A+ A-

Párban

Vajh, a nők vágynak arra, hogy izgalmasan titokzatos élmény lepje meg őket?
Szerintem egészen biztosan!
Megpróbáltam egy nő fejével gondolkodni. Remélem, legalább egy picit sikerült...
Remegő kézzel nyúlok az utolsó ruhadarabomért. A többiek hangos ujjongással és tapssal biztatnak: - Vegyed le! Vegyed le! Vegyed le!
A négyesünkből már csak rajtam van meg az utolsó alsónemű darab. Mindenki meztelen, én is az leszek, ha megszabadulok e kis textildarabtól. Ha már dobni kell, mert ezt diktálják a játékszabályok, akkor dobom, de meg akarom adni a módját. Nem csak úgy, simán...
Izgatottan nézek körbe, balról pucéran feszítő férjem biztat mosolyogva, és szaporán kacsintgat, mint egy szemafor, jobb oldalamon Éva tapsol lelkesen, ő előttem vette le az apró kis bugyiját, arca kipirult, hát igen, egyikünk sem színjózan. Másképpen eszünkbe sem jutott volna üvegpörgetősdibe kezdeni.
Velem szemben ülő Szilveszteren, Éva férjén sincs semmi. Kíváncsian hajol előre, a kis üveg dohányzóasztalra rákönyököl, és izgatottságát palástolni sem próbálja. Tekintetével falja melleim látványát, de közben eltéved bugyim irányába is. Pattanásig fel vagyok ajzva. Izgalmamat elárulja a nedves folt, ami jól láthatón egyre terjed bugyimon. Szilveszter észreveszi a foltot, és akaratlanul megnyalja a szája szélét. Látom, eddig félárbocon merev farkának már nem tud, vagy nem is akar parancsolni, mert az teljes terjedelmében kőkeményre duzzad. Izgat a látványa. Jó érzés, hogy ilyen hatással vagyok rá.
Szilveszter és Éva korunk béli pár, sok mindenben hasonlók hozzánk, testalkat, életszemlélet, mentalítás, talán ezért is jutottunk el idáig. Tudtuk, hogy őket is érdekli a szex, a felszabadult erotikus játszadozás, sőt, sok minden más is...
Érzem, bizsereg a testem, puncim kívánja, hogy férfikéz simogassa, fürge nyelv kényeztesse, hogy egy kemény farok megtöltse.
Csípőm két oldalán becsúsztatom ujjaimat a csipke szegély alá, és popsi riszálás közben szép lassan lejjebb görgetem. Amint látható lesz a vénuszdombom, majd nagyajkaim is látni engedik magukat, hirtelen ötlettől vezérelve arrébb lépek az asztaltól, hátat fordítok az asztaltársaságnak, és előre hajolva, lassan, popsi riszálást folytatva tolom lefelé bugyimat a bokám irányába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:41
Elég jó.
#7 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:35
Tetszik
#6 sipospista 2013. 02. 24. vasárnap 12:43
nagyon szuper
#5 v-ir-a 2013. 02. 23. szombat 23:39
izgató
#4 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:32
Jóóóféleség smile
#3 Rinaldo 2013. 02. 22. péntek 10:59
Jól megkapták a bránert.
#2 Bikmakkocska 2013. 02. 22. péntek 09:06
Viszonylag jó rávezetés, utána túl tömény akció, csak egy picit egyedi a sztori.7.
#1 Törté-Net 2013. 02. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?