A+ A-

Hogyan lettem hivatásos 4. rész - Mindennek meg kell fizetni az árát

Elég nehézkesen értem haza. Sajgott minden testrészem, zúgott a fejem és kalapált a szívem. Mikor otthon levetkőztem és bebújtam egy kád forró vízbe elsírtam magam. Nem tudom miért, de valahogy kitört belőlem minden. Végig gondolva az estét csak egyetlen dolgot bántam, hogy nem húzattam a pasikkal gumit. Az összes többit nagyon élveztem... és ez megriasztott. Egy mocskos kurvának éreztem magam, akit összetörtek, és utána újra összeraktak. Már nem voltam ugyanaz, mint tegnap. Három pasi baszta meg a pinám, a seggem és a szám és semmi szégyenérzet nem volt bennem, csak aggodalom, hogy mi van, ha összeszedtem valam betegséget.
A hétvége nyugodtan telt (érzéki álmok nélkül) és hétfőn felhívtam a nőgyógyászomat, hogy kérjek egy időpontot. Meg is adta, így kedden már fogadott. Magánpraxisára mentem, mert ott nem kellett várni. A magánrendelő egy park közepén álló kastély szerű épület egyik külön szárnyában van. Kellemes váróval, napi kisműtéteket végezhető műtővel és két vizsgáló helyiséggel, nagy parkkal körülvéve.
A váróterem otthonos, barátságos és az asszisztens is kedves, mosolygós, szőke nő. Az orvosra várni kellett és mivel én voltam az utolsó beteg az napra, az asszisztens megkérdezte, hogy hozhat-e egy teát. Mivel elég ideges voltam elfogadtam, mert avval is telt az idő. Mikor megkérdezte, hogy miért is vagyok itt (az éves szűrővizsgálatom 2 hónappal előtte volt), nem akartam elmondani, de addig erősködött és hivatkozott a titoktartási kötelezettségére, hogy elmeséltem neki. Persze nem mindent, de a nagyját. Azt, hogy hogyan kerültem olyan helyzetbe, hogy három pasival szexeltem gumi nélkül, nem mondtam el, csak a többit, azt sem részletesen.
Először kicsit meghökkenve nézett rám, majd el kezdett kérdezgetni. Én nem szívesen válaszoltam, de mikor elmesélte, hogy a férjével neki is bajai vannak, mert ritkán kefélnek és ő is vágyna egyszer már egy jó kielégülésre, kicsit megnyugodtam és néhány pikánsabb részletet is elárultam.
Aztán megérkezett az orvos, megvizsgált, kenetet, vért vett és közölte, hogy első ránézésre semmi baj, de várjuk meg az eredményeket, ami következő héten lesz meg. Viszont erősen ajánlotta, hogy a barátommal ne szexeljek addig, mert nem lehet tudni, hogy mi is van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 03. 22. szombat 07:42
Nem rossz
#6 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:19
Elég jó.
#5 Kerpeten 2013. 08. 23. péntek 22:57
Várom a folytatáást nyes
#4 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 12:23
Kellet neki pletykálkodni.
#3 genius33 2013. 03. 19. kedd 07:22
Kellemes smile
#2 hairy_pussy 2013. 03. 19. kedd 06:31
#1 Törté-Net 2013. 03. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?