A+ A-

Egy üzletasszony naplója 20. rész

78. fejezet
A pincérnők
Melinda szinte naponta hívogatott, hogy van-e újabb munka. Erősen gondolkodtam azon, hogy esetleg elviszem a kedves barátnőmhöz Sue-hoz, illetve a szomszédjukhoz, aki amúgy mindig dugni akart, de nem tartottam elég kalandosnak ezt az ötletet. Aztán jött Sean hívása és egy csapásra megoldódott a további gyakorlás lehetősége Melinda számára.
Cindy legutóbbi szexpartiján - amin én nem vettem részt egyéb elfoglaltságaim miatt, csupán a múltkorin, amin összehozott a sors minket - Sean megismerkedett egy üzletemberrel, aki egy gyerekkori barátjának szervez éppen szülinapi partit. Kitalálta, hogy félmeztelen felszolgáló lányokkal tenné emlékezetessé az estét, de parti szervező cég ezt nem vállalta. Ekkor fordult Seanhoz, hogy segítsen neki. A feladat tiszta volt, egyszerű, az árban is gyorsan megállapodtunk, 30 dollár óránként és pincérnőként. Könnyen szerzett pénz. Sean megint Violetet akarta, bizonyára teljesen beleszeretett, és erre a feladatra én is megfelelőnek tartottam, viszont harmadiknak Melindát is javasoltam, mivel 50 fő körüli rendezvényről volt szó. Bárcsak minden üzleti tárgyalás és egyeztetés ilyen könnyen menne. 10 perc telefonálás után felhívtam Seant, hogy mehet a buli.
A rendezvény napján Melinda különösen ideges volt, elvégre ez volt az első alkalom, hogy nagyobb "nézősereg" előtt kellett feltárnia a bájait. Violet ezzel szemben csupa mosoly volt fülig ért a szája. Már a helyszínen voltunk, a szervező férfi irodájában, vele és Seannal beszélgettünk félrehúzódva. A parti szervező cég rengeteg italt, szendvicset, süteményt és egy tortát hozott, s az általuk biztosított két srác szorgalmasan készítette elő a buli e részét. Jó hír volt Melinda számára, hogy csak a torta átadásától kezdve kell mutogatni a melleket, addig lesz elég idő, hogy feloldódjon.
Nem sokkal később elkezdtek megérkezni a vendégek. Eleinte csak elvétve, majd a meghirdetett időponthoz közeledve egyre gyakrabban érkeztek az elegáns, az erős középosztályhoz tartozó húszas-harmincas-negyvenes párok, nők, férfiak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:10
Elég jó.
#4 Bikmakkocska 2013. 02. 22. péntek 09:52
Változatlanul gátlástalan.
#3 genius33 2013. 02. 19. kedd 12:58
Egész jó ez a rész is. smile
#2 Rinaldo 2013. 02. 19. kedd 08:30
Ez a kurva semmit nem változott.
#1 Törté-Net 2013. 02. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?