A+ A-

Ágycsere

Az egész történet egy városi szintű ünnepségsorozat egyik estéjén történt meg. A nagyszínpadon déltől fogva mentek a különböző előadások, fellépések, este 10-kor pedig utcabál zárta az eseményt. Volt sörsátor, amit a barátnőmmel Dórival nagy előszeretettel látogattunk. Míg én tisztán bort ittam, ő a különböző divatos szénsavas italokat részesítette előnyben. Mivel a műsor egyre laposodott az idő előrehaladtával, egyre több időt töltöttünk alkoholfogyasztással. :) A nagy italozások közepette összetalálkoztunk Dóri hugával, meg a barátjával. Dóri huga, Eszter 17 éves, egész jó bőr, sőt bevállalós, ennek megfelelően barátja is volt már néhány, és a testi élvezeteket sem veti meg. A barátja nálam fiatalabb két évvel, és régóta ismeri a családot, meg engem is. Nem egy nagy szám, Esztivel sem a halálos szerelem miatt voltak együtt, hanem csak így alakult.
Attól fogva már nem váltunk el egymástól; együtt maradtunk megnézni, mit lehet kihozni az utcabálból. Sajnos még háromnegyed órát kellett rá várni, így további kellemes kortyokkal gazdagítottuk garatunkat a sörsátor mellett. Ez olyan jól sikerült, hogy mire elérkezett a 10 óra, majdnem teljesen lerészegedtünk mind a négyen. Eszti barátja felajánlotta, hogy menjünk fel hozzájuk, úgyis az volt tervbe véve, hogy Eszti egy barátnőjénél alszik, Dóri meg velem marad másnap délutánig. Elbotorkáltunk Akosék -Eszti barátja- lakásáig. Nem volt ott senki, ugyanis éppen festés alatt állt, így csak egy szobát lehetett használni amiben két ágy van a szoba két oldalán, plusz a konyhát, meg a fürdőt. Nem mondhatnám hogy hátráltattak minket a körülmények. Ledobtuk a cipőnket, aztán elnyúltunk egy-egy ágyon a lányokkal. Ákos vigyorogva kitámolygott a konyhába, hozott be poharakat meg egy fél üveg whyskit, aztán a röhögéstől ugráló kézzel kitöltött mindenkinek a poharába egy adagot. Megízleltük, jó ütős volt. Valami igazi whyski, nem aromás. Senki nem merte bevállalni, hogy huzóra leöntse, mert KO lett volna a vége. Nagyon jó volt a hangulat; viccmeséléssel meg sztorizással telt az idő, de hamar belefáradtunk.
Egy idő után Eszti letette a poharát, és smárolni kezdett a barátjával, majd lassan az ágyra dőltek. Én sem voltam rest, letettem Dóri poharát, amit már percek óta csak szorongatott, mert inni már nem mert belőle, közben meglepődést színlelve azt mondtam: "Nézd már, mit csinálnak! Hát nem szégyelik magukat? "
Dóri összeszedte minden erejét, hogy szellemképek nélkül ellásson a másik ágyig, aztán rámnézett, és tömören ennyit mondott: "Úgy nézem, nem! "
Erre én: "Akkor csináljuk mi is! ", és mi is smárolni kezdtünk. A kezem egyből Dóri szép méretes melleire tévedt, a farkam pedig kezdett éledezni, de nem voltam valami jó formában a sok piától. Talán öt percig is smárolhattunk, amikor Dóri intett, hogy nézzem meg, mit csinálnak a másik ágyon, mert nagy mozgolódásra lett figyelmes. Ákos és Eszter éppen a takarót próbálták magukra rángatni, de nem sok sikerrel. Egy kis kinlódás után aztán sikerült, és a takaró alatt Ákos már vette is le Eszterről a felsőjét. Nem bántam, hogy valaki éppen előttem vetkőzteti