A+ A-

A vetkőzés bűvöletében

A történet főszereplőjét hívjuk mondjuk Szilviának. A hely a Balaton egyik strandja. Hogy melyik, az nem érdekes. Július, nyári tanítási szünet, szabadság, és forróság. Szilviának is, aki nagynénjénél töltött egy napot átutazóban. Ami történt pedig, a következő:
Este érkeztem nénémékhez. A busz -mert muszáj volt neki :)- a Balaton mellett ment el. Megláttam, felcsillant a szemem. Minden évben az emlékezetembe ég a kép: mikor először megpillantom a Balatont. Nem csak egy LÁTVÁNY, amelyben az arcomat is tükröződve látom a busz ablakán keresztül, hanem egy ILLAT is, amely azonnal megcsapja az orromat, és egy teljes, testet átjáró érzés. Persze ez mind csak a képzeletem szülötte, mert sem az illatát nem érezhetem, sem a langyos szellőt nem, de mintha... Mindig megjegyzem ezt a képet. Biztosan ezért.
Nénémék csak 5 percre laknak a megállótól. Örülés, ölelkezés, "te már megint nőttél", és "jajj de szép vagy"! Ez utóbbi persze nem igaz, de a szerető rokonok végtelen dioptriás rózsaszín szemüvegen át néznek... :S
Ez csak egy nap lesz, de utána visszajövök. Előbb haza kell mennem, de egy hét múlva majd elkezdődik az igazi nyaralás. Igaz, akkor már a szülőkkel. Ez az egy nap szabad csak. :/ Barátom nincs, meg még 18 sem vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy elengednének másokkal. De nem engedem, hogy ez most elrontsa a kedvemet. Itt vagyok, és a holnapi napom gyakorlatilag estig szabad. Irány a strand, és ott a 100%-os lazítás! Juhú!
Ilyenkor este a szokásos egy eltelt évről van szó, nagyjából egy órába sűrítve. Aztán fáradtan elmegyek fürdeni, előkeresem a bikinimet, felpróbálom a tükör előtt, és kiértékelem, hogy mennyire előnyös a látvány. Furcsa mód' ez évben valahogy majdnem tetszettem magamnak. :) Fürdés, szárítkozás, és ráérősen, kényelmesen felpróbáltam a bikinit. A tükör egy teljes alakos "látványt" biztosító kiegészítője a fürdőszobának. Álltam szemben, pörögtem-forogtam, és majdnem megnyugodtam: nem is nézek ki olyan rosszul. A hasam sajnos nem valami lapos; van rajt némi felesleg. A combjaim sem csak izomból állnak, és a popsimon is van némi előnytelen plusz. A melleim mérete közepesnek mondható, egészen formás! (Megpróbálom magam külső szemlélőként értékelni, így valamennyire objektíven tudom megítélni magam.) A bikinim lila alapon némi kék mintát hordoz, igen jól áll rajtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 01. 2. péntek 11:25
Jó.
#7 A57L 2014. 01. 22. szerda 05:02
Egész jó.
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 27. hétfő 19:53
Precízen megírt történet.
#5 Bikmakkocska 2013. 02. 7. csütörtök 09:39
Ritka jól sikerült írás,ez aztán folytatandó.10!
#4 genius33 2013. 02. 7. csütörtök 08:14
Fantasztikus írás!
#3 hairy_pussy 2013. 02. 7. csütörtök 07:34
kiváló
#2 Rinaldo 2013. 02. 7. csütörtök 07:26
Remek történet.
#1 Törté-Net 2013. 02. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?