A+ A-

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 2. rész

Néhány pillanat múlva már újra a széles franciaágyon feküdtünk egymás mellett meztelenül, a testünk összeért. Gabi bekapcsolta a videót, aztán eszébe juthatott valami, mert egy pillanat múlva megállította a kazettát, felugrott, a szekrényhez lépett, és egy marékra való tiszta törölközőt dobott az ágyra.
- Ne az ágyneműt kenjük össze - tette hozzá magyarázólag.
- Ha rajtam múlik, remélem, hogy mindegyikre szükség lesz - mondtam mélyen a szemébe nézve. Gabi elkomolyodva pillantott rám, majd lágyan elmosolyodott, de amikor újra elindította a videót, nehéz volt a lélegzete.
A filmen egy férfi műtermi fotókat készített egy nagyon fiatal, meztelen kamasz fiúról. A fiú egy keménykalapot tartott a kezében, különböző pózokba állt, a kalappal eltakarta az ágyékát, aztán elvette előle, a kezével felizgatta a farkát és ráakasztotta a kalapot, majd levette róla, a férfi meg folyamatosan fényképezett. Kellemesen meglepett, hogy a fiúnak semmivel nem volt nagyobb fütyköse, mint nekem, és amikor felállt, a vége erősen lefelé görbült, olyan volt, mint egy banán. A férfi most egészen közelről fényképezte a fiú ágyékát, aztán letette a gépet, kezébe vette a fiú merev farkát, és simogatni kezdte. A következő képen a fiú a műterem sarkában lévő ágyon hevert, már a férfi is meztelen volt, a fiú mellett térdelt, és a kamasz szájába nyomkodta a farkát, mely olyan nagy és vastag volt, hogy a makkja is alig fért el benne, közben kezével egyfolytában a fiú farkát izgatta.
- Te jó ég, ez a srác hogy nem fullad meg? - kérdezte Gabi az izgalomtól már elnehezült lélegzettel.
- Biztos azon veszi a levegőt - válaszoltam, és éreztem, hogy a lábam között megmozdul az addig ernyedten pihenő fütykösöm.
A férfi most a fiú háta mögé feküdt, aki féloldalt fordult, az egyik lábát behajlítva felhúzta, a férfi pedig a kezével irányítva benyomta a fiú fenekébe a farkát, majd gyorsan, hevesen mozogni kezdett benne, aztán váltott a kép, a férfi már a négykézláb álló fiú széttárt combjai között térdelt, óriási karója pedig gépies pontossággal járt előre-hátra a fiú végbelében. Egészen közelről láthattuk, ahogy a hatalmas farok hátrasiklik, csaknem a makk pereméig, hogy aztán erőteljes lendülettel újra tövig hatoljon a fiú testébe, szinte pattanásig szétfeszítve a lyuk záróizmát, mely gyűrűként feszült az öklelő, vastag dorong köré.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 08:07
Szopás után jön a seggbe dugás,
#3 author04 2013. 03. 21. csütörtök 09:38
Köszönöm!
#2 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:07
Kellemes volt.
#1 Törté-Net 2013. 03. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?