A+ A-

Érzéki masszírozás

Régóta tervezgettem, hogy elmegyek egy masszőrhöz, mert a munkám miatt sokat fájtak a vállaim, és a hátam. Úgy gondoltam a masszírozás segíthet enyhíteni a kellemetlen érzéseket.
Ismerőseim ajánlottak egy hölgyet, aki délutánonként maszekban vállal masszírozást. Felhívtam, időpontot egyeztettünk, és lementem hozzá. Zsuzsa kb. 40 éves hölgyemény volt, aranyosan, kedvesen fogadott, és jól meggyúrt, így megbeszéltük, hogy hetente egyszer megyek hozzá.
Már több mint egy hónapja heti szinten jártam hozzá, amikor elérkezett az a bizonyos heti masszírozás. Már nagyon vártam, hiszen amióta hozzá jártam teljesen ellazított - minden értelemben.
A szokásos módon kezdődött, alsónadrágban hasamra feküdtem, egy törülközőt rádobott a hátsomra, és elkezdett masszírozni, a vállaimat, a hátamat, ami nagyon jól esett.
Lassan a végéhez közeledett, amikor megkérdezte, hogy esetleg szeretnék-e másfajta ellazulást is?
Először nem értettem, és megkérdeztem hogyan gondolja?
Elmondta, hogy szimpatikus vagyok neki, és esetleg megmasszírozna a lábaim között is, sőt a szájával is besegítene, ha úgy gondolom, persze egy kis felárért. Mondta, hogy nem mindenki kap nála ilyen ajánlatot, sőt, én vagyok az első, akinél meg merte kérdezni.
Hmmm...biztos jó lehet, gondoltam, és úgy döntöttem,hogy miért is ne?
Megkért, hogy feküdjek a hátamra, ezután levette a fehér pólóját, és kibújt a szexi rövidnadrágjából is. Nagy, de picit logós mellei voltak, a fehér melltartóján szinte átlátszottak a nagy mellbimbói. Fehér bugyi volt rajta, szépen kidomborodott a szemérem dombja. Volt egy kis hasa, de nem volt vészes.
Az ágy mellé térdelt, és egy kis üvegből olajat öntött a mellkasomra, majd lassan elkezdte bedörzsölni a bőrömbe, finoman csinálta, közben pedig sejtelmesen mosolygott. Rövid idő után a hasamat, majd a combomat simogatta az olajos kezével, ekkor már éreztem, hogy a vér a fejemből egy másik testrészembe vándorol.
Látta, hogy a farkincám egyre jobban merevedik, és finoman a combomról az alsómra tette a kezét, majd az álló farkamat kezdte el simogatni, ami még jobban felizgatott. Egy kis ideig simogatott így, majd megfogta a boxeremet és lehúzta rólam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 01. 22. csütörtök 13:17
Ha szimpatikus neki,akkor miért kér érte pénzt?
#6 feherfabia 2014. 11. 12. szerda 11:50
9P
#5 Bikmakkocska 2013. 05. 6. hétfő 12:56
Szokványos.
#4 Rinaldo 2013. 02. 14. csütörtök 08:17
Jó kis maszirozás volt.
#3 herbee 2013. 02. 14. csütörtök 07:36
rendben vagyunk, megyek a masszőrhöz nyes
#2 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:16
Jó féle smile
#1 Törté-Net 2013. 02. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?