Szerszámos fészer 1. rész

Szavazás átlaga: 8.73 pont (120 szavazat)
Megjelenés: 2013. április 18.
Hossz: 7 823 karakter
Elolvasva: 10 447 alkalommal
A nevem Ádám, egy kis faluban éltünk a családommal, a Mátra lábánál. A vidéki lehetőségekhez képest egész jól álltam a lányoknál és mivel elég korán érő srác voltam időm nagy részét az újabb lehetőségek befűzésével töltöttem. Az akciók azonban tizenöt éves korom miatt általában kimerültek egy – két vad csókcsatában és egy kis tapizásban, amit persze otthon vad maszti követett, valamelyik otthon őrzött szex magazinra. Az én generációm még a szabadban nevelkedett, nem volt otthon internet, így az egyetlen szex forrás az öregemtől elcsórt német filmek és lapok voltak. Talán innen ered az a mai napig tartó vonzalom az érett természetes szőrzetű hölgyek iránt ami akkor is feltört bennem mikor megláttam azt a gyenge minőségű zuhanyzós képet a szomszéd nőről.
Ági néni a szomszéd házikó takaros anyukája, nem volt az a klasszikus szépség, sőt korábban nem is szívleltem, mert a fiával Tomival osztálytársak voltunk és állandó összehasonlítási pontként használt, de ha úgy alakult a kerti munka, szívesen gyönyörködtem a bikini felsőrés szorításában ringó cicikben.
A két család hétvégén gyakran ült a tűz köré egy kis szalonnasütésre és csurdításra, a felnőttek iszogattak, mi fiúk tüzeskedtünk és hallgatóztunk, mert a
s
alf
ör
alf
ök
és felesek hatására az öregfiúk szívesen dicsekedtek szaftos hálószoba történeteket. Akkoriban kezdtek bejönni a fényképezős színes kijelzős telefonok, Zolinak(Ági férje) is volt egy vadi új Nokia 3200. Annyira féltette, hogy rá sem nézhettünk de elkövetett egy hibát és az asztalon hagyta őrizetlenül. Nekem sem kellett több, egy ügyes csellel két pohár közé fogtam egy szalvétával és irány a szobám. Miután kipróbáltam az összes játékot és végignyomkodtam minden alkalmazást, figyelmem a kamerára irányult. Nagyon kis alap VGA kamera volt, de ez akkor maga volt a csúcs! Készítettem pár képet és elkerülendő a lebukást kitöröltem a művészi fotókat, amikor megpillantottam a galéria következő elemét. A szám tátva maradt, végigfutott rajtam a remegés és ezzel egy ütemben hatalmas erekcióm lett. A képen Ági néni pózolt a fürdőszobájukban teljesen pucéran. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus testet rejt az otthoni bő felső. Nem túl nagy, de hegyes és előreálló melleket, nagy sötét bimbóudvart, lapos hasat és dús fekete punci szőrt láttam a kijelzőn. Gyönyörű volt, mintha egy német pornósztár lett volna a képen. Nem bírtam magammal, telefonnal a zsebemben, irány a wc – és azonnal hokizni kezdtem, szememet le nem véve a kijelzőről. Annyira fel voltam izgulva, hogy 5 – 6 rántás után rám tört az orgazmus és hatalmas mennyiségű spermát sikerült többé kevésbé a klotyóba lőnöm. Feltakarítottam magam után és még mindig remegve az izgalomtól visszacsempésztem a telefont.
Leültem a tűz mellé, szemben Ágival és teljesen másnak láttam mint eddig. Többet akartam, élőben akartam, érezni akartam. Ezt követően a szokásos reggeli és esti önkielégítéseim csak körülötte forogtak, elképzeltem mit tennék vele, hogyan simogatnám a melleit és nyalnám a bozontos puncit. Minden alkalommal percek alatt elsültem, de nekem ez már kevés volt. Látni akartam.
Elkezdtem Tomival, a szomszédi szintet haveri, baráti kapcsolatra emelni, így nem volt feltűnő ha napközben beugrok hozzájuk. Ági és anyám örültek, hogy jól elvagyunk, Tomi is örült, együtt lógtunk és beszélgettünk. Szépen óvatosan kérdezgettem, mindenről, de főleg az anyjáról. Ő pedig mesélt: Az anyjáék általában hetente 3 – 4X szeretkeztek, ezt onnan lehetett tudni, hogy ilyenkor becsukták a hálószoba ajtót és a nyögések is kihallatszódtak, de volt rá példa a zuhanyzóban is és a kis kerti fészerben!! Bingó!!! Számomra a fészer volt az érdekes, mert oda a mi szerszámosunkból nagyobb gond nélkül tudtam megfelelő kémlelő nyílást nyitni. A két épület szorosan egymás mellett ált, a mezsgyén egy közös fából készült fallal, nem volt más dolgom mint nem túl feltűnő helyeken lyukakat fúrnom. A terv jó volt, de rengeteg időt vett el az életemből.
Hosszú heteket töltöttem a fészer oldalában felállított sátorban izzadva, amit helyeztem el, hogy legyen alibim az ott tartózkodásra. Nyár, 40 fok, forróság, ott tartottam, hogy nem mertem elmozdulni a sátorból nehogy lekéssem az akciót. Damilból és egy karácsonyfa csengettyűből készítettem jelzőrendszert, biztosítva magam a fészer megfigyelésében. 15 – 20 vaklármán túl, ismét megszólalt a riasztóm! Sátorból ki, fészerbe lábujjhegyen be, már épp azt hittem megint nem lesz semmi mikor is huncut kuncogásra lettem figyelmes. Leemeltem a kémlelő nyílásom takarásául szolgáló locsolótalpat és átnéztem a lyukon. Odaát Ági és Zoli vadul csókolózott, kezeik egymás testén kalandoztak.
