A+ A-

Férfi magány

Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már- már úgy érezte mindjárt merevedése lesz.
Hosszú út vezetett idáig, míg újra valóság lett egy fehér női váll érintése, a női bőr illata, a csókok feszítő hiánya sok szenvedést okozott, sok elutasításban volt része.
Míg haladt a villamos megállóról, megállóra volt ideje végig gondolni az egész életét, kapcsolatát feleségével, lányával és az új párjával, szeretőjével, kedvesével, nem is tudta hirtelen, hogy nevezze magában Őt.
Magánya igazából akkor kezdődött, mikor nem tudott két nő között dönteni a katonaság után. A szerelem akkor jött, mikor a másik lány már otthon várt rá. Egyik oldalt jött a szerelem, másik oldalon az anyagi biztonság. Nem az anyagiak miatt, akkor úgy érezte, nem azért, de utóbbi mellett döntött.
Eleinte elhitte, hogy szerelmes, fiatalon - 21 évesen - még nem tűnt fel, hogy a szexszel fűtött órák mögött nincs ott az összhang, ami jó esetben, egyszerre meríti a szenvedély tengerébe a párokat.
Mindig is a teltebb nők izgatták fel fantáziáját, testét. Egy telt női válltól minden kémiai folyamat maximális fokon kezdett el benne égni. Az évek során ezt az érzést keverte össze a szerelemmel.
Sokáig elég volt a szeretkezés a feleségével, naponta, hetente, majd egyre ritkábban érezte ezt a gyönyört...most visszagondolva, talán még az is elég lett volna, ha ez marad, ha csak a ritka szex, érzelem nélkül. Éveken át reménykedett, ha megkapná a testi gyönyört, amire egy férfinak szüksége van, elnyomná magában a lelki-érzelmi ürességet. Képes lenne kompromisszumot kötni. Szexért cserébe odaadná a lelkét.
Ez azonban mind kevésnek bizonyult, mert az elhidegülés egyre mélyebben ásta bele magát házasságába. 35 éves korára odáig jutott, hogy a maszturbálás minden napos volt, sőt, ha tehette, naponta többször is elvonult a fürdőszobába. Ettől a tevékenységtől már lassan függő lett, de a pillanatnyi remegő orgazmus mély üresség érzettel járt. Ez az üresség egy idő után nagyon taszította.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 10. 5. szerda 06:31
Közepes!
#8 zsuzsika 2015. 11. 19. csütörtök 10:19
Nem rossz.
#7 v-ir-a 2013. 04. 23. kedd 21:29
ha így élnek, miért nem válnak el....ez egyik félnek sem jó:-(
meg kell adni a másiknak is az esélyt a boldogságra
ha a pasinak sikerült megtalálni, miből gondolja , h a nőnek nem sikerült
kicsit önzőnek érzem ezt a Mikit smile és ezért nem is szimpi nyes
#6 gaborthefirst 2013. 04. 23. kedd 16:19
Ez nagyon gyenge. Nem olvastam végig, annyira rossz. Képzelgésnek is szánalmas. Szar.
#5 sztbali 2013. 04. 23. kedd 15:24
Szép munka.
#4 genius33 2013. 04. 23. kedd 09:57
Szuper smile
#3 Rinaldo 2013. 04. 23. kedd 07:07
Megkapta amit akart.
#2 papi 2013. 04. 23. kedd 05:13
Ügyesen irsz
#1 Törté-Net 2013. 04. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?