A+ A-

Szaunában

Az elmúlt időszakban rászoktam a rendszeres szaunázásra. A lakhelyemhez közeli gyógyfürdőbe járok hetente úszni, ahol egy alakalommal összefutottam egy volt kollégámmal. Beszédbe elegyedtünk, majd mikor megemlítette, hogy a szaunába készül, mivel már én is többször gondoltam rá, hogy megnézem a helyet, így hát vele tartottam. A szauna maga egyébként a fürdő egyik külön álló részlege. A takaros kis helységben pihenő, egy infra valamint egy finn szauna került kialakításra, és ami igazán kellemessé teszi az egészet merülő medence is rendelkezésre áll. Ellentétben más helyekkel itt a fürdőruha viselése nem kötelező. Innentől kezdve rendszeres látogatója lettem. Egy jó ideje csak a délelőtti órákban járok ide, mivel ilyenkor általában nincs senki, vagy csak elvétve téved be egy-egy vendég.
Az egyik ilyen alkalommal is csak egyedül voltam. Épp a finnben tartózkodtam, amikor az ablakon keresztül észrevettem, hogy egy fürdőköntösbe burkolózó szőke hölgy érkezik. Először az arcát nem is láttam, majd mikor megfordult akkor lepődtem csak meg, hogy Tinka az egy régi ismerősöm. Lepakolt a pihenőszékem mellettire, majd ledobta a köntösét. Legnagyobb sajnálatomra bikini volt rajta. Hamar letusolt, majd belépett a szaunába és köszönt. A sejtelmes félhomály miatt azonban nem ismert meg, csak mikor viszonoztam a köszönését. Természetesen rögtön csevegni kezdtünk. Kiderült, hogy most van itt először, és nem igazán ismeri a szokásokat. Nagy vonalakban gyorsan elmondtam a legfontosabbakat és mintegy viccesen hozzátéve, mint ahogy látja a fürdőruha viselése egyáltalán nem kötelező. Egyébként menet közben úgy is tapasztalja majd, hogy a ruha nélkül sokkal kellemesebb és nem utolsó sorban előnyösebb is a benntartózkodás. Csak sejtelmesen mosolygott az elhangzottakon. Időközben a homokóra lejárt így én fogtam a lepedőmet, felálltam a helyemről. Láttam, hogy lopva alaposan végignézett rajtam. Gyors merülést követően elfoglaltam a helyemet a pihenőben. A lepedőt itt sem szoktam használni, szeretem mikor így száradok le. Közben nyílt az ajtó, Tinka is kijött, és lám már rajta sem volt bikini. Mosolyogva megjegyezte, nem akar a szokásoktól eltérni. Ledobta a lepedőjét és bikinijét, majd elindult a merülőbe.
A szép formás barna feneke nagyon elnyerte a tetszésemet, de amikor már a medencéből tartott kifelé mindem idegszálammal összpontosítani kellett, hogy természetesen viselkedjek, mert a látvány valami elkápráztató volt. Az egyenletesen barna bőrén a vízcseppek izgatóan cikáztak lefelé. A hideg víz hatására a mellbimbói szinte ágaskodtak, és az a férfiszemeket gyönyörködtető öle az igen. Teljesen le volt ápolva, csak egy vékony kis "leszállópálya" volt meghagyva. Egyszerűen imádon az ilyen punikat, le sem tudtam venni róla a tekintetemet. Ő megint csak mosolygott egyet, majd letelepedett mellém. Továbbra is csak kettesben lazítottunk közben jókat beszélgettünk. Kiderült, hogy hasonlóan hozzám ő is szeret nudizni, ha csak teheti odahaza a kertben meztelenül napozik. Rövidesen ismét a szauna felé vettük az irányt. Elhelyezkedtünk egymással szemben és ott folytattunk ahol korábban abbahagytuk. Egyszer csak tréfásan megjegyezte, hogy látta ám, amikor úgy alaposan szemügyre vettem. Én meg rögtön rávágtam nem is akartam titkolni, mert egyszerűen imádom az ilyen formás öleket. Innentől kezdve még fesztelenebb és egyre merészebb volt a folytatás. Egy öt perc után fogtam a mézet és elkezdtem bekenni magam, ugyan is jó hatással van a bőrre. Ezt egyébkén egy "öreg szaunástól" tanultam. Közben felajánlottam neki is, hogy nyugodtan kenje le magát ő is. Először vonakodott egy kicsit, de mikor a karján végig simogattam a mézes kezemmel, és egyáltalán nem ragadt tőle, ő is csatlakozott.
Közben felálltam az alsó padon, hogy végig tudjam kenni magam. Tinka élvezettel nézte, amikor a farkamra került a sor. Egy kicsit rá is játszottam, a bőrt egyszer-kétszer hátrahúzva a makkomon, hogy a méz "jótékony hatását" mindenhol kifejtse. Mivel szemben álltam vele a farkam majdnem egy magasságban volt az arcával. Lenézve örömmel tapasztaltam, hogy egyáltalán nem zavarja. Sőt! Igen csak élvezi a helyzetet. Eközben már ő is a formás combjainál tartott. Néha azonban azok a fürge ujjak egy kicsit elkalandoztak, majd egyre gyakrabban tették ezt. A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.
Tinka egyre szaporábban vette a levegőt. Rövidesen a mellbimbói már nem a "hideg víztől" emelkedtek ki, a barna udvarukból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 5. vasárnap 16:52
Közepes.
#6 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 08:14
Jó kis szaunnázás volt
#5 mif23 2013. 03. 24. vasárnap 11:05
Kíválóan megfogalmazott izléses történet. Nagyon tetszett!
#4 v-ir-a 2013. 03. 21. csütörtök 23:42
én is szeretek szaunázni, de sajna nekem nics ilyen élményem smile
#3 author04 2013. 03. 21. csütörtök 09:36
Ízlésesen megírt, jó történet. Gratulálok.
#2 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:06
Nemrossz. smile
#1 Törté-Net 2013. 03. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?