IIIIIGGGGEEEENNN!!! Végre! Lélegzet visszafojtva nyúltam a nadrágomba és halásztam elő éledező farkamat, majd ütemesen verni kezdtem.
Eközben a szomszédban Ági kibújt a kis lenge virágos nyári ruhából, ezzel felfedve gyönyörű hegyes melleit, és Zoli elé térdelt kiszabadítani meredező férfiasságát. Nagy meglepetésem a szomszédnak nem volt nagy farka, zsenge korom ellenére már most jóval imponálóbb méretekkel rendelkeztem, ennek ellenére Ági pornósztárokat megszégyenítő élvezettel szopta. Nyalogatta a kemény farok hegyét, másik kezével pedig a golyókat becézgette, majd beszívta az egészet. Olyan mélyre engedte a szájába, hogy az orra Zoli hasfalához nyomódott, közben végig felfelé nézett. A szomszéd arcára nem volt rálátásom, de remegő lábaiból arra következtettem, hogy biztosan élvezi a kényeztetést. Az asszony folytatta a szopást, de guggoló pózra váltott, és jobb kezével saját testét kényeztette, Zoli arcába mosolyogva. Félrehúzta a kis fehér tangát és dús szőrzetébe túrt. A látványtól majdnem elélveztem, minden erőmet össze kellett szednem, hogy ne spricceljek. Ági ujjai mélyen a puncijában matattak, mind a ketten nyögdécseltek, az én farkam is ütemesen csattogott a túloldalon, amikor hirtelen megálltak... ledermedtem... lebuktam... a szívem olyan hangosan vert mint egy dízelmotor... elállt a lélegzetem...
– Á semmi, csak elzsibbadtam. – jött a válasz a szomszédból.
– Gyere, most már hagy dugjalak meg hátulról! – motozás és helyezkedés hallatszott. Átnéztem, de kiestek a látókörömből, átléptem egy másik lyukhoz, a munka asztal alatt és fölött is fúrtam egyet – egyet, az alsót fedtem fel először. Fantasztikus volt a látvány, az asztalon könyöklő nőt hátulról dugta, keményen, a pinából kisikló farok fényes kéj levet hagyott a pamacson és vissza. Cuppogott, a kemény baszástól, isteni volt, látnom kellett az arcát is dugás közben. Kihúztam a felső dugót is a lyukból, a csattogással párhuzamosan előre hátra ringó csöcsök látványa fogadott. A nyögések egyre gyorsultak, a zihálás felerősödött és én is egyre hevesebben ráztam a faszom. Egyszerre élveztünk el, nem bírtam magamban tartani a mindent elsöprő orgazmus hangjait, felnyögtem. Azóta sem volt még annyira intenzív orgazmusom mint akkor, időbe tellett összekapni magam, csoszogást halottam, Zoli papucsa volt, elmentek. Átnéztem a lyukon tiszta-e a levegő, a szívem is megállt egy pilla mikor Ági nézett velem
f
alf
ar
alf
ka
alf
s
szemet. Felrántottam a nadrágom és berohantam a házba.
Ha gondoljátok folytathatom, a helyesírás nem az erősségem, de szerintem élvezhető,
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.73 pont (120 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. október 11. 01:29
#21
Rövid, de nagyon jó történet!
1
Ulysses
2017. április 2. 16:35
#20
Jó kis tinitörténet. Kicsit rövid, de kezdésnek egyáltalán nem rossz.
1
a
A57L
2015. július 1. 04:16
#18
Nem lett rossz.
1
zsuzsika
2013. július 13. 18:34
#17
Nekem tetszett.
1
l
listike
2013. május 20. 12:26
#16
Csak így tovább 10pont.
1
B
Bikmakkocska
2013. május 3. 17:05
#15
Eszméletlenül jó!
1
jellygum
2013. április 22. 15:45
#14
Mindenkinek köszönöm a pozitív hozzászólásokat, jól esett a bátorítás, elkészült a folytatás,feltöltöttem, idő kérdése és olvasható. Remélem a másod felvonás is tetszeni fog. 😉
1
z
zsoca1015
2013. április 21. 07:54
#13
Jöhet a folytatás
1
h
hairy_pussy
2013. április 19. 06:19
#12
Mindenképpen kell a folytatás
1
Yankie
2013. április 19. 00:24
#11
mindenképpen folytasd! A helyesírás ellenőrző nagy segítség lehet, ha bizonytalan vagy! 😉 használj openoffice-t! ingyenes szövegszerkesztő
1
s
sipospista
2013. április 18. 16:45
#10
nem rosz sztori folytatást..
1
sztbali
2013. április 18. 15:18
#9
Kell az a folytatás, mert ez így nincs befejezve.
1
zsuzsika
2013. április 18. 08:55
#8
Jöhet a folytatás.
1
author04
2013. április 18. 08:48
#7
Nagyon kedves, tipikus kamasztörténet, folytatást kíván. Idővel letisztul a stílusod és egy kis odafigyeléssel a helyesírásod is, ez csak rajtad múlik, indításként egy biztató 10-es!
1
p
papi
2013. április 18. 08:24
#6
Ez így nincs befejezve, kell a folytatás
1
gyuri0926
2013. április 18. 07:59
#5
Remélem megbasztad Ágit , írd le.
1
genius33
2013. április 18. 07:17
#4
Jöhet a folytatás 🙂
1
R
Rinaldo
2013. április 18. 06:47
#3
Jöhet a folytatás.
1
t
tiborg
2013. április 18. 01:49
#2
Ne idegeskedj a helyesiras miatt. A sztori O.K.
1