A+ A-

Szülinap

Tavaly történet az alábbi eset. Az egész úgy kezdődött, hogy nejem születése napjára valami rendkívüli dolgot szerettem volna adni. A valami olyan dolgot ami a szexhez kapcsolódik. Sokat agyaltam. Végül egy korábbi szexuális álmodozásomat gondoltam megvalósítani olymódon, hogy az a nejemnek emlékezetes legyen.
Sexhirdetést adtam fel harmadik szereplő keresése tárgyában. Azaz igazság, hogy mindketten imájuk a szexuális játékokat és szívesen kipróbálunk mindent, amit lehet és hát egyre kevesebb új dolog jut már az eszünkbe. Már többször elfantáziáltunk, hogy két fiúval ki kéne próbálni a szeretkezés módját. És az is igaz, hogy engem mint a teremtés koronáját a természet nem áldott meg valami nagy méretekkel, csak az átlagossal. Nohát kerestem én harmadik partnert, de minden féleképp nagyszerszámmal rendelkezőt. Szóval, hogy ne húzzam a dolgot találtunk is egy igen tetemes méretekkel rendelkező barátot.
A farka legalább 25-28 cm volt. Egy megbeszélt időpontban és helyre (nyaralóban) elvonultunk a feleségemmel és vártuk a barátunkat. Persze előtte már együtt lezuhanyoztunk, és szerelmi előjátékba kezdtünk. Hamarosan megérkezett a barát. Úgy intéztem, hogy a nejem a szobában legyen, és ne találkozzanak. A fiú elment zuhanyozni, én bementem szobába a nejemhez. Gyengéden az ágyra fektettem. Mögé térdeltem és elkezdtem masszírozni. Óvatosan és különös tekintettel az erogén zónákra. Hamarosan éreztem a fokozódó izgalmi állapotát. Ekkor még inkább az erogén zónáit, sőt szinte csak azt simogattam. A combja belső felét és egyre többször a szemérem ajkait érintve izgattam. Egy idő utána a lábait óvatosan szétnyitotta és jelezte, hogy felkészült a csiklója a szerelmi izgatásra. Hát valóban mikor a kezemmel oda értem már nagyon nedves volt.
Ekkor az ujjammal behatoltam a szerelmi barlangjába és ott folytattam az izgatást. Rövidesen már két ujjal voltam benne. Ekkor hátra nyúlt és a fenekét finoman két kézzel két felé húzta. Ekkor egy harmadik ujjamat is kinyújtottam és óvatosan a fenekébe vezettem. Élvezve és izgatottan emelte le föl a csípőét. Ekkor a besötétített szobába bejött a barátunk. Feleségemet felállítottam úgy, hogy arca a fal felé legyen és enyhe terpesz állásba legyenek a lábai. Fiatal ember szerszámát a kezével felállította és óvatosan a nejem háta mögé állt. A meredező hatalmas szerszámját óvatosan csúsztatta a nejem lába közé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.96 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zoltan611230 2014. 05. 11. vasárnap 08:19
Jo
#6 sikamika 2013. 03. 12. kedd 19:31
há 1nek elmegy. . .
#5 sztbali 2013. 03. 6. szerda 19:47
A stíluson lehetne javítani , de nem annyira szörnyű.
#4 Bob__ 2013. 03. 6. szerda 09:32
Olyan mintha távirati stílusban lett volna megírva a történet. Nem csodálom, hogy az írója ismeretlen, és nem vállalta fel smile
#3 Rinaldo 2013. 03. 6. szerda 08:49
Szép szüli napi ájándék.
#2 genius33 2013. 03. 6. szerda 06:54
Elég rövid lett :(
#1 Törté-Net 2013. 03. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?