A Pad

Szavazás átlaga: 7.2 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2013. április 23.
Hossz: 10 892 karakter
Elolvasva: 1 438 alkalommal
Biztos vagyok benne, hogy közületek sokan járnak a Margit – Szigetre. Valamikor én is rendszeres látogató voltam, általában reggelente, futni pár kört, vagy csak sétálni egyet barátokkal, barátnőkkel. Pár évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy szakítottunk barátnőmmel, nem tudtam magammal mit kezdeni, keresetem a helyem a világban. Nappal, mint egy zombi tettem a dolgom, éjjelenként pedig vagy forgolódtam az ágyban, vagy nekiindultam a városnak és mászkáltam hajnalig. Hiányzott Móni, nem tudtam mit kezdeni nélküle.
Egyik éjjel, szokásos álmatlanságomban nekiindultam a városnak. Szinte fel sem néztem, csak menetem, amerre a lábam vitt. Nem tudom, mennyi idő telt el, egyszer csak a Margit – Szigeten találtam magam, azon a kis úton, ahol sokat sétáltunk. Mónival négy évet voltunk együtt, együtt laktunk, aztán úgy döntött, hogy egyik ismerőse a munkahelyéről stabilabb életkörülményeket tud biztosítani neki, így otthagyott. Ahogy ott sétáltam végig a kis úton, eszembe jutott, hogy egy közeli padnál, nem bírtunk magunkkal és ott keféltünk egy hatalmasat. A pad egy bokor teljes takarásában volt egy lépcső alján, és egyenesen az elfolyó Dunára nézett. Gondoltam, ha már itt vagyok, lemegyek és leülök egy kicsit. Ahogy közeledtem, egyre több emlék jutott eszembe együttléteinkről, amitől kezdett a farkam keményedni. Mire odaértem, már kőkeményen álltam. Gondoltam lemegyek, leülök és kiverem, már csak a régi idők emlékére. Ahogy mentem lefelé a lépcsőn, látom, hogy a pad foglalt. Kicsit csalódott lettem, hogy nem tudok recskázni egy nagyot, de majd máshol. Abban a pillanatban, hogy megfordultam, valaki utánam szólt.
– Hé! Ne menj el. Gyere ide nyugodtan.
Fiatal srác hangja volt, gondoltam, miért ne. Maximum lesz társaságom búskomorságomban. Odamentem hozzá, egy fiatal, 18 körüli srác volt. Szókés haj, vékony, magas testalkat. Egyedül volt, mint mondta, randit beszélt meg egy lánnyal a Nyugatiba, de nem jött el, nem is írt rá, hogy mi van, nem hívta fel. Felültették szegényt. Kicsit elkenődött, kijött ide pár órája, azóta itt van. Elmondta, hogy Zolinak hívják, a közelben lakik, tizennyolc éves múlt.
, amit el is fogadtam, aztán elmeséltem az én történetemet Móniról, rólam, arról, hogy éjjel kóborlok, nem találom a helyem.
– Legalább neked volt nőd. Nekem semmi.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.2 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2014. április 3. 05:26
#8
Nem tetszik
1
a
A57L
2014. február 15. 04:51
#7
Elmegy.
1
g
gaborthefirst
2013. április 23. 16:42
#6
értem hogy mit akartál, de éppen ez a baj is, hogy néha gondolkodni kell azon, hogy akkor most mi van? Ez hogy van? Kicsit kesze-kusza, és valószerűtlen: sörözgetnek, dumálnak együttérzően, sajnálják magukat, de persze még mindíg áll a cerka ... nem hiszem. Szerelmi bánat közepén, álló fasszal persze, megkíván egy férfit. Aha. Még el nem felejtem nagyon tetszik a szóhasználatod és a stílusod, csakhát a sztori lehetne átgondoltabb, kidolgozottabb és akkor nem szédülnék...
A hetero-szex leírása jól sikerült, már kicsit jobban vagyok.
Tedd meg ne ábrándozz, és akkor ráadásul élvezhető lesz az írásod, mert akkor jól le is tudnád írni. 😉
Az elképzelés jó, a kivitelezés pocsék...
1
Partysun
2013. április 23. 13:21
#5
Igen meglepődtem, mikor reggel itt láttam ezt az írást. Nem azért, mert mégis kikerült, hanem azért mert valójában a legelső feltöltött történet volt. Aztán idővel már-már el is felejtettem, hogy feltöltöttem, sőt kicsit reméltem is, hogy nem.
1
genius33
2013. április 23. 10:00
#4
Hát elég ergya 😀
1
R
Rinaldo
2013. április 23. 07:17
#3
Ha nincs ló jó a szamár is.
1
author04
2013. április 23. 00:41
#2
Kedves Partysun!
Nem szavazok, mert jó szerzőnek tartalak, de a véleményemet elmondom, mert jó szerzőnek tartalak. Nem a te műfajod. Neked a Hódítás, meg a Rövid nyaralás áll jól. De az piszkosul.
1
T
Törté-Net
2013. április 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1