Szeretem a tanár úrat!

Szavazás átlaga: 5.7 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2013. május 14.
Hossz: 11 098 karakter
Elolvasva: 934 alkalommal
Minden akkor kezdődött, amikor a szüleim átírattak egy másik iskolába. Akkor még csak tízedikes voltam. Nem igazán jöttem ki jól az osztálytársaimmal, talán ez ellen tehettem volna, de nem akartam. Nem voltam olyan, mint ők. Nem is értettem, mit akartak a szüleim mindezzel. A régi sulimban sose voltam jó tanuló, azt hitték itt, majd igen? Akkoriban nagyon utáltam őket azért, hogy ezt tették velem, nem is hittem, hogy később milyen hálás leszek nekik. Ahogy fent említettem, nem tartoztam a jó tanulók közé. A legtöbb órát végig aludtam, kivéve hármat! A földrajz, a kémiát és a fizikát. Most biztos hülyének néztek, hogy pont a legutáltabb tantárgyak érdekeltek, de engem nem a tárgyak izgattak, sokkal inkább az, aki tanította azt! A neve Nicholas Romero. Már az első nap felfigyeltem rá. Ami nem bizonyult túl nehéznek. Rajtam kívül az összes lány belé volt zúgva, sőt talán még néhány fiú is! Bár nem csodálom, ez a férfi vonzotta magához az embereket. Nagyon szép volt! Ez most lányosan hangzik, de így van. Rövid szőke haj, arisztokratikusan helyes arc, kék boci szemek és izmos test! Mármint azt gondoltam, amikor egyfeszesebb ruhát vett fel, akkor kirajzolódtak az izmos vonásai. Mégis a keze tetszett a legjobban. Azok az erős kezek, amik csak tollat és krétát fogtak nap közben, este meg ki tudja mit.
– Te vagy az új gyerek, ugye? David Rebier? – szólított meg először, az óra alatt, kezében múlt heti kijavított dolgozatokkal.
– I-igen, tanár úr! – dadogtam el.
– Gratulálok! A dolgozatod a legjobb lett az osztályból! Egy hibát sem találtam benne, szép munka! – mosolygott rám, én meg úgy éreztem menten elolvadok, ehelyett csak pirultam egy árnyalatot. Átadta a tesztem. Akkor jól megfigyeltem a kacsóját és láttam, hogy nincs rajta gyűrű. Nagyon nagy kő esett le a szívemről. Nem bírtam volna ki, ha megtudom, hogy felesége van. A dicséretének pedig még jobban örültem. Melegséggel töltött el. Valahogy fel kellet vonnom magamra a figyelmét, szóval elkezdtem tanulni az óráira. Kibaszott nehéz volt nekem! Eddig megszoktam, hogy ha nem akartam nem tanultam és most visszaszokni, de nem panaszkodom érte bármire hajlandó volnék. Már fél éve figyeltem őt a háttérből. Minden gondolatom rajta járt. Vele álmodtam és róla álmodoztam minden nap.

– Jaj, olyan cuki mikor mosolyog! Nicholas tanár úr a leghelyesebb férfi a világon!
– Igen, tényleg az! Képzeld múltkor megdicsérte az egyik rajzomat!
– Juj, Emma lehet, hogy tetszel neki!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.7 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. november 16. 09:22
#6
Érdekes írás.
1
p
papi
2013. június 8. 08:25
#5
Tömény semmi
1
r
rockycellar
2013. május 20. 08:50
#4
Lehetett volna jobb is
1
genius33
2013. május 14. 18:33
#3
Hát olvastam jobbat is...
1
g
gaborthefirst
2013. május 14. 01:28
#2
Boci szemű Nicholas Romero. 😀 Hát ez nem kellett volna.
Túl gyors, sokszor életszerűtlen, néhol sablonos, a fordításon meg a helyesíráson lenne mit finomítani. Voltak élvezhető, részek, az eleje nagyon tetszett. Összességében ez így kevés. Bocs. 5 pont
Üdv!
1
T
Törté-Net
2013. május 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1