Fiúszerelem 1. rész

Szavazás átlaga: 7.22 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2013. május 9.
Hossz: 31 642 karakter
Elolvasva: 2 021 alkalommal
Idegen ötlet alapján
(, vagy kérsz? Ja, hogy jó a sorrend! Oké, kezdjük a , aztán máris bontom a , egészségedre! Hol is tartottunk? Ja, persze, ott, hogy hogyan is kezdődött ez az egész, meg mi lett a folytatása. Ne vedd szerénytelenségnek, van itthon tükör, tudom magamról, hogy elég jóképű vagyok, az alakom is menő, és bár csak a majom dicsekszik a farkával, de a mostani 27 centis méretemmel enyhén szólva is a magyar átlag fölött járok. Be is jövök a csajoknak rendesen, minden ujjamra tíz is akadna, de szegényeknek nem akarok csalódást okozni, ezért nagyon hamar leépítem őket, mielőtt még komolyabban szóba kerülhetne a nemi identitás kérdése. Tudod, én már úgy ötödikes koromban is elég fejlett, csinos kissrác voltam, már akkor is sokakat vonzott a külsőm, no meg a farkam, az persze kezdetben csak a srácokat, idővel már idegeneket is, és azt hiszem, ebből alakult ki az egész. Jó hosszú történet, de azért megpróbálom pontosan úgy felidézni, ahogy akkor, tízegynéhány évesen átéltem, meg ahogy az akkori eszemmel gondoltam a dolgokat, aztán majd szépen haladunk előre az időben. Nyugi, gondoskodtam annyi piáról, hogy a sztori végéig kitartson. )

Az ébresztőóra kezdett. Felriadtam és félálomban átkokat mormolva, nyűgösen a fülemre húztam a takarót, de az óra kitartóan tovább, a paplan alig tompított bántó, éles hangján. A pokolba kívántam ezt a rémséges, zajos szerkezetet, mely kérlelhetetlen pontossággal jelezte, hogy vége a jóleső alvásnak, az álmok világából könyörtelenül visszaráncigált a valóságba, ami egyben azt is jelentette, hogy a jó meleg, puha ágyban töltött lustálkodás helyett az iskolában kell majd végig-szenvednem a nap jó részét. Vártam, hogy anyu – a minden reggeli szokás szerint – benyisson, és az órát lenyomva kiparancsoljon az ágyból, aztán ötpercenként figyelmeztessen az idő múlására, de az ajtó most zárva maradt, és a sem akart véget érni. Elkeseredetten kinyitottam a szememet, felültem, és az órára néztem. A szikrázó napsütés egészen elvakított, és amikor végre nagy nehezen megláttam, hogy nyolc óra van, rémülten ugrottam ki az ágyból. Pillanatok alatt észhez tértem, aztán az ágyam szélére visszazuhanva hangosan nevetni kezdtem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.22 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. augusztus 13. 12:03
#58
Nagyon jó.
1
g
gaborthefirst
2013. május 30. 22:40
#57
Most látom, hogy #31-ben annak ellenére, hogy állítólag értessz a szóbol mégiscsak szóltál hozzám. Akkor hogy van ez? Uppsz! 🙂

Tisztázzunk valamit. A büdös életbe nem mondtam olyat, hogy volt/van feleségem, mint ahogy nem volt, és most sincsen. Nem tudom ezt honnan vetted. Mindenesetre mégha iagazad is lenne, de nincs! az ezzel kapcsolatos mondataid megmutatják a cukormázas külsőd mögötti rothadó belsődet!

A diplomafóbiád nagyon rossz fényt vet rád, mint akinek nincsen és fáj hogy nincsen ...
1
g
gaborthefirst
2013. május 27. 16:00
#56
Laknál velük együtt. Két hét után felakasztanád magadat.
Álszent képmutató vagy ...
1
author04
2013. május 27. 14:30
#55
Kedves axelley!
Mindig bántott, ha a "paraszt" szót valaki becsmérlő jelzőként használja, mert ha a paraszt nem létezne, a sok bunkó értelmiséginek nem lenne mit zabálnia, vagy egy pohár tejet vagy jófajta bort felhajtania. És mindezt a két keze munkája által biztosítja részünkre, így a paraszt a legmagasabb tiszteletet érdemli. Persze, csak szerintem.
1
g
gaborthefirst
2013. május 27. 14:08
#54
axelley: nem hiszem, hogy kíváncsi vagyok begyöpösödött agyú iskolázatlan parasztasszonyok hagymaszagú véleményére, miszerint " mink is ázán nőűttünk fő, oszt mégiscsak míjjen széjp ámbörök lettünk, na. "
Kösz, de kösz nem.

