A+ A-

Tengerparti fantázia

Fordítás
Eredeti történet
Ez egyetlen hang, mi hallható volt, az ahogyan a hullámok lágyan gördültek tova a tengerparton. A lány meztelenül feküdt a sima homokban, a forró délután nap gyöngyözo cseppekbe burkolta testét. Egyedült volt a parton, egyszer csak érzékien nyújtózott, majd felpattant. Lassan sétált a tenger felé, a forró homok kibuggyant lábujjai között. Aztán egy pillanat alatt eltunt, ahogy tovasiklott a tengerfelszín alatt. Lassú tempókkal kiúszott és csak hátára fordulva lebegtette magát a napsütésben.
Az óceán morajlását hallgatta, összhangban ringatózó testével. Lassan megérintette magát, az óceán nyugalmának rejtekében. Kezei látszólag mindenhol megérintették testét. Kebleit, punciját - aztán megállt, egy kissé nehéz volt így felszínen maradni.
Aztán meghallotta a mozgást a vízben, majd a férfi a hullámokból kiemelkedve egy csókkal rabul ejtette ajkait. Aztán lassan úszni kezdtek, egymásba kapaszkodva, meg - megállva közben egy - egy csókra, érintésre - megízlelni és érezni egymást. A víz hatalmas izgató közegében lassan elérték a part menti sekély vizeket, ahol a lány körül fogta lábával a férfi derekát és lassan nedves és csúszós barlangjába vezette annak meredezo rúdját. A pillanat tiszta gyönyörusége úrrá lett rajta s hátra vetett fejjel buggyant fel belole a kacagás - valahonnan mélyrol. Könnyedén siklottak a vízben, egyesült testtel, elveszve az idotlenségben.
Aztán elszakadt tole, felállt és a partig vezeto utat futva tette meg.. Ahogy test érintkezett a homokkal, az a testére tapadt, mindeközben tekintete a férfit követte, amint az kiemelkedett a vízbol. Kinyújtotta feléje kezét, hogy magához húzza ot. Megcsókolta, aztán gyengéden a földre nyomta, majd maga is melléje hanyatlott, kezével végigjárta annak minden porcikáját. Lassan megcsókolta, azt ajkait, a szemét - a nyakát. Csókok nyomait hagyva a nyakától végig a mellkasáig. Kinyújtott nyelvével köröket rajzolt a szemérmetlen mellbimbói köré. Erre a férfi hangosan és mélyrol felnyögött. Lágyan simogatni kezdte, érezve annak növekvo férfiasságát kezében. Mindenfelé elkalandozott kezével, a férfi mellén, hasán, fenekén, férfiasságán és heréin. Úgy tunt nem tud betelni vele. Lejjebb csúszott egy érzéki csókot lehelt vesszejének hegyére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2014. 01. 5. vasárnap 11:11
Egész jó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?