A+ A-

Úton a börtönből

Egy fiatalember egymagában ült a vonat hátsó kabinjában. Kitekintett az ablakon. Alig múlt húsz éves, csinos, finom arcvonású fiú volt. Egy nő lépett be a kabinba és ült le a vele szemben lévő ülésre. Miután kedvesen elbeszélgettek a meleg tavaszias időről, a fiú váratlanul így szólt:
- Két évig börtönben voltam. Ezen a héten szabadultam, éppen úton vagyok hazafelé.
Áradt a szó belőle, miközben mesélte, hogy egy szegény, de becsületes családban nőtt fel, és az a bűntett, amit elkövetett mekkora szégyent és fájdalmat okozott szeretteinek, akikről a két év alatt semmi hírt nem kapott. Tudta, hogy szülei túl szegények ahhoz, hogy vállalják az utat és meglátogassák őt a börtönben, és azt is tudta, hogy túl tudattalannak érzik magukat ahhoz, hogy levelet írjanak neki. Mivel választ nem kapott, ő a maga részéről nem írt nekik többet.
A nő érdeklődve hallgatta a történetet, bár kezdetben tolakodónak érezte a fiút és hallva, hogy börtönben ült, tartott is tőle. A fiú nagyon sokat beszélt, dőlt belőle a szó, de ez a szomorú történet annyira magával ragadta nőt, hogy az idő múlásával a külvilágra sem figyelt, elkalandoztak a gondolatai, beleélte magát a történetbe.
- Szóval miután kiengedtek, felszálltam az első vonatra. Elnézést, itt van még?
- Hogy? Leszállóhoz értünk? - eszmélt nő, mintha álomból ébresztették volna.
- Nem, dehogy, csak elkalandozott és így minek meséljek tovább?
- Jaj, elnézést, egy picit tényleg, csak annyira szép és egyben szomorú történt volt.
A fiú elégedetten dőlt hátra az ülésen, tudta, hogy elérte a célját, a történet igaz sem volt, csupán a nő bizalmát akarta elnyerni. Tette ezt egy nagyon egyszerű és hétköznapi oknál fogva, most szabadult a börtönből, pénze nem volt, viszont mellette ült egy gyönyörű nő, akinek tervei szerint fizetnie sem kell majd a „szolgálataiért”.
Egy darabig még folyt a beszélgetés, a nő egyre felszabadultabb lett, már szinte folyamatosan nevetett, a férfi által kitalált vicces történetek hallatán, mit sem is sejtve, hogy mi ezzel a férfi valódi célja.
Már beesteledett mire a beszélgetés végére értek. A nő ásított és fáradtan dőlt hátra, ezzel is jelezvén, hogy teljesen kimerült a kötelező, kislányos vihogástól.
Igen, jól gondolja a kedves olvasó, a nőnek már csak ezen a jóképű fiatalemberen járt az esze, nem is figyelve, hogy éppen min nevet, de a férfival ellentétben neki az álmodozáson túl semmi célja sem volt. Oldalra fordult az ülésen és aludni készült, rövidesen el is aludt.
A fiú is lehunyta a szemét, de ő nem aludt, szeme résnyire nyitva volt, nézett figyelmesen, mérlegelőn. Azon gondolkodott, hogy jelen helyzetben mennyit engedhet meg magának, gondolva egyet óvatosan átült a nő mellé, aki ez alatt mélyen aludt. A fiút elvarázsolta a nő illata, felé fordult és mélyen magába szívta, a farka kemény lett és a farmernadrágban egyre jobban kezdte kényelmetlenül érezni magát. Egy pillanatra felsajdult benne az érzés, milyen jó lenne megérinteni, élvezni a finom női testet, de tudta, hogy még nem szabad, egyelőre csak gyönyörködött a női testben, amilyet régen érzett ilyen közel magához.
A szeme a nő combjára tévedt, a szoknya alatt a lába szinte teljesen meztelen volt, nem volt rajta harisnya és a hosszú kabát alatt egy térdig érő, szinte átlátszó szoknya volt. A fiú nem bírta tovább és végigsimított a nő combján, a szoknyát egészen az apró bugyijáig feltolva.
A nő a hideg érintéstől felriadt, kinyitotta a szemét, de mivel nem mozdult, és a fiú éppen a combjaival volt elfoglalva, így az nem vett észre semmit. A nő lepillantott a fiú kezére, hosszú, finom ujjai voltak, kissé inas, de szép férfikéz, feljebb karkötő. Elvezte a fiú ténykedését, ezért kényelmesebben elhelyezkedett az ülésben, szemeit lehunyta.
A fiú ügyelve arra, hogy ténykedése észrevétlen maradjon, finoman megfogta a nő melleit, amik a vékony blúz alatt, szinte kérlelték az érintést. A nő egyre nehezebben, de továbbra is alvást színlelt.
A fiú keze lassan siklott a nő combján, égészen fel a bugyijáig, megérezve a nő forró ágyékát, egy pillanatra megmerevedett, már rég érzett ilyet, kiélvezte a pillanatot. Finoman simogatni kezdte a bugyiját, ami meglepetésére, szinte azonnal átnedvesedett, felnézett, de úgy tűnt, a nő még mindig alszik.
A nő halkan sóhajtozni kezdett, a csípője le-föl járt, már nem is gondolt rá, hogy a fiúnak ez már feltűnhetett. Egyszer csak megérzi a fiú leheletét a fülénél.
- Vesd le a kabátod! - suttogja a fiú, kis remegéssel a hangjában.
A nő nyel egy hatalmasat, és megriad, észrevették..., a fiú persze elégedetten mosolyog.
- Vedd le a kabátod! - ismételte a fiú, már határozottabban.
A nő kissé zavartan, de teljesítette.
A fiú folytatta korábbi tevékenységét és már határozottabban és gyorsabban simogatta a duzzadó, forró, nedves puncit, begörbített mutatóujjával le s föl, végig a vágatban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2018. 01. 31. szerda 04:34
Ez egy átlagos történet.
#11 feherfabia 2015. 08. 29. szombat 07:00
Közepes!
#10 papi 2014. 04. 7. hétfő 04:56
Nem rossz
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:00
Íme, egy tisztességtelen esetek közül.
#8 obszidian 2013. 04. 17. szerda 19:40
Elmegy.
#7 sztbali 2013. 04. 15. hétfő 16:57
Jobb mint az átlagos.
#6 gyuri0926 2013. 04. 15. hétfő 11:16
Gratulálok
#5 hairy_pussy 2013. 04. 15. hétfő 07:44
nálam 10p
#4 Rinaldo 2013. 04. 15. hétfő 06:50
Hiszékeny nő megérdemelte a seggbe kúrást is.
#3 genius33 2013. 04. 15. hétfő 06:36
Szerintem egész jó lett.
#2 gaborthefirst 2013. 04. 15. hétfő 02:14
Ambivalens érzéseim vannak.
Az undor és a szánalom keveregnek most bennem. Kösszépen :-(
Hát nem bírtam végigolvasni, ez nagyon rossz. Szinte hallottam, ahogy közben pusztulnak az agysejtjeim ... kíváncsi volnék mikor voltál utoljára nővel? Egyáltalán voltál már?!
:-s
#1 Törté-Net 2013. 04. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?