Efeboszok a tóparton 1. rész

Szavazás átlaga: 7.65 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2013. február 12.
Hossz: 19 803 karakter
Elolvasva: 1 589 alkalommal
A part mellett hirtelen vidám kiáltozás és jókedvű nevetés zaja ütötte meg a fülemet, úgy tűnt, hogy fiatal srácok felszabadult zsivaját hallom, de a sűrű nádtól egyelőre még nem láthattam semmit. Közelebb érve észrevettem, hogy a vízpart a nádas karéjától övezve félkör alakban öbölszerűen kiszélesedik, onnan érkeznek a fiúhangok, ám az embermagasságúnál is nagyobbra nőtt növényzet mindent eltakart, így hiába igyekeztem, képtelen voltam felfedezni a hangok gazdáit. Elfogott a kíváncsiság, fel-alá járkáltam, míg végre hosszas keresgélés után egy alig észrevehető, keskeny ösvényt fedeztem fel az áthatolhatatlannak tűnő rengetegben, eddig már legalább négyszer-ötször is elsétáltam mellette, mégsem láttam meg, úgy megbújt a sűrű rejtekben. A borotvaéles leveleket kerülgetve beóvakodtam a nádas mélyébe, és a szűk ösvény végén egy kiszélesedő nyiladékot pillantottam meg, ahonnan a kis öböl egésze láthatóvá vált, itt a hangok is már egészen közelről hallatszottak. Sporttáskámat egy vízben álló, kiszáradt fa ágára akasztottam, és a nyiladék széléig húzódtam.
A sűrű nádas rejtekében aprócska félszigetként fövenyes terület emelkedett ki a tó vizéből, melyet a parttal ez a keskeny ösvény kötötte össze. A finom homokon színes plédek hevertek, rajtuk sebtében ledobált sporttáskák, ruhák és törölközők, az öbölben pedig három teljesen meztelen fiatal fiú hancúrozott önfeledten a combközépig érő vízben, játékosan birkóztak, összekapaszkodva a víz alá nyomták, szembefröcskölték egymást, közben nagyokat kacagtak. Aztán beljebb húzódtak, ahol már mellig ért a víz, itt ketten szembe fordultak, megfogták egymás kezét, harmadik társuk pedig a vállukra támaszkodva felkapaszkodott az összefogott alkarjukra, kiegyenesedve óvatosan felállt, az alul lévők nagyot lendítettek rajta, és a fiú szép ívű fejesugrással ért a vízbe. Persze a vízben állók időnként megtréfálták az éppen ugrani készülő társukat, az egyik karjukat váratlanul leengedve kibillentették az egyensúlyából, így a fiú hatalmas loccsanással tűnt el a tóban, és harsogó nevetés fogadta, amikor prüszkölve, vizet köpködve újra felbukkant. Amikor aztán megunták a játékot, úszni kezdtek, a tó közepéig egyenletes, erős karcsapásokkal szelték a hullámokat, majd a part felé fordulva versenytempóra váltottak; a győztes fiú fél testhosszal előzve meg társait elérte a sekélyebb részt, felállt, és kifelé indult. A többiek követték, mindhárman lihegve, fáradtan gázoltak a vízben, és egyenesen felém tartottak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.65 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
author04
2013. március 14. 22:17
#11
Tisztelt Szerkesztőség!
Számomra nagyon nehezen megemészthető vétséget követtem el, ezért is fordulok a nyilvánosság előtt Hozzátok, mert érzésem szerint az embernek emelt fővel kell vállalnia cselekedetei következményeit, még ha hibázott is. Arra kérlek Benneteket, hogy a közölt történeteimből töröljétek a saját szavazataimat, becstelenség volt a részemről, megérdemelném, hogy kizárjatok a további közlésből, de én szeretek tiszta lelkiismerettel élni és írni. Mentségemre szolgáljon - ha ez elfogadható magyarázat - hogy az első alkalommal csak a rendszer működését szerettem volna kipróbálni - más kérdés, hogy akkor miért nem más szerző művével tettem? - utána viszont a sértett hiúság és megbántottság (1-es, 2-es értékelés, holott tudom, hogy ennél sokkal többet ért!) vezetett a csalásra. Szégyellem magam, mert így saját elveimet tagadtam meg. Kérem, hogy töröljétek a saját szavazataimat, mert ha műveim színvonalával nem tudom kivívni olvasóim tetszését, akkor hiába szavazok akár 30 fiktív néven is, az csak önámítás. Más kérdés, hogy a nyilvánvalóan meglévő rosszindulatot (szisztematikus 1-es komment nélkül)nem tudom kezelni, de nem is akarom. Akinek tetszenek a történeteim, tiszta szívükből szavaznak. Még egyszer bocsánatot kérek, ettől kezdve csak a véleményükkel megtisztelő olvasóim megjegyzéseire válaszolok.
Ui.: Mivel nem emlékszem pontosan, hogy mikor szavaztam magamra, minden általam írt történethez hozzáillesztem ezt a közlést és elfogadom az olvasók megvető véleményét, még ha ezzel fel is kell vállalnom az esetleges további alacsonyabb tetszési mutatókat, mer'hát becsülete csak egy van az ember fiának, oszt' ha valaki egyszer elb@ssza a kalapácsnyelet, igen nehéz helyretenni a dolgokat.
1
s
sipospista
2013. február 13. 13:32
#10
nem rosz folytatás
1
author04
2013. február 12. 22:51
#9
Ne tekintsétek csillapíthatatlan grafomán hajlamaim megnyilvánulásának, hogy ennyiszer jelentkezem e rovatban, de úgy érzem hogy ha már valaki megtisztel azzal, hogy véleményét kifejti - akár pro, akár kontra - az írásomról, az udvariasság legelemibb szabályai szerint illik válaszolnom rá.
1
author04
2013. február 12. 13:12
#8
Köszönettel vettem az érdeklődésedet, remélem, nem okoz csalódást a folytatás. A megjelenés időpontjáról nem én döntök.
1
gabriel1981
2013. február 12. 11:43
#7
Érdeklődve várom a többi részt. 🙂
1
author04
2013. február 12. 10:25
#6
Várd meg a folytatást, négy rész még hátra van. Sajnálom, de minden részbe - már csak dramaturgiai szempontól sem - nem lehet átlag 2000 ejakulációt beiktatni, bár biztos, hogy ingerkeltőbb lenne. Nem ez a célom. Egyébként: de gustibus non est disputandum.
1
R
Rinaldo
2013. február 12. 09:06
#5
Lehetne jobb.
1
author04
2013. február 12. 08:16
#4
Természetesen a 2. részben. Hosszú a történet.
1
genius33
2013. február 12. 07:47
#3
Érdekes de hol a vége? 😀
1
T
Törté-Net
2013. február 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1