A+ A-

A kéjencek 2. rész

A nagy szexcsata után sorban lezuhanyoztunk. Én voltam az utolsó, mire kiléptem a fürdőszobából a két férfi már a hálószobában a nagy ágyon elnyúlva várt. Az ágy mellett pezsgős üveg.
- Gyere feküdj ide közénk, az estének még soká lesz vége, igyunk egy kis pezsgőt és nézzük meg közben a felvételt. - szólt János.
Ezzel elinditotta a videot,és a nagy Tv - ben megjelent az éppen a puncimat nyalogató rész.
Hát érdekes volt igy visszanézni a felvételt, nem hagyott hidegen :), de két ujdonsült barátomat sem, mivel teljes átéléssel a képernyőre tapadtak.
Ahogy köztük feküdtem egyik kezem jobb oldalra, másik balra talált egy - egy meredező farkat. Simogattam, veregettem őket, közben én is a filmet néztem. Széthúzták lábaimat, és közben simogatták a puncim egyik a csiklómmal játszott, a másik a hüvelyem bejáratát simogatta.
Egyszer csak vége lett a filmnek, és mindketten felém fordultak.
- Ugye nem volt még elég? Azt akarod, hogy megint nagyon megbasszunk. Mostmár te vagy a mi közös kis kurvánk, akivel azt csinálunk, amit akarunk. - mondta János, és ráérősen elkezdte szopni az egyik mellem, közben keze a sikos - nedves puncimat izgatta, annyira lassan, mintha egy lassitott felvétel lenne. Eközben Józsi /a szomszéd/ feltérdelt és barátja ténykedését figyelve lassan húzgálta a bőrt hatalmas előremeredő farkán. Én egyre jobban beindultam, nyúltam mindkét faszért, és lassan keményen vertem őket. János is feltérdelt. Igy mindkettőt egyszerre tudtam elérni, ők pedig közben hol a melleimet gyúrták, hol a puncim ujjazták. Vertem a farkukat és vonaglottam a simogató kezeik alatt. Aztán ebben a helyzetben váltva elkezdtek szopatni, hol az egyik, hol a másik, közben egy párnát tettek a fejem alá, hogy jobban elérjem őket. Váltva hajoltak fölém, és járatták meg nagy farkukat a számban. Aztán János a számban maradt,Józsi pedig lábaim közé hasalt, és mostmár nagyon célratöröen elkezdett nyalni és ujjazni. János áttette a lábát a hasamon, nagy nyáltól csöpögő farkát a mellem közé szoritotta, és ott kezdett mozogni, lassan, ütemesen, előre - hátra, minden egyes lökésnél a makkját a számba tolva. Nagyon élveztem. Egyre sikosabb lettem. Józsi ujja már nagyon gyorsan csúszkált bennem, pillanatokon belül elélveztem. Ekkor János átengedte helyét Józsinak, aki ugyanúgy a melleim közé tette a farkát, és közben szoptam is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:38
Egész jó.
#4 genius33 2013. 03. 7. csütörtök 11:28
Hát egész jó végülis.
#3 Rinaldo 2013. 03. 7. csütörtök 07:57
Jól meg kurták.
#2 Pavlov 2013. 03. 7. csütörtök 06:16
Túl tömény és gyerekes megfogalmazású.
#1 Törté-Net 2013. 03. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?