Évszázadokkal ezelőtt így nevelték a gyerekeket az életre. Akkor ez volt. Ma azért egy kicsit, nagyon, teljesen más világban élünk már. Haladni kéne a korral, az nem árt. Persze ésszel. De mihez kezdjen egy mai gyerek a vasorrú banyával, a fél országgal, a hétfejű sárkánnyal, királylánnyal és egyéb marhaságokkal. Meg a fröcsögő vérrel és brutális kegyetlenséggel?! Ez már rég egy másik világ. Mai JÓ mesékkel. Aki suttyó parasztot akar nevelni a gyerekéből az megteheti. Sajnos.
1
axelley
2013. május 27. 13:39
#53
gaborthefirst: Nem figyeltél. Nem "óvó" nőtt mondtam. Bölcsődei gondozó nőt. Ezt ezért tudom, mert kellet a véleményük a diplomamunkámhoz.
A régi mesékben, meg van az, ami kell a gyereknek "a meg könnyebbülés a gonoszt legyőzik (ésszel), az ártatlan meg menekül. És a szép végkifejlett ahol a gyermek megkönnyebbül, fellélegzik.
Kérlek ne szülőkből és óvó nőkből indulj ki. Beszélgess egy idős bölcsődei gondozó nővel. Mást fog neked mondani. Hidd el.
(Ha tovább szeretnél vittatkozni velem erről. Légyszíves a Fórumon az annális részt használd.)
1
author04
2013. május 27. 13:21
#52
Kedves axelley!
Tiszta szívemből örülök, hogy nem éltél az általam felkínált lehetőséggel, szerintem sem lenne nagy élmény számotokra a 2. és 3. rész olvasása, ezért is kímélem meg tőlük a szélesebb nyilvánosságot is, de hát informátorom ezt élte meg. Szülőként különös felelősség terhel (de milyen édes teher!) azért, hogy gyermekeim a helyes útra találjanak, erre pedig a saját példa a legegyszerűbb út. Ha egy gyerek élő példaként látja, hogy szülei boldog, kiegyensúlyozott, felelősséggel vállalt, a kölcsönös egyenjogúságon és őszinteségen alapuló házasságban - vagy akár élettársi kapcsolatban - élnek, már a lehető legtöbbet megtettünk azért, hogy a későbbiekben ők is megtalálják az igazi boldogságot. Sajnos, éppen elég példa van ennek ellenkezőjére is, de hát ilyen az élet. Ahogy - nyugodjon - Édesapám mondta: Fiam, nem mindenkit mi csináltunk!
1
g
gaborthefirst
2013. május 27. 12:39
#51
axelley: egyetértek, az olvasás mozgtja a fantáziát, ez kell. Mindíg jobb egy könyv, mint egy film. De ebben tévedsz. Óvónők és kisiskolai tanárok, meg persze szülők, rengetegen állítják, hogy az erőszakot tartalmazó meséktől a gyerek nem mer egyedül aludni (ismerős? remélem), rémálmai vannak gyakran, és agresszív lesz. Inkább szép, kedves meséket kéne olvasnod a gyerekednek. Így is be lehet mutatni a jó-rossz küzdelmét, így is meg lehet velük ismertetni az értékeket, melyek fontosak. Szerintem csak így szabad. Az erőszakos történetek legyenek csak perverz felnőttek szórakozása.
1
g
gaborthefirst
2013. május 27. 12:27
#50
Igen, ezért veszélyes a gyerekekre nézve, ha egy felnőtt 'avatja be' őket. Nem tudom máshogy mondani az ilyen felnőtt buzicsináló. Nem egy olyan embert ismerek, akik 10-13 éves korukban szexuális kapcsolatba kerültek felnőttekkel, kb úgy ahogy a második részben leírásra került. Szegény gyerekek akkor még azt hitték jó buli, még élvezték is. Akkor még. Ma, felnőttként képtelenek teljes értékű életet élni, rossz nézni ahogy szenvednek. Vígasztalhatatlanok a történtek miatt. Kivétel nélkül mindegyik a pokolba kívánja a megrontóját, akire gyerekként még felnézett és tisztelt, és akibe vakon bízott.
Az, hogy gyerekek egymás közt egymással 'szórakoznak' még nem feltétlenük baj, sőt sokszor segíti a helyes személyisgfejlődésüket. Baj akkor van amikor felnőtt kerül a képbe, és manipulálja, félrevezeti és kihasználja - akár kedvesen, barátságot színlelve - a befolyásolható gyerekeket, ezzel vakvágányra vezetve az életüket.
Ezek az ismerőseim, akik mondhatjuk áldozatok, boldogtalan életet élnek, vagy nem házasodtak meg, vagy elváltak. Egyfajta tudathasadásuk van, vágynak a homosexualításra (szokásból, mert ehhez szoktatták őket gyerekkorukban) ugyanakkor hagyományos életet akarnak élni, mint bárki más. A kettő együtt nem megy. Na itt a baj. Hogy mi lesz velük nem tudni, nálam okosabb emberek sem tudják. Egyikőjük prostituált lett, pedig full hetero beállítottságú. Már lemondott a normális életről, családról, gyerekről, karrierről stb. Egy másik szerencsétlen állandó hazugságban él, mert kettős életet él. Már ő sem tudja mi igaz és mi nem. Az idegösszeomlás szélén áll. Van innen visszaút, élhetnek ők valaha teljes életet??? Mivel a gyerekek - természetesen - nem vonhatóak felelősségre, ezért a buzicsinálókat kell megszüntetni. Szerintem bármi áron, engem nem érdekel, hogy csak elgyengült, vagy beteg, vagy gonosz, részemről kasztráltatnám a hajlamosakat, függetlenül attól, hogy a jövőben mit és hogyan tennének, megtennék-e. Ártatlanság vélelme ide vagy oda, nem kockáztatnék. A gyerekek jövője, mindannyiunk jövője nem játék. Szerintem.

