A+ A-

Albérlet

Pár éve felvételt nyertem egy dunántúli egyetemre. Mivel elég messze volt az egyetem a lakásunktól, ezért úgy döntött a családi tanács, hogy albérletbe költözöm. Leutaztunk, és elkezdtünk albérletet keresni. Kb. a hatodik felkínált helyen egy harmincöt - negyven körüli férfi nyitott ajtót. Az albérleti díj nem volt magas, a lakás elég közel esett a sulihoz, így megállapodtunk kifizettük az elso három hónapot, megállapodva abban, hogy 3 hónap múlva is még a suliba járok, kifizetjük az egész évet.
A tanulás jól ment, nem történt semmi konfliktus a fobérlo család és én köztem. A férj, Péter és a felesége Bea tanárok voltak, Péter gimnáziumi, Bea általános iskolai. Hamar összebarátkoztunk, mert nem volt gyerekük, velem pedig jól el tudtak beszélgetni. Késo estébe nyúló beszélgetések voltak ezek, foleg politikáról, zenérol, és a könyvekrol beszélgettünk. A lakásban csak egy fürdoszoba volt így esténként sorba "álltunk" elotte.
Egyik héten Péter elutazott egy tanári konfe! renciára, így kettesben maradtunk Beával. Csütörtökön hamarabb értem haza, mint szoktam az ajtó csak egyre volt ráfordítva, így tudtam, hogy Bea otthon van. Ahogy beléptem a lakásba halk nyögdécselésekre lettem figyelmes. Oda lopództam a hálószobához, az ajtó félig nyitva volt, így belestem rajta. Bea ott feküdt az ágyon felhúzott lábakkal és a pináját széttárva ujjazta magát az egyik kezével, a másikkal a melleit masszírozta. Mondanom se kell egybol föl állt a farkam.
Amióta eloször megláttam Beát, azóta szerettem volna megdugni. Esténként az ágyban többször is fantáziáltam róla, a testérol, melleirol, pinájáról. De nem hittem volna, hogy eljön az a nap, amikor meglátom ot meztelenül.
Az ujja szorgosan járt ki - be a pinája nyílásán, és egyre erosebben masszírozta a melleit felváltva, hol egyiket, hol másikat. Egyre hangosabban zihált tudtára adva ezzel a világnak, hogy mindjárt elélvez. Egy pillanat múlva a középso ujja tövig szaladt a punciban és Bea egy hatalmasat sikkantott. Nekem eközben már majd szétrepedt a nadrágom. Bea szuszogott még egy kicsit az ágyon, én eközben kióvakodtam az eloszobába és kinyitottam az eloszoba ajtót, majd mintha most érkeznék haza, hangos csoszogás kíséretében becsuktam az ajtót. Bea kijött a hálószobából, egy türkizkék pongyola fedte az elobb még meztelen testét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 30. péntek 05:28
Jó kis történet.
#3 Chris 2004. 12. 9. csütörtök 11:41
ha az igekötő az ige előtt áll egybe írjuk.
#2 csoves 2002. 08. 29. csütörtök 11:37
Kiado a szoba???
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?