A+ A-

Leszbikus Társkereső

Elgondolkodva néztem ki a kávézó ablakán, az utcán megannyi ember sétált, élvezve a koranyári időt. Lenéztem a kávémra, amit remegő kezemmel kevergettem, s a páni félelem elemi erővel tört rám. Mégis mi a fészkes fenét keresek én itt? El sem hiszem, hogy belementem ebbe az elmebajba, hiszen én nem ilyen vagyok. Na de az elején kezdem, úgy talán érthetőbb lesz.
Egy hónapja kezdödött ez az egész, unatkoztam, és kíváncsisából felléptem arra a bizonyos oldalra. Na, jó kicsit több volt, mint kíváncsiság, mert tudni akartam,hogy milyen is egy leszbikus ismerkedő oldal. Miért? Mert igazából, mindig is érdekeltek a lányok, talán jobban is mint a fiúk, de soha nem volt bennem annyi mersz, hogy közelítsek is egy lány felé, úgy. Ezért beértem azzal amit kaptam, keserű tapasztalatokat, amiket egytől-egyig pasiktól kaptam. Egy idő után elegem lett a csalódásokból, nem törödtem a férfiakkal. A lányok iránti érdeklődésem viszont egyre nagyobb lett, amikor megláttam egy csinos lány, már nem irigykedve néztem egy szép dekoltázst, vagy épp egy formás combot, hanem vágyakozva, hogy bárcsak megéríthetném azt.
Tehát regisztráltam egy igencsak rám illő névvel, és elkezdetm adatlapokat böngészni, persze csak nézni, hiszen még így ismeretlenül is túl félénk voltam ahhoz, hogy bárkit is megszólítsak. Az oldalon nyilvános chat is volt, ahol igen csak érdekes beszélgetésfolyt, hamarosan már csak azt figyeltem - persze eszem ágában sem volt hozzászólni a témához -, de figyelni jó volt. Egy kis idő után a nevem mellett villogni kezdett egy kis boríték. Egy belső email volt, valaki írt nekem.
" Szia Shie! Én Blond vagyok, szívesen ismerkednék veled, ha szabad!"
Csak enyi állt a levélben, és én azonnal rákatintottam az adatlapjára, amiből sajnos nem sokat tudtam meg. A kép amit feltöltött magáról csak a kék szemeit mutatta, habár lehet, hogy nem is az ő szemei voltak, hiszen én is egy rajzfilmfigurát adtam meg avatarnak.
"Szia Blond! Lehet! :) "
Csak enyit válaszoltam neki, és remegő gyomorral vártam a válaszát, ami hamarosan meg is jött. Hajnali négyig leveleztünk egymással, holott nekem hétkor már előadásom volt. Álmos voltam egész nap, és csak Blond járt a fejemben. Majdnem mindent elmondott magáról, az igazi neve Anne volt, huszonhárom éves egyetemista lány.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2017. 03. 13. hétfő 13:07
Szuper sztori lett
#8 zsuzsika 2015. 01. 25. vasárnap 12:20
Sokaknak nem tetszik a helyesírás. Valóban a szövegszerkesztőben be lehetne kapcsolni a helyesírás ellenőrzőt.Ettől függetlenül nagyon jó kis történet volt.
#7 listike 2014. 12. 22. hétfő 17:03
Nagyon szép volt.
#6 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:05
Jó kis írás.
#5 Darius.Pretoryan 2013. 03. 29. péntek 14:50
tiborg ha ennyire szúrja a szemed a helyesírás, akkor a sztori-t így írd, vagy story-nak meg a két mondatban elkövetett egyéb hibákat is javíthatod, esetleg használj ékezeteket!
#4 tiborg 2013. 03. 29. péntek 08:08
Helyesiras......Erdekes sztory - kisse hig leves,remelem a huseteljobb minosegu lesz,ha lesz....remelem lesz,mert kivancsi vagyok meddig mesz el!!??
#3 Rinaldo 2013. 03. 29. péntek 07:49
A hoz képest,hogy leszbikus jó.
#2 pappamacii 2013. 03. 29. péntek 03:49
Jó történet, csak agyonvágja a sok elírás...
Miért nem futtatsz legalább egy helyesírás-ellenőrzőt?
Csak ezért nem 10...
#1 Törté-Net 2013. 03. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?