Azért sem kéne ilyen történeteket írni, mert ehhez azért kéne szexuálpszichológiai végzettség és tapasztalat, azért, hogy szakmailag rendben legyen, nehogy valami félrevezető áltudományos baromság süljön ki belöle, ami káros mind az íróra, mind az olvasókra nézve. De ha még szakmailag korrekt is volna, az ilyen írás nem erotikus oldalra való. Főleg nem részekre szedve, melyek - pl ahogy jelen esetben a második rész - önállóan olvasva egy pedofil történet, nem több. És ez baj. Szerintem.
1
axelley
2013. május 27. 12:05
#49
Kedves author04! Köszönöm, de nem éllek a lehetősséggel. De én inkább meg maradok az idősebb passiknál.

Kérdéseket megértem, de mivel nincs még gyermekem így meg próbálok válaszolni. Remélem jók a morális értékeim.
Az oldalon az van, amit leírtam.
A Gyerekemnek nem mutogatom.
Esti mesének inkább "Ilyés Gyula"- Hetvenhét Magyar Népmeséből olvasunk fel neki.
Szeretkezni, hát igen filmeket mi viccesnek tartjuk. Így inkább szeretkezés közben nem nézzünk. Mert csak elnevetjük a dolgot.
Párom meg inkább spontán ember. És rám szeret figyelni.
És ez nekünk a furcsa a gyerek mesét összekeverni a felnőtt mesékkel.
Hát nem tudom, milyen véleményem legyen róluk.(inkább hallgatok)

gaborthefirst: Nincs igazad, vagy rá tapintasz a lényegre, de a mostani rendszer befolyásol téged.
A szakmám miatt én csak a meséket felületessen tanultam, de egy bölcsődei gondozónő(inkább ők azok) akik a legjobban tudják mit jelent egy gyermeknek egy mese.
A Magyar mesékből mozgó kép gyanánt egy hiányzik egy gyermeknek
"a fantázia" ami meg mozgatja az elméjét.
Felolvasót mesében viszont meg van minden, ami kell egy gyereknek és bele tudja élni magát.
(Nem tudom már régen volt, így aki jobban tudja, nyugodtan ki javíthat)
Felolvasót mese (maradjunk a magyarnál):
1.Értelmes cselekmény vonal szállal rendelkezik
2.A jó, a gonosz, az ártatlan szereplő egyszerű rá világítása
3.Bemutatása a fantáziának:
-A félelem, gonosz elrabolj az ártatlant
-segítség, a hős meg jelenik,
Megoldás és csúcspont, legyőzi a gonoszt (álltalábban az eszével,barátaival nem az erejével)
-megkönnyebbülés, boldogan élnek egyűt míg meg nem hallnak

