A+ A-

Egy üzletasszony naplója 22. rész

83. fejezet
Xcaret
Mire magunkhoz tértünk, már ebédidő volt. Lezuhanyoztunk, felöltöztünk és elmentünk egy közeli étterembe. Az igazat bevallva kinéztem egy érdekes programot aznapra és sikerült is rávennem Robertet, hogy nézzük meg Cancúnban az Xcaret parkot. Egy kis kultúra sosem árt. Szerencsére őt is érdekelte a téma, ezért nem kellett erőltetni. Taxiba ültünk és elmentünk Cancúnba a kocsiért, majd útnak indultunk Xcaretbe.
A maja park csodálatos volt. Különböző programok, éttermek, boltok is kapcsolódtak a komplexumhoz, nyilván a turizmus maximális kiszolgálása végett. Az izgalmas rész pedig itt kezdődik.
Egy boltba mentünk be, ahol mindenféle ajándékot és egyén tárgyakat árultak. Ajándékot már vettem az előző árusnál is, kisebb maja szobrokat, de itt ruha is volt. Amolyan "maja" ruha, de legalábbis mexikói. A ruhák, blúzok, miniszoknyák közt kutatva találtam néhány szememre valót. Eszembe jutott kalandos ruhavásárlásom a marokkói piacon.
"Milyen rég is volt az, uram isten! Még a kedves Hansszal. Bár soha nem lehet olyan, mint elsőre volt, de megpróbálom ismét átélni azokat a kellemes izgalmakat." - mondtam magamban.
Egy 35 év körüli férfi volt az eladó, a boltban rajtunk kívül 4 turista tartózkodott még. Odaléptem a boltoshoz kezemben az összegyűjtött ruhákkal.
- Fel tudom próbálni őket? - kérdeztem.
A spanyol tudásom és az ő gyenge angol tudása kis akadályt állított, de valószínűleg nem csak ezért nem értette a kérdést. Biztos voltam benne, mások nem gyakran felpróbálni ezeket a ruhákat. Megveszik és kész. De én ragaszkodtam hozzá.
- Akkor hátra megyek. - mondtam a boltosnak.
A választ meg se várva elindultam a bolt hátsó része felé. Itt azonnal levettem magamról a topomat és a miniszoknyámat, majd elkezdtem matatni a kiválasztott ruhák között. Tudtam, kíváncsi lesz a boltos, és a pult mögül is szépen rám látott, de a többi vevő elől takarásban voltam. Teljesen megfelelő körülmények.
Míg Robert az ajándékokat nézegette, én felpróbáltam egy szép, tarka, mexikói blúz-miniszoknya kollekciót. Odajött végre az eladó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:09
Nagyon jó.
#4 genius33 2013. 04. 24. szerda 09:12
Jó ahogy eddig is smile
#3 papi 2013. 04. 24. szerda 08:08
Az egész ott fojtatódik ahol az előzőrészben abbamaradt
#2 Rinaldo 2013. 04. 24. szerda 07:08
A kurva nem hazudtolja meg önmagát.
#1 Törté-Net 2013. 04. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?