűk rozettámon, közben egyre erőteljesebben markolászta seggemet. Nagyon kívántam, hogy minél mélyebbre hatoljon, nem is kellett sokáig várni, előbb egy ujjal, majd fokozatosan, ahogy tágult járatom, növekedett a bennem levő ujjainak száma. A harmadiknál egy kicsit fájt, de jól esett a fájdalom is, így hagytam, hogy a negyediket is beillessze, és elkezdődött a nagy lovaglás. Addigra annyira felhevültem, hogy seggemet dobálva szinte felnyársaltam magam egész öklére, csak baszattam magamat, úgy éreztem, szétszakít belülről a vágy és a keze.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?