A+ A-

Szenvedély

Már három éve csak emlékekből táplálkozom, a csókok harmata, az ölelések melege lassan kezdenek megfakulni bennem. Esténként még mielőtt öntudatlan álomba menekülnék, fellapozom imádságos könyv gyanánt azt a percet, néhány órát, mikor vele voltam. Teljesen megbabonázott és teljesen magával ragadt a lénye, a szavai, a szeme, a teste, mikor orgazmusba rándult..öntudatlan élményt okoztunk egymásnak.
Férfi még így nem volt hatással nőre, mint ő rám. Szégyellem önmagamnak is bevallani, de nagy szerepet játszik az egészben a tiltott gyümölcs ténye.
Azóta is szinte minden nap látom és minden nap a szívem akar meghasadni, mert idegenként bánik velem, s nem jövök rá, miért?
Azért, mert benne is ugyanazok az érzések vannak, mint bennem, vagy azért, mert megbánta, amit tett?
Mégiscsak nős és pap. S én mindennél jobban vágyom utána, annak ellenére, hogy tudom, nem lenne szabad. Ez már nem feltétlen szerelem, már nem csak fizikai vágy, hanem őrjítő szenvedély. S ezt szeretném újra és újra átélni.
Miatta járok már templomba is, a hitem megváltozott, a hangjában ellenállhatatlan lágyságot érzek, azt remélem ő is küzd belül, de valamiért nem tesz sem ellene, sem érte semmit.
Néha odáig jutok, hogy átkozom a percet, mikor megengedtem magamnak azt a luxust, hogy elragadjon ez az őrjítő szenvedély, mikor felfedező útra engedtem kezeit testemen és megszületett ajkaink, testünk között a remegő orgazmus.
Ennél még az is jobb volt, míg csak vágyakoztam utána, míg nem ismertem a gyönyört, amivel megajándékozott, mert ez az állapot inkább szenvedés, mint szenvedély.
S most, balesetem utáni lábadozásomban ez az egész történet iszonyatos erővel tör rám, pedig már lassan kezdtem belenyugodni, hogy elveszítettem, soha nem ismétlődik meg mindaz, amit minden érzékemben kívánok: szeretkezni újra azzal a férfival, akihez őrjítő szenvedéllyel vonzódom.
Elég csak lehunynom a szemem, s magam előtt látom újra, látom a fényt a gesztenyebarna szemeiben, vékony ajkaiban megnyíló játékos mosolyt, amitől mindig kimegy a lábamból az életerő, gyomrom összerándul, akaratom ellenére nedves leszek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 10. 8. szerda 06:43
Szép írás.
#5 csaba1949 2013. 05. 17. péntek 09:49
lebilincselö a törénet
#4 v-ir-a 2013. 03. 28. csütörtök 22:47
nekem is tetszett.....
#3 author04 2013. 03. 28. csütörtök 08:22
Kellemes, könnyed történet, látszik, hogy nem okoz nehézséget a kulturált fogalmazás. Két megjegyzésem van. A tartalomról szólván: egy misét - bocsánat, nős pap esetében istentiszteletet, esetleg szent liturgiát - megért volna, hogy nem csak utalásszerűen jelzed, hanem (akár egy fejezetet is rászánva!)részletesen leírod a három év előtti egymásra találásotokat, ami azt a bizonyos őrjítő szenvedélyt felgyújtotta benned, így olvasóként jobban átéreztem volna csillapíthatatlan vágyadat. Formai megjegyzésem: elfojtja és nem elfolytja, félrehúzta és nem félre húzta (nem térfélről van szó!), továbbá indokolatlannak érzem a mondatonkénti tagolást, ez csak akkor célszerű, ha minden mondatnak külön hangsúlya van. Ezek az apróságok természetesen nem befolyásolják a történeted értékét, így tovább!
#2 Rinaldo 2013. 03. 28. csütörtök 06:59
Jó.
#1 Törté-Net 2013. 03. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?