A+ A-

Efeboszok a tóparton 1. rész

A part mellett hirtelen vidám kiáltozás és jókedvű nevetés zaja ütötte meg a fülemet, úgy tűnt, hogy fiatal srácok felszabadult zsivaját hallom, de a sűrű nádtól egyelőre még nem láthattam semmit. Közelebb érve észrevettem, hogy a vízpart a nádas karéjától övezve félkör alakban öbölszerűen kiszélesedik, onnan érkeznek a fiúhangok, ám az embermagasságúnál is nagyobbra nőtt növényzet mindent eltakart, így hiába igyekeztem, képtelen voltam felfedezni a hangok gazdáit. Elfogott a kíváncsiság, fel-alá járkáltam, míg végre hosszas keresgélés után egy alig észrevehető, keskeny ösvényt fedeztem fel az áthatolhatatlannak tűnő rengetegben, eddig már legalább négyszer-ötször is elsétáltam mellette, mégsem láttam meg, úgy megbújt a sűrű rejtekben. A borotvaéles leveleket kerülgetve beóvakodtam a nádas mélyébe, és a szűk ösvény végén egy kiszélesedő nyiladékot pillantottam meg, ahonnan a kis öböl egésze láthatóvá vált, itt a hangok is már egészen közelről hallatszottak. Sporttáskámat egy vízben álló, kiszáradt fa ágára akasztottam, és a nyiladék széléig húzódtam.
A sűrű nádas rejtekében aprócska félszigetként fövenyes terület emelkedett ki a tó vizéből, melyet a parttal ez a keskeny ösvény kötötte össze. A finom homokon színes plédek hevertek, rajtuk sebtében ledobált sporttáskák, ruhák és törölközők, az öbölben pedig három teljesen meztelen fiatal fiú hancúrozott önfeledten a combközépig érő vízben, játékosan birkóztak, összekapaszkodva a víz alá nyomták, szembefröcskölték egymást, közben nagyokat kacagtak. Aztán beljebb húzódtak, ahol már mellig ért a víz, itt ketten szembe fordultak, megfogták egymás kezét, harmadik társuk pedig a vállukra támaszkodva felkapaszkodott az összefogott alkarjukra, kiegyenesedve óvatosan felállt, az alul lévők nagyot lendítettek rajta, és a fiú szép ívű fejesugrással ért a vízbe. Persze a vízben állók időnként megtréfálták az éppen ugrani készülő társukat, az egyik karjukat váratlanul leengedve kibillentették az egyensúlyából, így a fiú hatalmas loccsanással tűnt el a tóban, és harsogó nevetés fogadta, amikor prüszkölve, vizet köpködve újra felbukkant. Amikor aztán megunták a játékot, úszni kezdtek, a tó közepéig egyenletes, erős karcsapásokkal szelték a hullámokat, majd a part felé fordulva versenytempóra váltottak; a győztes fiú fél testhosszal előzve meg társait elérte a sekélyebb részt, felállt, és kifelé indult. A többiek követték, mindhárman lihegve, fáradtan gázoltak a vízben, és egyenesen felém tartottak.
Csak most, ahogy a közelembe értek, láttam meg, hogy milyen fiatalok, olyan 15-16 éves forma kamasz fiúk voltak. Szép arcukon, nyúlánk, karcsú, izmos testükön vízcseppek csillogtak, és napbarnított bőrük azt is elárulta, hogy csak most kezdték el a meztelen fürdőzést, mert ágyékukon és keskeny, formás ülepük domborulatán világítóan fehér háromszögként rajzolódott ki a fürdőnadrág által takart terület, még nem vette fel a hasuk, hátuk és combjuk egészséges, egyenletesen barna színét.
A meztelen fiútestek látványa egészen lázba hozott. Zajtalanul visszaosontam az öreg fához, ledobtam magamról a pólómat, lábamról lerúgtam a papucsomat, levettem a sortomat, a táskámból elővettem a digitális fényképezőgépemet, majd újra közelebb lopóztam, gyorsan beleereszkedtem a vízbe, és a nád között óvatosan utat törve magamnak egészen a nádas széléig másztam. Összekuporodva állig a vízbe ültem, szinte csak karnyújtásnyira a leterített plédektől, reméltem, hogy fejem, és az aprócska fényképezőgépet tartó kezem a sűrű növényzet miatt észrevétlen marad, viszont én jól láthatok és hallhatok mindent. A fiúk közben elérték a kis félszigetet, gyorsan megtörölköztek, aztán leheveredtek a plédekre, én pedig végre közelről is alaposan szemügyre vehettem a meztelen kamaszokat.
Valóban gyönyörűek voltak. Nagyjából egyforma termetűek lehettek, izmos felsőtestük és karjuk rendszeres sportolásról tanúskodott. Víztől csapzott hajuk rövidre nyírott, az arcuk szabályos és feltűnően szép volt. Bőrük márványsima, csak ágyékukat ékesítette a szeméremszőrzet sötétlő koszorúja.