A mai mesékből ez hiányzik.
1
author04
2013. május 27. 11:06
#48
Kedves axelley!
Nem gondolom, hogy pótolhatatlan veszteség ért benneteket, amiért nem olvashatjátok a 2. és 3. részt, a 2. rész nagyjából arról szól, hogyan éli át főhősöm élete első orgazmusát kölcsönös felláció és maszturbálás révén, és frissen szerzett ismereteit hogyan osztja meg a kortárs fiúbarátaival, a 3. részben pedig sor kerül az első anális nemi érintkezésre, egyben ő is elveszi az őt beavató idősebb társa szüzességét ilyen módon. A bibi az, hogy mivel hősöm 13 évesen élte át mindezt egy nála 6 évvel idősebb - őt egyébként gyengéden szerető - fiúval, bizony ez a pedofil kategóriába tartozik, ezért is kértem a törlést, illetve a meg nem jelentetést, kár lenne bajt hoznom a Szerkesztőségre. Amennyiben érdekel a történet, privát e-mail címre szívesen elküldöm, bár sok értelmét nem látom, legfeljebb megismered az azt követő vita hátterét.
Informátoromról, a történet valódi hőséről semmilyen tudomásom nincs, csak remélhetem, hogy miután a sors furcsa akaratából a saját neme iránt vonzódó emberré vált, talán ennek ellenére megtalálta a boldogságot. Üdv.
1
author04
2013. május 27. 05:53
#47
Kedves axelley!
Bocs', de kifelejtettem: bár nagyon kedvelem Szabó Gyula, vagy Helyey László hangját a mesékben, de ölelkezés előtt jobban kedvelem egy ifjú, gyönyörű hetero pár, vagy két szépséges kamasz fiúcska szeretkezésének látványát és gyönyörteli kísérőhangjait.
1
author04
2013. május 27. 04:44
#46
Kedves axelley!
Való igaz, jól látjátok a pároddal, sajnos néha igen szélsőséges megnyilvánulások is előfordulnak a lapon - és most nem is elsősorban a saját történeteimhez fűzött megjegyzésekről beszélek! -, de mindaddig, amíg ezek nem lépik át a szabad véleménynyilvánítás kereteit, nem igazán foglalkoztatnak, legfeljebb szánakozva olvasom az indulatoktól fűtött megjegyzéseket, néha én is hozzáteszem a véleményemet, de sohasem bántó éllel. Más kérdés, hogy ha a saját történeteimmel kapcsolatos olvasói kommentek meghaladnák ezt a határt, azonnali jogi lépéseket tennék, és sanszos, hogy ezt a csatát sikerrel vívnám meg, szerencsére, ez eddig csak elvi téma.
Lehet, hogy most elveszítem a megbecsülésedet, de feltett kérdéseidre nem válaszolok, a magánélet számomra tabu, nem kívánom a nyilvánosság elé tárni, hogy bárki, aki e lapot felkeresi, azon csámcsoghasson, remélem megérted.
Magamról annyit természetesen elmondhatok - és ez számomra összeegyeztethető az elveimmel - hogy bár eddig kizárólag hetero kapcsolataim voltak, de nem vagyok homofób, még az akkor kamasz fiamat ért, szerencsére következmények nélküli igen enyhe inzultus ellenére sem - ne felejtsük el, hogy akkoriban a fiúknál még 18 év volt az ún. beleegyezési korhatár! - jómagam fenntartás nélkül ábrázolok homo szerelmi kapcsolatokat és szívesen nézem az általam kedvelt 15-18 korosztályba tartozó fiúk szeretkezését ízlésesen bemutató pornófilmeket, vagy olvasok ilyen történeteket is, mert bár ezek nemi vágyat nem keltenek bennem, egyszerűen szépnek találom, és számomra a fiatalság sugárzó szépsége és a szerelem nemtől független. Ez nyilván nem vonatkozik a felnőtt férfiak kapcsolatára, melyet, ha nem is ítélek el - mindenkinek joga van a boldogsághoz! - de nem foglalkoztat, bár szélsőséges megnyilvánulásai - lásd meleg felvonulás! - jogos ellenérzést keltenek bennem. Hát ennyi, ismeretlenül is nagyon kedvellek a pároddal együtt, és talán nem okoztam csalódást a válaszommal. Üdv, kislány!
1
g
gaborthefirst
2013. május 27. 01:30
#45
axelley: mivel te/ti - szerencsétekre - nem olvastátok a 2. részt, elmondom nektek, hogy ez az írás mégha egy ciholóf@sz része is lenne (aminek egy erotikus oldalon semmi keresnivalója nincs, meg amúgy sem értené senki ezért felesleges is) szóval ez a rész önmagában, csak erre rányitva egy önálló pedofil történetet tett ki! Az olvasók számára nem derült ki, hogy ez egy cihoakármi szerves része, de ha oda is írták volna se tudja senki, meg nem is érdekel senkit.
1
g
gaborthefirst
2013. május 27. 00:06
#44
axelley: és ugyanezen logika mentén haladva természetesen rendkívül károsak azok a 'felnőtt mesék' amik pedodofil tartalmúak (mégha egyesek szerint cihoizé bigyó, meg majdnemhogymár tudományos értekezés, ha-ha), amik nemi erőszakot jó buliként ábrázolnak és hagynesorojjammártovább
A f@szom kivan a sok hülyétől!!!
1
g
gaborthefirst
2013. május 26. 23:48
#43
süsü a sárkány, bocs.
1
g
gaborthefirst
2013. május 26. 23:36
#42
axelley: léteznek szép, erőszakmentes mesék, amiktől a gyerekeknek nincsenek rémálmaik és nem válnak agresszívvé pl vízipók csodapók, maja a méhecske, vuk, nils horgersson, süsü a rárkány, lolka bolka, kockás fülű nyúl, gusztáv ...
Nem kell senkit tüzes kemencében élve elhamvasztani, anyukának leánya lábujjait egy cipő miatt lefűrészelnie stb. ahhoz, hogy a gyerekek megtanulják, hogy ... őőő ... mit is ??? Mégis ebből mit tanulnak meg?!?

