A+ A-

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 1. rész

A gimi harmadik osztályának befejezése után jóformán az egész nyarat Gabival, a legjobb haverommal lógtam végig. Nagyon örültünk a hirtelen ránk tört szabadságnak, mert már a tökünk is tele volt az egész évi kemény melóval, pedig alapjában véve szerettünk tanulni. Gabi is, én is évfolyamelsők voltunk, igazi riválisunk nem igazán akadt az osztályban, így leginkább csak egymás ellen hajtottunk, de ez a kettőnk közötti versengés soha nem kezdte ki a barátságunkat. A szünetben rengeteget buliztunk, ökörködtünk együtt, élveztük a gondtalan, tanulásmentes pihenőt, na meg csajoztunk is eleget, ám ez utóbbi - sajnos - csak annyiba merült ki, hogy strand, mozi, meg diszkó, egy kis smárolással meg tapizással díszítve, de semmi komolyabb. Már mindketten piszkosul untuk a szűz fiúk sanyarú életét - magyarán a hokizást -, de azok a csajok, akiket mi szerettünk volna hanyatt dönteni, simán elküldtek bennünket a jó büdös francba - ezek voltak a rohadt kurvák -, akik viszont tapadtak ránk, mint légy a papírra, azok sajnos az ágyba kicsi, bölcsőbe nagy kategóriába tartoztak - ezekkel meg nem lehetett mit kezdeni, így őket aztán mi koptattuk le. Ezért, ha egy kis örömöt akartunk szerezni magunknak, maradt a hagyományos kézimunka, ez legalább nem került pénzbe, és végkimerülésig ismételhető volt.
Egyik nap Gabi elújságolta, hogy az ősei hétvégére elutaznak, ezért úgy készüljek, hogy már péntek este náluk alszom és csak vasárnap estére megyek haza, kaja van bőven, piát meg veszünk, így egy klassz hétvégét tölthetünk szülői felügyelet nélkül. Mivel máskor is aludtam már náluk, gond nélkül így is lett, pénteken kora estig a strandon voltunk, hazafelé menet vettünk három napra elegendő piát, és amikor hazaértünk, már tényleg üresen várt a ház.
Gabival elkezdtünk konyakozni, amit aztán sörrel öblítettünk le. A nagy hőségben az ital hamar a fejünkbe szállt - egyébként sem voltunk valami nagy piások, a cigit meg aztán végképp ki nem állhattuk -, a nyelvünk már egy kissé nehezebben forgott, jó sok baromságot hordtunk össze, ezért aztán amikor csak egymásra néztünk, már attól is nagyokat röhögtünk, szóval irtó jól éreztük magunkat. Egy idő múlva Gabi kitalálta, hogy gyorsan zuhanyozzunk le, utána videózzunk, nézzünk bele a faterja féltve őrzött videókazettáiba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 author04 2013. 03. 17. vasárnap 12:54
Köszönöm mindkettőtöknek. Ha valaki a nyilvánosság elé tárja a művét, kötelessége fokozott gonddal ügyelni óriási kincsünk, a gyönyörű anyanyelvünk védelmére.
#11 NORBI60 2013. 03. 17. vasárnap 12:30
Jó történet!
#10 v-ir-a 2013. 03. 17. vasárnap 12:05
tetszett, nagyon jól fogalmazol...
#9 author04 2013. 03. 14. csütörtök 22:19
Tisztelt Szerkesztőség!
Számomra nagyon nehezen megemészthető vétséget követtem el, ezért is fordulok a nyilvánosság előtt Hozzátok, mert érzésem szerint az embernek emelt fővel kell vállalnia cselekedetei következményeit, még ha hibázott is. Arra kérlek Benneteket, hogy a közölt történeteimből töröljétek a saját szavazataimat, becstelenség volt a részemről, megérdemelném, hogy kizárjatok a további közlésből, de én szeretek tiszta lelkiismerettel élni és írni. Mentségemre szolgáljon - ha ez elfogadható magyarázat - hogy az első alkalommal csak a rendszer működését szerettem volna kipróbálni - más kérdés, hogy akkor miért nem más szerző művével tettem? - utána viszont a sértett hiúság és megbántottság (1-es, 2-es értékelés, holott tudom, hogy ennél sokkal többet ért!) vezetett a csalásra. Szégyellem magam, mert így saját elveimet tagadtam meg. Kérem, hogy töröljétek a saját szavazataimat, mert ha műveim színvonalával nem tudom kivívni olvasóim tetszését, akkor hiába szavazok akár 30 fiktív néven is, az csak önámítás. Más kérdés, hogy a nyilvánvalóan meglévő rosszindulatot (szisztematikus 1-es komment nélkül)nem tudom kezelni, de nem is akarom. Akinek tetszenek a történeteim, tiszta szívükből szavaznak. Még egyszer bocsánatot kérek, ettől kezdve csak a véleményükkel megtisztelő olvasóim megjegyzéseire válaszolok.
Ui.: Mivel nem emlékszem pontosan, hogy mikor szavaztam magamra, minden általam írt történethez hozzáillesztem ezt a közlést és elfogadom az olvasók megvető véleményét, még ha ezzel fel is kell vállalnom az esetleges további alacsonyabb tetszési mutatókat, mer'hát becsülete csak egy van az ember fiának, oszt' ha valaki egyszer elb@ssza a kalapácsnyelet, igen nehéz helyretenni a dolgokat.
#8 author04 2013. 03. 14. csütörtök 17:42
Köszönöm a szavazatotokat, alakul ez!
#7 author04 2013. 03. 13. szerda 18:10
Kedves Partysun!
Ne haragudj, hogy a megkérdezésed és beleegyezésed nélkül hivatkoztam Rád, illetve a részedre küldött üzenetemre XXIII.István "Veszprém" című novellájával kapcsolatban. Ha a szerzővel, vagy a megjegyzésemmel szemben bármilyen kifogásod van, ezennel megkövetlek és kérem a szerkesztőségtől a sor törlését. Kérlek, hogy megjegyzésedet ott tedd meg (XXIII.István Veszprém), és én a reagálásodnak megfelelően cselekszem.
#6 author04 2013. 03. 13. szerda 13:57
Köszönöm, most már hárman.
#5 genius33 2013. 03. 13. szerda 12:00
Egész jó lett smile aranyos.
#4 author04 2013. 03. 12. kedd 16:53
Kösz, akkor már ketten vagyunk!
#3 Partysun 2013. 03. 12. kedd 13:28
Nekem tetszett. Szeretem a történeteidet.
#2 author04 2013. 03. 12. kedd 05:22
Nem leptél meg kisköcsög, már vártam az 1-est.
#1 Törté-Net 2013. 03. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?