Testvérek között is 1. rész

Szavazás átlaga: 6.98 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2013. március 1.
Hossz: 7 357 karakter
Elolvasva: 2 267 alkalommal
Hazaértem suliból. Még csak délután két óra van. Apa, anya dolgozik, Zoli, a bátyám biztos még edzésen van. Ilyenkor késő délután szokott hazajönni, szóval még több órám van egyedül. Kata, a nővérem, már egyetemre jár Budapestre, ő biztos nincs itthon.
Bemegyek Zoli szobájába, előveszem a laptopját. Az övé sokkal gyorsabb, mint az én ősrégi PC-m, úgyhogy ha nincs itthon, szívesen használom. Ne kapcsolta ki teljesen, csak hibernálta, és az emailjéből se lépett ki. Csak egy kicsit szétnézek az emailjei között, vajon miről levelezik.
Az első pár levél semmi különös, hírlevelek. Aztán a csajától, Anditól egy levél. Nézzük csak! Nagyon tetszik a lány, Zoli nagyon jól választott! Biztos úszóedzésen találkoztak, mindketten úsznak. Zoli 16 éves, izmos, de nem kigyúrt, rövid fekete haj, széles váll, izmos has... irigylem is érte, ilyen szeretnék én is lenni, ha idősebb leszek. 13 évesen én focizom, nem panaszkodhatok, de van még mit behoznom Zolihoz képest... Andi pont Zolihoz való csaj: 15 éves, selymes, barna bőr, feszes cicik (sokszor nálunk nem is hord melltartót a póló alatt), és sosem láttam még ilyen jó segget!
Mindössze egy sor: "Nyami, ezek kurva jók lettek :P"
Mire írhatta ezt? Nézem tovább a korábbi levelezést, Zoli picasa címet küldött neki és egy úszótársának, Daninak. Lássuk, mi olyan jó...
Megnyitom az albumot, és az apró képeket kezdem böngészni. Az elején teljesen normális képek, Zoli és Andi egy szobában. Egy újságot olvasgatnak. Danit nem látom rajta, biztos ő fotózott. De mi lehetett ezeken a képeken olyan jó? Semmi különös nincs, egy újságot olvasnak, de azt még nem látom, hogy mit.
Kinagyítok egy-két képet, csak Andi felsője tűnik fel, hogy milyen szép dekoltázsa van. Pont úgy fekszik az egyiken, hogy szinte csak a bimbóját nem látom.
Nagyon nézik azt az újságot, és egyszer csak ráközelít a fotós: Zoli egyik pornómagazinja az! Kezd érdekes lenni... nem semmi gyűjteménye van magazinokból. Pár hónapja találtam meg, hihetetlen mennyiféle van! Életemben először úgy maszturbáltam, hogy az egyik magazinjában csak szép, izmos masztizó fiúk vannak, és én is megpróbáltam. Azóta szinte minden éjjel megmarkolom a dákóm...
A képek is kezdenek izgalmasak lenni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.98 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2022. március 14. 20:55
#10
Nincs folytatás? 
1
F
Fuck89
2013. március 25. 19:18
#9
Nekem tetszett 😉 🙂
1
N
NORBI60
2013. március 13. 15:58
#8
Nem rossz a történet egy-két nyelvhelyességi hibát leszámítva!!
1
b
boyka92
2013. március 2. 11:08
#7
én jót röhögtem az biztos
1
author04
2013. március 2. 08:10
#6
Kedves Dobszi!
Igazad van, "Ez után pedig hirtelen azt látom, hogy a fotós farka Zoli szájában!". Ez a mondat kerülte el a figyelmemet, ez érthetővé teszi a folytatást.
1
D
Dobszi
2013. március 1. 11:17
#5
Kedves author04!
Bár nekem se 10/10-es a story, véleményeddel nem tudok egyet érteni.
1.: Dani szerepe simán lejön, s ennél több szót ebben a részben nem is igenyel. Egy nagyon jó barát, akivel osztoznak az élvezetekben.
2.: Nem tudom, hogy sex közben készítettél-e már fotót, vagy videót, de gondolom pornót azért már láttál, mivel simán készíthető kép úgy hogy benne van a készítő alteste+a kefélő pár is. Szerintem ezt ott értetted félre, hogy :
"Aztán egyszer csak a fotós farka Andi szájában...". Itt csak a farkát írja!
A tesó reakciója se meglepő, hiszen a tesója éppen arra veri, hogy ő egy képen éppen a haverját szopja le, ergo tetszik neki. Ebből lejön, hogy mind a kettő homo kicsit 😀.
Javaslom legközelebb értelmezd is a dolgokat, mielőtt véleményt alkotsz valakinek.
Amúgy a történet kezdésnek jó, nálam 10/8, mivel kicsit rövid és elkapkodott a vége. Várom a folytatást.
1
R
Rinaldo
2013. március 1. 07:09
#4
Jobbat vártam.
1
author04
2013. március 1. 01:26
#2
Kedves Szerzőtársam!
Nyilván a fantáziád vezette az ujjaidat a billentyűkön, mert ez meglehetősen életszerűtlen történet, nem igazán logikus a felépítése sem (például Dani szerepe eléggé homályos a történetben, ám legyen, ő volt a fotós. De ha így van, már bocsánat, Téged idézlek: "Aztán egyszer csak a következő képen a fotós farka Andi szájában, közben Zoli még mindig benne!" De könyörgöm, akkor ki a fene csinálta a képet?). Történetesen nekem is van egy nálam négy évvel idősebb bátyám, de amennyire visszaemlékszem, ha kamasz fiú koromban rám nyitott, amikor magammal foglalkoztam - isten bizony, jó néhányszor előfordult! - akkor engem ezért nem buzizott le üvöltve, sőt! Lévén nagy nőpárti - csak három házasságon van túl - az viszont eszébe sem jutott volna, hogy rácuppanjon a makkomra! (Az viszont igaz, hogy ő mondta el nekem, hogy masztizás közben hogyan tudom késleltetni a magömlésemet, aminek igen nagy hasznát vettem a későbbi párkapcsolataimban!) Ennek megfelelően nekem sem fordult meg a fejemben, hogy a kezembe, és főleg a számba! vegyem a farkát, persze, azért megfelelően irigy voltam, mert az övé már sokkal nagyobb és férfiasabb volt az enyémnél.
Bocsáss meg, hogy őszinte szavaimmal esetleg megsértettem írói hiúságodat, soha, senkit nem áll szándékomban tudatosan megbántani, ezért inkább nem is szavazok. De ha a folytatás is ilyen, akkor inkább rá sem nyitok. Azért ne add fel, de nem ártana érlelgetni. Üdv.
1
T
Törté-Net
2013. március 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1