A+ A-

A kezdetek

Az egész történet már 1 éve történt. Az elozményekbol annyit tudni kell, hogy a lányt az Interneten át ismertem meg. De még csak nem is szokásos beszélgetés - fellángolás - találkozzunk szituációban. 1 éven át beszélgettünk órákat rendületlenül, na persze nem napi rendszerességgel, hanem heti 1 - 2 alkalom, sot voltak többször néhány hetes kihagyások is, mivel mindkettonknek volt saját magánélete. De elég sok mindent tudtam róla, sokat elmondott, de szexuális dolgokat soha nem hozott fel egyikünk sem. Teljesen plátói viszonyban, mint két régi barát beszéltünk egymással, hónapokon át, és merem azt mondani, sokszor még azt is hajlamos voltam elfelejteni, hogy nobol van. Természetileg meglepoen fiús és veszélyes a csaj, ezt kezdettol tudtam.
Aztán 1 év múlva rápriviztek: Van rajtad bugyi? Szuka!
Bemásolta nekem, mire én vigyorogva:
- Van rajtad bugyi?
- Van. Levegyem?
Továbbra is vigyorogva vágtam rá, Igen! Mire a válasz ez volt: Eddig nem voltál ilyen heves, Kedvesem. Tépd le inkább Te. Had recsegjen az anyag... Majd megcsörrent a telefon, o volt a túloldalon. Mély volt a hangja, kicsit rekedt és nagyon érzéki. Amiket beszélt, már nem az a régi ismeros volt, libaborös lettem a hangjától. Azt kérdezte:
- Vajon milyen lehet?
- Micsoda?
- A szög a nyelvedben... Ekkor esett le, ez a no játszik velem. De nem volt ellenemre, belementem a játékba. Majd elhangzott a mondat Szeretném, ha eljönnél. Magamon érzem a forró tenyered... mit fogsz tenni velem? Ennyi kellett. Ez már korántsem játék volt, engedelmesen beszéltem hozzá és beszéltettem. Elmondta, hogy apró háromszögre van borotválva, de a nagyajkak már kopaszok, és megkérdezte nem zavar - e, hogy 1 kicsit néha szúr. Mondanom sem kell, ekkor már az autóban ültem, hogy rajtaüssek a lányon. És csak kicsit voltam feldúlt. Tartottam tole, ha elottem áll majd és kiderül hogy játszott velem, megeroszakolom. Közben persze szorgalmasan beszéltettem, elmondattam vele, hol akarja hogy simogassam és dörzsöljem, hogyan nyalogassam... a hangja el - elcsuklott, majd hangosan aprókat nyögdécselt... és biztosan tudtam, nem játszik. Élveztem a hangját, kis sikolyait, a nadrágom majd szétdurrant, teljesen rágerjedtem 1 olyan nore, akit még sosem láttam, csak fényképrol.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 12. hétfő 06:26
Jó lett.
#3 papi 2013. 07. 17. szerda 05:14
NEM ROSSZ
#2 Pilot_ 2003. 07. 1. kedd 23:20
Igéretesen indul, jó és épp elég tömör a keret. A cselekmény szintúgy, a vége viszont úgy tűnt kicsit elkapkodott...kár érte. Igy csak 7-es.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?