Ahogy a századok óta tradícionálisan fogyasztott fehér kenyérről is tudjuk már, hogy rendkívül káros, ugyanígy értelmes emberek tisztában vagyunk azzal is, hogy az erőszakos mesék rossz hatással vannak. Rendkívül rossz hatással vannak! Ez nem hazaárulás, nem nemzetidegen magyartalan cionista összeesküvés, sem a karvalytőke ármánykodása. Nem az. Egyszerű józan paraszti ésszel belátható, jóérzésű embereknek nyilvánvaló tény.
1
axelley
2013. május 26. 22:29
#41
Kedves author04:
(nem akarok a vitába bele folyni, de ez ki kívánkozik belőlem)
Segíts nekem légy szíves ezeket meg válaszolni, mert te író vagy és egyben apa is. A véleményedre vagyok csak kíváncsi.
A párom szerint itt az oldalon nagy baj van bizonyos fejekben.
(Már azt hiszem, hogy igaza van.)
Ez az oldal egy erotikus, vagy kemény szex történeteket/képregényeket bemutatót, oldal igaz?
Te a fiadnak mutatod az oldalt?
Felolvasod az egyik történetet neki esetleg esti mesének?
Pároddal mikor szeretkezel "A Magyar Nép Meséket" nézitek közben?
Mert itt sokan összetévesztik a szexet a mesékkel.
Nem egy felhasználó írt már ilyet.
Vagy ez csak nekem és a páromnak furcsa?

Másik, aki ír és van lehetősége közölni az író nem?
Mégis mindenki szép irodalmi írókat hoznak fel. Hasonlítás képen. De ők nem ilyen történeteket írtak vagy nem tudok róla.
De miért nem olyan írókkal jönnek, mint a francia "Louis Aragon"
vagy "Miranda Mars" aki már több mint 65db könyvel a háta mögött neve van az erotikus irodalomban?

Válaszodat köszönöm és Üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. május 26. 22:10
#40
Embert barátjáról, madarat tolláról. Vagy fordítva. Mindegy. A teljesség igénye nélkül: elitista, protekcionalista, belterjes és provinciális gondolkozású, homofób, komplexusos, szélsőséges, 15 éves értelmi szintjén megrekedt retardált.
Sok szerencsét 04, szükséged lesz rá!
1
author04
2013. május 26. 21:54
#39
Kedves gaborthefirst!
Igyekszem megbarátkozni reménytelen helyzetemmel, oszt valahogy majd csak túlélem. Üdv.
1