A+ A-

Anitával a fürdőben

Anitát látásból már régóta ismerem, azonban a köszönésen és a helyi kisboltban vásárlás közben váltott pár mondaton kívül eddig nem igazán kerültünk közelebbi kapcsolatba. Annyit egyébként tudtam róla, hogy mostanában nagyon sok a szabadideje, mivel nem dolgozik. A férje jövedelméből ugyan is vidáman megélnek.
Az egyik reggel ismét összefutottunk a boltban, ő előttem állt a pénztárnál, így amíg sorra kerültünk semmitmondó dolgokról kezdtünk beszélgetni. Fizetettünk és mivel mind a ketten gyalog voltunk együtt indultunk hazafelé. A kis sétánk során aztán egyre több dolgot tudtunk meg egymásról. Többek között azt is, hogy van egy közös ismerősünk Gabi, akivel egy időben rendszeresen együtt szaunáztam a közeli fürdőben. Kiderült, hogy egy jó párszor ő is csatlakozni akart hozzánk, de valami mindig közbe jött neki. Sajnálkozva hallgattam, amit egyébként látványosan a tudtára is hoztam. Ezen persze Ő egy jót nevetett. Egy pár perc után azonban újra szóba hozta a témát és rákérdezett, hogy mostanában is járok szaunázni. Miután tisztáztuk legnagyobb meglepetésemre megjegyezte, esetleg egyszer-kétszer szívesen csatlakozna hozzám. Hamar telefonszámot cseréltünk és megállapodtunk abban, hogy majd keressük egymást.
Az elkövetkező napokban valahogy mindig elkerültük egymást. Egy pár nap múlva azonban a telefonom kijelzőjén megjelent a neve. Röviden elmesélte, hogy merre járt az elmúlt időszakban, majd rákérdezett, hogy ráérek-e, mert az egész napja szabad, így ha nekem is alkalmas, akkor most elmehetnénk valahova lazítani egyet. Nem igazán terveztem arra a napra semmit így a legnagyobb örömmel csatlakoztam hozzá. Gyorsan összepakoltam a hátitáskámba a szaunázáshoz szükséges kellékeket, majd autóba ültem és elgurultam a házukig. Éppen akkor lépett ki a kapun, beszállt és már indultunk is. Úgy döntöttünk, hogy mivel az egész nap a rendelkezésünkre áll és ő is már többször járt ott, ismeri a szokásokat, ellátogatunk a közeli vas megyei fürdőbe. A bő félórás utazás alatt végig kellemesen társalogtunk. Gyors jegyváltás, átöltözés után irány a szauna sziget. Hétköznap és ráadásul kora délelőtt lévén rajtunk kívül csak az alkalmazott tartózkodott a pihenőtérben, ráadásul ahogy megkaptuk a lepedőinket ő is elhagyta azt, mert kint is ő ügyelt. Felmentünk az emeleti pihenőbe és kiválasztottunk egy nyugis helyet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 02. 29. hétfő 16:55
Nemrossz történet.
#7 listike 2014. 07. 25. péntek 13:32
Naagyon jó volt.
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:19
Na igen, pont ilyesmi történik a szaunában. Egyébként elég jó.
#5 v-ir-a 2013. 03. 8. péntek 22:15
én is szaunáztam hasonló helyen, de mézet nem találtam....és nagyon sokan voltunk smile
amúgy jó is történet
#4 sztbali 2013. 03. 8. péntek 17:41
Nagyon jó történet.
#3 genius33 2013. 03. 8. péntek 16:28
Szuper smile
#2 Rinaldo 2013. 03. 8. péntek 07:23
Teljesült a vágya jól meg kurta Anitát.
#1 Törté-Net 2013. 03. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?