Egyiküket - a társai Tominak szólították - különösen vonzónak találtam.
A fiú bársonyos bőre a többiekénél sötétebb, szinte kreolosan barna volt. Hosszúkás, szép vonású, szabályos arcát erős szálú, tövig nyírott koromfekete haj keretezte, sűrű szemöldöke alól tengerkék szemek nevettek a világra, kissé duzzadt ajkai fölött fekete, selymes pihék sarjadtak. Széles vállai, izmos mellkasa, hosszú karjai már szinte férfias erőről tanúskodtak, a mellbimbói körül serkenő erőteljes szőrszálak is jelezték, hogy már kinőtt a gyermekkorból, de ezt, és fürtösen göndör, a napfényben kékesfeketén megcsillanó szeméremszőrzetét leszámítva a teste, keze és lába a másik két fiúéhoz hasonlóan még sima és teljesen szőrtelen volt. Keskeny csípője, hosszú, formás combjai, karcsú lábszára, finom vonalú lábfeje szinte lányossá tették a külsejét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 author04 2013. 03. 14. csütörtök 22:17
Tisztelt Szerkesztőség!
Számomra nagyon nehezen megemészthető vétséget követtem el, ezért is fordulok a nyilvánosság előtt Hozzátok, mert érzésem szerint az embernek emelt fővel kell vállalnia cselekedetei következményeit, még ha hibázott is. Arra kérlek Benneteket, hogy a közölt történeteimből töröljétek a saját szavazataimat, becstelenség volt a részemről, megérdemelném, hogy kizárjatok a további közlésből, de én szeretek tiszta lelkiismerettel élni és írni. Mentségemre szolgáljon - ha ez elfogadható magyarázat - hogy az első alkalommal csak a rendszer működését szerettem volna kipróbálni - más kérdés, hogy akkor miért nem más szerző művével tettem? - utána viszont a sértett hiúság és megbántottság (1-es, 2-es értékelés, holott tudom, hogy ennél sokkal többet ért!) vezetett a csalásra. Szégyellem magam, mert így saját elveimet tagadtam meg. Kérem, hogy töröljétek a saját szavazataimat, mert ha műveim színvonalával nem tudom kivívni olvasóim tetszését, akkor hiába szavazok akár 30 fiktív néven is, az csak önámítás. Más kérdés, hogy a nyilvánvalóan meglévő rosszindulatot (szisztematikus 1-es komment nélkül)nem tudom kezelni, de nem is akarom. Akinek tetszenek a történeteim, tiszta szívükből szavaznak. Még egyszer bocsánatot kérek, ettől kezdve csak a véleményükkel megtisztelő olvasóim megjegyzéseire válaszolok.
Ui.: Mivel nem emlékszem pontosan, hogy mikor szavaztam magamra, minden általam írt történethez hozzáillesztem ezt a közlést és elfogadom az olvasók megvető véleményét, még ha ezzel fel is kell vállalnom az esetleges további alacsonyabb tetszési mutatókat, mer'hát becsülete csak egy van az ember fiának, oszt' ha valaki egyszer elb@ssza a kalapácsnyelet, igen nehéz helyretenni a dolgokat.
#10 sipospista 2013. 02. 13. szerda 13:32
nem rosz folytatás
#9 author04 2013. 02. 12. kedd 22:51
Ne tekintsétek csillapíthatatlan grafomán hajlamaim megnyilvánulásának, hogy ennyiszer jelentkezem e rovatban, de úgy érzem hogy ha már valaki megtisztel azzal, hogy véleményét kifejti - akár pro, akár kontra - az írásomról, az udvariasság legelemibb szabályai szerint illik válaszolnom rá.
#8 author04 2013. 02. 12. kedd 13:12
Köszönettel vettem az érdeklődésedet, remélem, nem okoz csalódást a folytatás. A megjelenés időpontjáról nem én döntök.
#7 gabriel1981 2013. 02. 12. kedd 11:43
Érdeklődve várom a többi részt. smile
#6 author04 2013. 02. 12. kedd 10:25
Várd meg a folytatást, négy rész még hátra van. Sajnálom, de minden részbe - már csak dramaturgiai szempontól sem - nem lehet átlag 2000 ejakulációt beiktatni, bár biztos, hogy ingerkeltőbb lenne. Nem ez a célom. Egyébként: de gustibus non est disputandum.
#5 Rinaldo 2013. 02. 12. kedd 09:06
Lehetne jobb.
#4 author04 2013. 02. 12. kedd 08:16
Természetesen a 2. részben. Hosszú a történet.
#3 genius33 2013. 02. 12. kedd 07:47
Érdekes de hol a vége? nyes
#2 gabriel1981 2013. 02. 12. kedd 07:19
De hol a vége? smile
#1 Törté-Net 2013. 02. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?