a barátnőm hugát, mert bevallom rajta szoktam felejteni a szememet, úgyhogy néztem még egy darabig, de csak néha lehetett kissé belátni a takaró alá. Ekkor Dóri rám szólt, hogy ne őket nézzem már, hanem csináljunk mi is valamit. Én is felhúztam a takarót a lábunktól, és tovább folytattam Dóri melleinek a masszírozását, de már a ruhája alatt. Hamar kényelmetlenné vált ez a helyzet, úgyhogy egyszerűen felhúztam Dóri ruháját a mellei fölé, hogy kiszabadíthassam őket. Háttal voltam Ákoséknak, és a testemel takartam Dórit, úgyhogy nem kellett betakarni. Ő sem foglalkozott vele, hogy esetleg láthatják a szomszéd ágyról. Valószínűleg, mert a huga volt az meg egy régi ismerős, plusz persze az alkohol hatása. Nekem egyre jobban megtetszett a helyzet, és kezdtem elveszteni a fejemet. Lehúztam Dóri melltartóját a melleiről, és szopni kezdtem a mellbimbóit. Dóri a fejemet fogva egyre mélyebbeket sóhajtott az élvezettől. Aztán mivel láttam, mennyire élvezi Dóri, a jobb kezemmel elindultam lefelé a testén. Mikor oda értem a szoknyához, ami rajt volt, néhány simittás után egyből rátértem a puncijára; felhajtottam a szoknyáját, és benyúltam a bugyi mellett a csodálatos, borotvált lyukhoz.
Egyből rátértem a csiklója izgatására, és a mellei nyalogatását sem hagytam abba. Erre ő halk nyögésbe kezdett, ami méginkább felkorbácsolta a vágyaimat, és a farkam is elérte a megfelelő méretét. Nem tudtam tovább várni, lejjebb toltam a nadrágomat, és Dóri kezébe adtam a farkamat. Ő érzékien verni kezte, míg én tovább izgattam a csiklóját. Ezután amennyire tudtam, lehúztam a nadrágomat, és Dóri fölé fordultam, hogy végre benne lehessek. De ekkor nyögéseket hallottunk a másik ágyról, és mindketten odafordultunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 03. 13. vasárnap 07:30
tetszett!
#11 zsuzsika 2015. 02. 8. vasárnap 08:00
Jó történet.
#10 listike 2014. 10. 23. csütörtök 12:57
Nem rossz.
#9 A57L 2014. 05. 28. szerda 05:35
Nem rossz írás.
#8 magus022 2013. 06. 3. hétfő 20:17
Maga a történet jó, tetszett. A problémám csak az, hogy évekkel ezelőtt olvastam már a Frau Anne-on. Ez eléggé gerinctelen dolog volt az "író", vagyis nevezzük inkább közzétevő részéről. Míg mások a saját szellemi termékeiket adják közzé, legyen az történet vagy képregény, fordítás, akármi, addig az ilyen jellemtelen alja férgek pofátlanul kimásolnak valahonnan egy történetet és azt küldik be, mintha bármi közül is lenne hozzá... Az adminok részéről pedig figyelmetlenség volt, hogy hagyták ezt a történetet feltenni. Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de tényleg bosszantó amit ez a "partys" meg a hozzá hasonlók művelnek.
#7 v-ir-a 2013. 04. 25. csütörtök 20:35
nem rossz smile
#6 sztbali 2013. 04. 24. szerda 18:03
Nagyon jó.
#5 genius33 2013. 04. 24. szerda 09:06
Nagyon jó smile
#4 papi 2013. 04. 24. szerda 08:18
Tök jó a sztori, ennek lehetne folytatása
#3 macsek2 2013. 04. 24. szerda 07:02
Ezt már a Frau A.. -on is olvastam elég rég fen van
#2 Rinaldo 2013. 04. 24. szerda 06:54
Ki próbálta a húgát is.
#1 Törté-Net 2013. 04. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?